Şimdi Ara

Beşiktaş Tüm rekorları kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ı kutlarım. 2 senedir çok kolay grup da yer alıyor Basel veya Sevilla gelirse şaşırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

Artık Avrupa Fatihi Beşiktaş

Bende Cumhurbaşkanı yardımcısıyım memnun oldum
  • Beşiktaş bu sene turnuvanın, geçen seneki Monacosu, tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Beşiktaş'ı kutlarım. 2 senedir çok kolay grup da yer alıyor Basel veya Sevilla gelirse şaşırmam

Aynen, biri gecen sene city yi dümdüz eden monaco,

Digeri avrupa kültürünü oturtmuş, portekiz ligi 1. si porto,

Digeri de besiktasin kadro bedelinin 2 kati olan, bundesligada bayernin arkasından 2. ligi sürdüren flaş takim Leipzig.

He çok kolay he aynen.

Ama Ostersunds çok zor. Doğru.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

Artık Avrupa Fatihi Beşiktaş

Bende Cumhurbaşkanı yardımcısıyım memnun oldum

Sen Bence Geçen hafta 3-0 küsküyü verdiğimiz takımın taraftarısın :))))
  • helal olsun Beşiktaş. 3 büyüklerinde şampiyonlar ligi başarısı var artık. Galatasarayı falan boşver umarım bunu devam ettirir ve diğer takımlarıda ligde lider olmak yerine avrupada başarıya odaklanmasını sağlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

quote:

Beşiktaş'ı kutlarım. 2 senedir çok kolay grup da yer alıyor Basel veya Sevilla gelirse şaşırmam

Aynen, biri gecen sene city yi dümdüz eden monaco,

Digeri avrupa kültürünü oturtmuş, portekiz ligi 1. si porto,

Digeri de besiktasin kadro bedelinin 2 kati olan, bundesligada bayernin arkasından 2. ligi sürdüren flaş takim Leipzig.

He çok kolay he aynen.

Ama Ostersunds çok zor. Doğru.

Ya ne anlatıyorsun sen?

City'i dümdüz eden Monaco... Şuan oynasalar 7 yer. Hiç takip etmeden konuşmayın şu takımları.
    Leipzig tıpkı Leicester City ve Bursaspor gibi parlayıp sönecek tecrübesiz bir takım. 2-3 oyuncusu çok üst düzey ve bunlarda büyük takımlara gidecek yakında.
    Porto'ya bir şey demiyorum Beşiktaş'la aynı ayarda hatta geride bir takım ve ikisi çıktı gruptan.

Sen şu gruba kolay demiyorsan senle futbol tartışmam. A E ve G grubu ŞL için çok rahat gruplardı.

Şuraya da yazayım Sevilla ve Basel'i geçer, Chelsea biraz zor olsada geçebilir ama diğer takımlara karşı tur şansı %0.

Sende yaz hadi bu "zor gruptan" 14 puan çıkaran takım kimleri eler, kimleei eleyemez düşüncelerini görelim...

• BéTo kullanıcısına yanıt
    deli gibi kıskanıyorum demiyosun.yok o zayıf yok bu zayıf bırak bu işleri az mert ol diğer arkadaşlar gibi.kimi eler kimi elemez bilmiyorum ama sana 10 tane atacak kapasitemiz olduğu kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofday -- 7 Aralık 2017; 14:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

deli gibi kıskanıyorum demiyosun.yok o zayıf yok bu zayıf bırak bu işleri az mert ol diğer arkadaşlar gibi.kimi eler kimi elemez bilmiyorum ama sana 10 tane atacak kapasitemiz olduğu kesin

Neyini kıskanacam ben görmemiş yaşamamış değilim. Senin gördüğün kupaların 2 katını gördüm. Ben tebrik edip görüşlerimi söyledim
  • quote:

Sizin neyinizi kıskanalım yahu ? Sizin ilk defa çıktığınız gruptan biz 5 kere çıktık üstelik daha zorlayıcı rakipler varken. 4.yıldızı takmış ilk ve tek Türk takımıyız. Uefa ve uefa süper kupasını almış ilk ve tek Türk takımıyız. Derbi rekabetinde sizden öndeyiz. Biz bugüne kadar 120 kere yendik siz 109 kere. En farklı skor ise 1940 yılındaki GS 9-2 BJK maçı. Şu kıskanma lafını bir fenerli kullansa neyse de siz kullanınca gerçekten çok komik oluyor Sonradan görmüşlük hakikaten çok kötü birşey.

• bizim uefa kupamız varcıda geldi tam oldu.
    yahu sen neden atlıyorsun sana laf söyleyenmi var.zayıf grup o dandik bu dandik diyenlere lafım.
    fi tarihindeki başarılarınla övünme maçan yiyorsa yenisini yap.österasdkasdiajdas elenme
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    şu bile görmemişliğin nirvanası.hadi git kombine yak sen
  • quote:

bizim uefa kupamız varcıda geldi tam oldu.
    yahu sen neden atlıyorsun sana laf söyleyenmi var.zayıf grup o dandik bu dandik diyenlere lafım.
    fi tarihindeki başarılarınla övünme maçan yiyorsa yenisini yap.österasdkasdiajdas elenme

Biz sizin gibi düzgün yönetilmiyoruz maalesef. Bizimde bir başkanımız olsa bizde sizin gibi gelecekten umutlu olur ve geleceğe bakardık ama nerde. Neyse gün gelir liseci zihniyetten kurtuluruz ve başarıdan başarıya koşarız.

