BEŞİKTAŞ lı olunmaz BEŞİKTAŞ lı doğulur... BEŞİKTAŞ lı olmak ayrıcalıktır... ne cimbom ne fener alayı ........ alemin kralı BJK liler BEŞİKTAŞ ımsın bizim canımız SİYAH la BEYAZ akar kanımız seviyoruz seni canı gönülden BEŞİKTAŞ sın sen bizim canımız...
Felsefe istiyorsan eğer; Erkek adam janjanlı renkte takım tutmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Ya bu renk muhabbetine takıldı aklım... Beşiktaşın bir lig macı kiminle olduğunu hatırlamıyorum taraftar tezahüratta delikanlı taraftar renkli takım tutmaz diye sonra beşiktaş sahaya çıkıyor forma kırmızılı... aklıma gelir sürekli güldürür beni...
sorma kardeş bak dumurada uğratmışlar bizim zavallı taraftarı. sevmiyorum ya ben beşiktaşın ayrı bi renk kullanmasını formalarında. kardeşim beşiktaş dediğin simsiyah ve bembeyaz formadan ibaret olucak hatta siyah kısmı daha baskın olucak.. Karakartalımızın karizması esas bu zaten ya.
BEŞİKTAŞın kırmızı formayla çıkması tarihte ilk ve tek TÜRK MİLLİ takımını sembolize etme yetkisine sahip olmasıdır... SAYGILARIMLA ARZ EDERİM. ----KARTALLAR YÜKSEK UÇAR---
quote:
Orjinalden alıntı: _hortlak_
quote:
Orjinalden alıntı: 06reis
delikanlı adam renk muhabbeti yapmaz....
senin takımın renkli degildiye niye kıskanıyosun.. delikanlı takımı tutun o zaman işinizemi gelmiyo. delikanlı adam RENKLİ takım tutmaz bukadar mı bukadar..
kaç yaşındasın sen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _hortlak_
quote:
delikanlı adam renk muhabbeti yapmaz....
senin takımın renkli degildiye niye kıskanıyosun.. delikanlı takımı tutun o zaman işinizemi gelmiyo. delikanlı adam RENKLİ takım tutmaz bukadar mı bukadar..
kaç yaşındasın sen
lafa bak kaç yaşın dasın sen benim yaşım 21. bide sen söylede ögrenelim benim yazımı alıpta alıntı yapıyosun sen hangi takımı tutuyosun.beşiktaşa laf yok ben bu takımın fanatiyim BEŞİKTAŞ bu sene şampıyon olamıyacak ama seneye kesin %100 şampıyon bunu herkes böyle bilsin.şampıyon KARAKARTAL...
formadaki kırmızımız beyazla birleşip neyi simgeliyor biliyorsunuz. bu yüzden tartışmak bile gereksizzz