Şimdi Ara

Beşiktaş'ın Şampiyon Olmama Gibi İhtimali Yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayıp oluyor.. hemen tüyleri yolmaya başlamışsınız... bari haftaya Trabzonu bekleyelim..

arkadaş medeni cesaret göstermiş. konuyu silmemiş.. tebrikler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 puan gitti bile

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

1 puan gitti bile

Hesaplamalarım aynen tutuyor Trabzon deplasmanına da 1 puan yazmıştım 3 puan geldi. Hesaplamalarım aynen düzgün gidiyor hatta 1 puan fazla topladık şuan.

4de 4 yaparsak Galatasaray deplasmanına lider gireriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

1 puan gitti bile

Hesaplamalarım aynen tutuyor Trabzon deplasmanına da 1 puan yazmıştım 3 puan geldi. Hesaplamalarım aynen düzgün gidiyor hatta 1 puan fazla topladık şuan.

Puan hesabın tutuyor ancak atladığın şöyle bir durum var;

Başakşehir ile berabere kalsaydık 4/4 olabilir ve Galatasaray maçına lider gidebilirdik ancak Başakşehir bizi yendi ve ciddi bir fikstür avantajını eline geçirdi.

Yani puan olarak evet, ama büyük tahmin olarak patladın kardeş, kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Oceanic815

quote:

quote:

1 puan gitti bile

Başakşehir ile berabere kalsaydık 4/4 olabilir ve Galatasaray maçına lider gidebilirdik ancak Başakşehir bizi yendi ve ciddi bir fikstür avantajını eline geçirdi.

Başakşehiri zaten hesaba hiç katmadım ayrıca Başakşehir en az 3 hafta daha kaybeder merak etme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oceanic815

quote:

quote:

1 puan gitti bile

Başakşehiri zaten hesaba hiç katmadım ayrıca Başakşehir en az 3 hafta daha kaybeder merak etme.

İnşallah bahsettiğin gibi olur ama benim için endişe yaratan durum takım kalitesi, kazanma hırsı veya sistemleri değil, endişe noktam hükümet'e olan yakınlıkları.

Türkiye de Siyaset/Futbol iç içe girmiş durumda. Şöyle düşünün, Türkiye Kupası finalinin oynanacağı yeri, organize eden TFF değil, Cumhurbaşkanı açıklıyor.

• Beşiktaş zoru başarır, imkansız zaman alır.
    Onu da hallederiz.
  • Beşiktaş'ın Şampiyon Olmama Gibi İhtimali Yok
  • Göklerden gelen bir karar vardır. Bilin mi ?

• Hadi gene iyisiniz 4.bitireceksiniz
  • Arkadaş sanırım Galatasaray maçına kadar hesaplamış. Akbil yetmeyince öteye geçememiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaplamalarım aynen tuttu arkadaşlar yapacak bir şey yok hesapladığım puanda gidiyoruz hala ama rakiplere 3er puan verdik ordan gitti.

Sağlık olsun ne diyelim yapacak bir şey yok.
  • quote:

Hesaplamalarım aynen tuttu arkadaşlar yapacak bir şey yok hesapladığım puanda gidiyoruz hala ama rakiplere 3er puan verdik ordan gitti.

Sağlık olsun ne diyelim yapacak bir şey yok.
    Şampiyon olamama ihtimalimiz yok gibi abartı ve saçma cümleler yazmayacaktın madem öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

Şu genclerbirliğine oynadığınız topu arenada oynayın sizi kevgire ceviricez 2.li avarajı almak için.
    çeviremediler

• @Vict0ry "Ciddi ciddi başka takımın şampiyon olacağını düşünen var mı?" VAR
    @Venüsdeki Limon Ağaci ÇEVİREMEDİ
    @froce1903 brandnew NBR QNQ GS 4. OLUYORDU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu ben gs'liym hocam naptınız siz :D , O yorumu bjk genclerbirliği ile oynadıktan sonra yazmıştım ben öyle kötü oynarsanız arenada sizi kevgire çeviririz diye nitekim öyle oldu :D
  • Pardon hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Ben

Kendisi de inanmıyor şampiyon olacağına merak etme, zırt pırt konu açıyor laf olsun torba dolsun. Önceki tahmini patladı, buradan devam. Haftaya yenisini açar geliyoruz ediyoruz vs. diye.

sen cidden şakasın. Aç bak bakiyim maçlarınızı her hafta puan kaybedilecek maçlar. Bırak şampiyonluğu ilk 3e giremeyeceksiniz.

Alıntıları Göster
    Aynen kardeş, ben şakayım sen futbol ulemasısın aynen. Allah büyük, böyle yazdığınla kalırsın işte.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.