Şimdi Ara

Beşiktaş - Trabzonspor | Tek Maç | Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar İddaa'nın açmış olduğu tek maçlarda misli oynayarak oldukça iyi kazanç elde ettim Bu tek maça da misli oynamayı düşünüyorum.

* Bana göre Trabzonspor'un İnönü'de kazanması oldukça düşük bir ihtimal. Beşiktaş takımı, bu sene flaş transferlerine rağmen istediği konumda değil. Beşiktaş'ın kadro kalitesi ve seyirci desteğiyle bu maçı kazanması kuvvetle muhtemel... Beşiktaş taraftarı olarak, takımıma 500 misli oynamayı düşünüyorum.

Sizlerin bu maç hakkındaki düşünceleri nelerdir? Sizce Beşiktaş bu maçı kazanır mı?

• bende beşiktaşın kazanacağını düşünüyorum..

ama 0 ihtimali de var

1-0 çifte ?

yada 2-3 gol.
  • İddaa'dan pek anlamam ama 2'den 0 olabilir gibi geliyor.. 1'dende sıfır olabilir gibi aslında Kazananı kestirmek zor ondan beraberlik sanki daha muhtemel gibi.

Dediğim gibi ben pek anlamam yorumları değerlendireceğim.
  • Trabzon inönüde beşiktaşı yener bence. Beşiktaş sıkıntılı günler geçiriyor her ne kadar antalya ve gaziantep bld. yeyi yenselerde daha sıkıntılı durumdan çıkamadılar. ms2 diyorum.
  • bjk tsyi yenip fbnin şampiyonluğunua yardım eder evet
  • "0".
  • Http://www.bilyoner.com/kampanyalar/BjkTrabzonsporTekMac.jspx

buraya bir bak derim 100TL beşiktaş trabzon maçına oynayanlara kaybederse 30lira veriyor madem kesin kararlısın buradan oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodfalles -- 4 Mart 2011; 18:43:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

Http://www.bilyoner.com/kampanyalar/BjkTrabzonsporTekMac.jspx

buraya bir bak derim 100TL beşiktaş trabzon maçına oynayanlara kaybederse 30lira veriyor madem kesin kararlısın buradan oyna

zaten bütün kuponlarımı bilyoner'den oynuyorum dostum
  • Şimdi dostum şöyle bir durum değerlendirmesi yapalım.Beşiktaşın son 2 maçı ( Gaziantep B.B.-Antalya) kazandığına bakıp aldanabilirsin.Beşiktaşın oyunu hala değişmedi , hiçbir fark yok.Şimdi olası durumları değerlendirelim :

1-Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak için maçı vermesi.Şimdi bu ne alaka olmaz öyle şey diyen arkadaşlar olacaktır.Geçen sene Gs - Bursa maçında herkes Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak için Gs maçı satacak diyordu fakat o maç 0 - 0 bitmişti.Fakat bu maç böyle olmayacaktır.

2.70 ' den Trabzon denenebilir ya da Alt tercihi yapabilirsiniz.
  •  Beşiktaş - Trabzonspor | Tek Maç | Ana Konu

Hayırlısı olsun diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Beşiktaş - Trabzonspor | Tek Maç | Ana Konu

Hayırlısı olsun diyelim

Daha 2 gün var ne bu acele, gerçi belki iptal etmişsindir.

Birde olaki böyle büyük oranda para yatırdığınızda kaybedince insanın içi gitmiyor mu?

• O maca ilk yari 1 ms 2 dicem 25 oran olmasi lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

Şimdi dostum şöyle bir durum değerlendirmesi yapalım.Beşiktaşın son 2 maçı ( Gaziantep B.B.-Antalya) kazandığına bakıp aldanabilirsin.Beşiktaşın oyunu hala değişmedi , hiçbir fark yok.Şimdi olası durumları değerlendirelim :

1-Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak için maçı vermesi.Şimdi bu ne alaka olmaz öyle şey diyen arkadaşlar olacaktır.Geçen sene Gs - Bursa maçında herkes Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak için Gs maçı satacak diyordu fakat o maç 0 - 0 bitmişti.Fakat bu maç böyle olmayacaktır.

2.70 ' den Trabzon denenebilir ya da Alt tercihi yapabilirsiniz.

Kayseri bugün kaybetti 43puanda kaldı ,BJK 1 maçı eksik 35 puanda , BJK kazanırsa 38 yapacak.sence senin söylediğin mantıklı oluyor mu bu durumda. ???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.