Şimdi Ara

Beşiktaş'ın hakem sayesinde beraberliği kurtarması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Penaltıymış, nasıl maç izliyorsunuz anlamış değilim
  • Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    70 yaşındaki hocanız utanmadan kendini yerden yere atıyor, siz de utanmadan bunu konuşabiliyorsunuz. Pes doğrusu.

Keşke forvet olsaymış Şenol Güneş, oskarlık oyuncuymuş meğer çok penaltı alırmış zamanında. Verilmeyen penaltılarda yalandan alçıya falan aldırırdı bacağını hem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Dirsek ve kafanın teması dışında hangi temas var ki müdahale diyorsun? Toptan bağımsız şekilde adamın kafasına vuruyor koluyla, iyi misiniz siz?

İyi o zaman, Slimani de Vida'ya bir şey yapmadı, çarpmasaymış adamın eline. Kafaya bakar mısın? Bu Beşiktaşlılarla değil futbol hiçbir şey tartışılmaz. Böyle gözü kör olmuş bir güruh daha görmedim.
    demek ki önceki pozisyonda faul var kabul ediyorsun niye penaltı var diye söylenip duruyorsunuz.
  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Sevgili dostum belli ki farketmemişsin benim itirazım "ne penaltısı Ayew faul yapmış" diyen arkadaşlara. Slimani'nin faulünden dolayı zaten penaltı kararı çıkmamalıydı. Ama bu pozisyon normal şartlarda olsaydı penaltı olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Sevgili dostum belli ki farketmemişsin benim itirazım "ne penaltısı Ayew faul yapmış" diyen arkadaşlara. Slimani'nin faulünden dolayı zaten penaltı kararı çıkmamalıydı. Ama bu pozisyon normal şartlarda olsaydı penaltı olmalıydı.
    Faul diyen benim zaten.

Burda penaltı bekliyorlar. eğer elle oynama var diye penaltı bekliyorlarsa elle oynama yok. faul var diyorlarsa faulu Ayew yapıyor
  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Atiba'nın dirseği dışında Ayew'in Atiba'ya hiçbir teması yok. Galiba yanlış görüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Adamlar 1 haftadır hakem diyip duruyordu, maçla ilgili tek kelime yok hakem de hakem, ha bir de Yusuf Namoğlu onu unutmayalım. Sonuç, rakibin penaltısı çatır çatır yendi. Peki bu hakem diyip duran Bjkliler azıcık utanır mı, yüzleri kızarır mı, tabi ki hayır. Futbol dışında konular konuşulsunda ne konuşulursa konuşulsun, işlerine geldiği gibi.
    önceki hafta pepe faullu atmıştı golü, sadece son 2 haftada 3 puanı hakemle alıp yine en mağdur olmayı becerdi adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

önceki hafta pepe faullu atmıştı golü, sadece son 2 haftada 3 puanı hakemle alıp yine en mağdur olmayı becerdi adamlar

Alıntıları Göster
    Yanlışın var, Galatasaraylı Namoğlu izin vermez öyle şeylere.

• Rıdvan Dilmen " Penaltı değil "

Hani eskiden mahalle maçlarında denirdi ya, " adamın öyle diyor " diye. İşte Rıdvan da öyle diyor. Zaten penaltı falan olmadığını gözüküyor. O yüzden uzatmaya gerek yok.

http://www.ntvspor.net/futbol/penalti-mi-ridvan-dilmen-yorumladi-5baa0eb9febaf11050a3d76c?_ref=infinity
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.