• Eskiden uefa kupası vardı şimdi 1940 diyorlar. Allah akıl fikir versin.

• inşallah.dediklerin olur ama sizdeki bu dinazor tayfa (lise) gerçek anlamda ölmedikten sonra işiniz zor
  • quote:

inşallah.dediklerin olur ama sizdeki bu dinazor tayfa (lise) gerçek anlamda ölmedikten sonra işiniz zor

2-3 sene sonra kulüplerin satılması serbest hale gelirse o zaman olur. Yoksa yeni bir Ünal Aysal çıkmasını bekleyeceğiz mecburen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rarels

Eskiden uefa kupası vardı şimdi 1940 diyorlar. Allah akıl fikir versin.

Adamlarin elinde kala kala o kaldı.

4 yildiz, bir de uefa kupası. Ha bak biz bunlara saygı duyarız, tebrik ederiz. Ben halen gurur duyarım Gs bin kupalarıyla. Sonuçta adamlar basarmış.

Ama adam buraya gelip benim tuttuğum takimin basarisini küçümserse agzinin payini verir gönderirim kusura bakmasın.

Bunun gibi taraftarlar zaten gercek taraftar degil, normal hayatında ezikliğin nirvanasina ulasmis adam gelmiş burda tuttuğun takimin 20 sene önceki basarisiyla artislik yapıyor.

Real üst üste sampiyonlar ligini aldi, adamlar her sene bir daha almak icin çabalıyor. Asil vizyon sahibi olmak budur. Büyük takim olmak budur. Her sene üstüne bir adim daha koymaktır, ayaklar yere basarak.

Besiktas icin bu gruptan bırak 2. ligi 3. luk hesapları yapıyorduk. Cikip da besiktas namaglup lider bitirecek bu grubu dese adama deli misin derlerdi.

Eğitimsizlik sorununa girerim burdan bi baslasam ama bu ayni bir konu.

Maalesef ülkemizdeki taraftar profili çok çok kotu.

Hiç bir seyi analiz edemiyorlar, düşünemiyorlar. Akilla hareket edemiyorlar. Holigan artık bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyp -- 7 Aralık 2017; 15:45:23 >

• quote:

quote:

4 yildiz, bir de uefa kupası. Ha bak biz bunlara saygı duyarız, tebrik ederiz. Ben halen gurur duyarım Gs bin kupalarıyla. Sonuçta adamlar basarmış.

Ama adam buraya gelip benim tuttuğum takimin basarisini küçümserse agzinin payini verir gönderirim kusura bakmasın.

Bunun gibi taraftarlar zaten gercek taraftar degil, normal hayatında ezikliğin nirvanasina ulasmis adam gelmiş burda tuttuğun takimin 20 sene önceki basarisiyla artislik yapıyor.

Real üst üste sampiyonlar ligini aldi, adamlar her sene bir daha almak icin çabalıyor. Asil vizyon sahibi olmak budur. Büyük takim olmak budur. Her sene üstüne bir adim daha koymaktır, ayaklar yere basarak.

Besiktas icin bu gruptan bırak 2. ligi 3. luk hesapları yapıyorduk. Cikip da besiktas namaglup lider bitirecek bu grubu dese adama deli misin derlerdi.

Hiç bir seyi analiz edemiyorlar, düşünemiyorlar. Akilla hareket edemiyorlar. Holigan artık bunlar.

Katılıyorum. Ben zaten kötü bir şey demiyorum uefa kupasına. Türkiye standartlarına göre çok güzel başarı ve sevindirici. Keşke biz de alsak. Ama dediğin gibi alakasız bir konuya uefa, 1940 vs falan yazıyorlar gerçekten komedi. Uefa'ya alıştık da 1940a kadar düşmüş kimisi. Tahrik edip laf atıp geri çekiliyorlar sonra '' oo tiner'' vs yazılıyor. He tiner he.

• quote:

quote:

quote:

Katılıyorum. Ben zaten kötü bir şey demiyorum uefa kupasına. Türkiye standartlarına göre çok güzel başarı ve sevindirici. Keşke biz de alsak. Ama dediğin gibi alakasız bir konuya uefa, 1940 vs falan yazıyorlar gerçekten komedi. Uefa'ya alıştık da 1940a kadar düşmüş kimisi. Tahrik edip laf atıp geri çekiliyorlar sonra '' oo tiner'' vs yazılıyor. He tiner he.

Kıskanıyorsunuz yazmış. Bende bizim sizde kıskanacağımız ne var yazdım. 1940 yazmamın sebebi iki takım arasında oynanan maçlardaki en farklı skorun o tarihte ortaya çıkmasıydı.

• pyp P kullanıcısına yanıt
    Kimsenin ağzının payını verip gönderemedin kendi kendine avunma. Ben Beşiktaş'ın ki de başarı mı Bursaspor olsa çıkardı o gruptan demedim. Dediğin gibi eğitim sorunları olduğu için anlaşılamıyorum
    Benimdediğim Şampiyonlar Ligi için çok kolay bir gruba düştü Beşiktaş. Kadrosu kaliteli olduğu içinde rahat çıktı... Biraz görsellik katayımda belki idrak edersin durumu.

Gördüğün gibi zorluk sıralamasında son 3 e koyarsın G grubunu. Bu kadar basit bir şeyi kıskançlıktan küçümsemeye elli yere çevirdiniz helal size

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.