Şimdi Ara

Beşiktaş'lı milli oyuncular primleri iade ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bu Beşiktaş'ın büyüklüğünü gösterir. Eğer doğruysa helal olsun yönetiminize ve karakterli oyuncularınıza.

http://spor.mynet.com/euro-2016/haberler/97985-besiktasli-milli-futbolcular-primleri-iade-edecek.html

• Evet haber dogru Mehmet Topalda katilmis prim iade konusuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Evet haber dogru Mehmet Topalda katilmis prim iade konusuna

Öyleyse bütün iade eden arkadaşlara helal olsun.
  • Helal olsun kartallara. Beşiktaş'a gelen futbolcu kulübe ayak basar basmaz, namus, şeref ve onur unvanını almış oluyor, Bu haber biz Beşiktaşlıları şaşırtmadı.
  • Ben bağışlayacaklar diye duymuştum.
  • iade etmeleri bir şey ifade etmiyor. Bağışlamaları lazım.
  • Tffye vermesinler. Hayır yapsınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. paralar çarçura gideceğine faydalı bi işe yarasın
  • helal olsun adamlara. yalnız benim anlamadığım bu prim mevzusu yeni değil eski. zamanında Hakan Şükür denen Vatanperver cengaver Mercedes'in verdiği jipler için arıza çıkarmıştı. Haluk ulusoy zamanında jipleri şehit ailelerine maddi karşılığı olarak vermek istiyordu ama H. Şükür denen gereksiz kabul etmemişti. ama konu vatan millet olunca mangalda kül bırakmıyorlar. bu arada askerlikten kaçmak için Tümer yunanistanın Larissa takımına transfer olmuştu. sırf Yurtdışında çalışanların faydalandığı bedelli askerlikden faydalanmak için

• İADE talebi reddedilmiş o paralar bağışlanacakmış. Mehmet Topalda kafileye dahil olanlardan bu arada. Arda Turanda Fethiyede paraları çatır çatır yiyor o da haklı haketti bunu
  • Emre Belözoğlu kariyeri boyunca milli takımdan aldığı primleri hayır işlerinde kullandı. Bu işleri bu noktaya gelmeden yapmak lazımdı. Yani bu kadar olayın üzerinden birde prim alsalardı çok ah alırlardı. Ki yukarıda arkadaş yazmış, Haluk Ulusoy dönemindeki jeep krizi efsaneydi.

Milyon dolarlar kazanan adamların şurdan alacakları 3-5 kuruşa ihtiyaçları yok, neden böyle hala prim peşinde koşuyorlar anlamış değilim. Ki primleri iade etmeyenlerden/bağışlamayanlardan bahsetmiyorum bile.. 1500 tl maaş alan adama camiye yardım/yetime yardım dediğin zaman çıkarıp cebindeki 10 lirayı 20 lirayı veriyorken bu adamların bu paragözlüğü kafayı yedirtecek bana. Rabbim kimseyi para ile imtihan etmesin.

Keşke federasyon başkanı çıkıp "Bundan sonra prim vs yok, oynamak isteyenler buyursun milli forma herekese açıktır" diyebilse..
  • Şu prim işini anlamıyorum adam milli takımda oynasın diye para veriyoruz aslında onların istememesi lazım milli takım için daha fazla çaba göstermeleri lazım şampiyon olsan yari final falan oynasan neyse

2010 da basketbolda dünya 2.si olduğumuz zaman 27 milyon dolar prim dağıtmıştık. Tüm dünyada olay olmuştu sırbistan la amerika bizim kadar prim almadı

• Harbiden milli takıma para kazanmak için mi geliyor bunlar. Gruplara kalmak başarı değildir ki ödüllendiresin. Hadi elle tutulcak bir başarı olur gönülleri hoş etmek içn verirsin bir şeyler de bu aşamada bu paralar israf resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arda ben mi istedim onlar verdi demeye devam etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Arda ben mi istedim onlar verdi demeye devam etsin.

Rızık reyiz geldi aklıma ama tabi bu bambaşka bir şey. Ardanın verilecek 500 bin euroya ihtiyacı yok çok daha fazlasını kazanıyor.
  • Adam,karakterli gibi sıfatlar az kalır oyuncularımıza. Helal olsun hepsine tek tek.

• Helal olsun. Ön ayak olanlara ve devamını getiren/getirecek olanlara.
  • izlandalilara versinler. onlar daha cok haketti.
  • Ya şakamısınız arkadaşlar buraya gelip helal olsun yorumları atıyorsunuz. Bu kadar tepkiden sonra bir nevi kendilerini aklıyorlar işte. Asıl bu prim olayları patlamadan çıkıp deselerdi biz primleri iade ediyoruz o zaman hem fikir olurdum.
  • Helal olsun diyenler övünenleri gördükçe gülmekten ölüyorum madem bukadar vatan sevgisi var en başında neden almayı kabul etmişler şaka gibi turu geçsek bahsini yapmazlardı geri vermenin bu kadar tepkiden sonra e bi zahmet versinler beşiktaşlılar harbi komedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.