Şimdi Ara

Beşiktaşıda Men Edecekler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtbeyy

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

quote:

quote:

quote:

lig için şerefi fazlaymış adamların.şikeyle suçlanan neredeyse kanıtlanıp ceza alacak ligden düşecek takım taraftarı söylüyor bunu.sözün bittiği yer...

şike yapmış bir takımın taraftarının söylediğine bak.üstelik şike yapan rakip takım oyuncusu itiraf etti,ibrahim akın.
    kupayı iade ettiniz üstüne utanmadan sıkılmadan avrupada devam edebiliyorsunuz.

size dinamo kiev le tekrar bol gollü hezimetler dilerim

iyi de güzelim bizim olayımız belli olmadıki daha.biz bişey yapmadık dedik mi?bakalım bir iddianame yayınlansın görelim ne yapmışız bizi ne ile suçluyorlar.ben niye elin adamına kefil olup kendimi köprüden aşağı atayım sizin gibi,belki yaptı belki yapmadı nerden bileyim?

bizimki belli oldu yani,hakim kararı verdi dava sonuçlandı öylemi?biraz tarafsız olun.
    her iki takımın durumuda aynı.

arkadaşım sen nerde yaşıyorsun ya okuyormusun yazdığımı da cevap veriyorsun yoksa otomatik cevaplarmı bunlar seçip seçip copy paste yapıyorsun?
    adam demişki şerefimiz fazla bu lige.bende dedimki bunu söyleyende neredeyse şikeden ceza alacak bir takım.ben dedimmi biz bu lige şerefimiz fazla diye neyin sorgusunu yapıyorsun bana önce bi yazanı okuyup anlamayı denesene.en azından deneyin yahu...zor mu bu?

okuduğumu senden daha iyi anlıyorum,emin ol,rahatla,gevşe

karşıdakinin şerefini sorgulamaya kalkacak insan önce kendine bakacak.dolayısıyla sen türkiyenin en şerefli klubüne şeref konusunda hakaret edecek olursan sorarlar sana böyle.siz de aynı şartlarda yargılanıyorsunuz.unutma suçu ispatlanıp cezası kesinleşinceye kadar herkes masumdur.gerçi bu ülkede suçsuzluğu ispatlana kadar içerideki herkes suçludur malesef.

ayrıca sizin beşiktaşlılık duruşunuz nerde kaldı yahu?kupayı verdiniz ama o kupa sebebiyle oynadığınız avrupada devam etmeye hiç sakınca görmüyorsunuz?ne iş

ya kardeşim ciddi problemin var senin.okuduğunu anlayamamak.bu lige şerefimiz fazla diyen fenerbahçeli.ben değilim.benim söylediğim neredeyse ceza alıp düşecek bir takımın taraftarı bu lige şerefimiz fazla yani ben şerefliyim diğerleri şerefsiz demeye getiriyor.sen ne anladın o yazandan?yada birşey anladınmı ciddi soruyorum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lig için şerefi fazlaymış adamların.şikeyle suçlanan neredeyse kanıtlanıp ceza alacak ligden düşecek takım taraftarı söylüyor bunu.sözün bittiği yer...

şike yapmış bir takımın taraftarının söylediğine bak.üstelik şike yapan rakip takım oyuncusu itiraf etti,ibrahim akın.
    kupayı iade ettiniz üstüne utanmadan sıkılmadan avrupada devam edebiliyorsunuz.

size dinamo kiev le tekrar bol gollü hezimetler dilerim

iyi de güzelim bizim olayımız belli olmadıki daha.biz bişey yapmadık dedik mi?bakalım bir iddianame yayınlansın görelim ne yapmışız bizi ne ile suçluyorlar.ben niye elin adamına kefil olup kendimi köprüden aşağı atayım sizin gibi,belki yaptı belki yapmadı nerden bileyim?

bizimki belli oldu yani,hakim kararı verdi dava sonuçlandı öylemi?biraz tarafsız olun.
    her iki takımın durumuda aynı.

arkadaşım sen nerde yaşıyorsun ya okuyormusun yazdığımı da cevap veriyorsun yoksa otomatik cevaplarmı bunlar seçip seçip copy paste yapıyorsun?
    adam demişki şerefimiz fazla bu lige.bende dedimki bunu söyleyende neredeyse şikeden ceza alacak bir takım.ben dedimmi biz bu lige şerefimiz fazla diye neyin sorgusunu yapıyorsun bana önce bi yazanı okuyup anlamayı denesene.en azından deneyin yahu...zor mu bu?

okuduğumu senden daha iyi anlıyorum,emin ol,rahatla,gevşe

karşıdakinin şerefini sorgulamaya kalkacak insan önce kendine bakacak.dolayısıyla sen türkiyenin en şerefli klubüne şeref konusunda hakaret edecek olursan sorarlar sana böyle.siz de aynı şartlarda yargılanıyorsunuz.unutma suçu ispatlanıp cezası kesinleşinceye kadar herkes masumdur.gerçi bu ülkede suçsuzluğu ispatlana kadar içerideki herkes suçludur malesef.

ayrıca sizin beşiktaşlılık duruşunuz nerde kaldı yahu?kupayı verdiniz ama o kupa sebebiyle oynadığınız avrupada devam etmeye hiç sakınca görmüyorsunuz?ne iş

ya kardeşim ciddi problemin var senin.okuduğunu anlayamamak.bu lige şerefimiz fazla diyen fenerbahçeli.ben değilim.benim söylediğim neredeyse ceza alıp düşecek bir takımın taraftarı bu lige şerefimiz fazla yani ben şerefliyim diğerleri şerefsiz demeye getiriyor.sen ne anladın o yazandan?yada birşey anladınmı ciddi soruyorum...

haklısın üstün zekalı kardeşim

sen takıntılı bir adamsın herkesde bunu anladı.

bak bir üstünde,bjk li bir arkadaş taraftarı olduğu takım açısından objektif olarak ne güzel yorumlamış.

he he haklısın sen,ben anlayamadım,
    ama seni herkes anladı

• üstün zekalı olmanı falan beklemiyorum arkadaşım ortalama zeka yeter yazdığımı anlaman için.bırak benim takıntımı sen okuduğunu anladınmı onu söyle...bırak kıvırmayı.
  • ıhhh abey anlamadım.
    ayrıca kabul ettim senin üstün zekalı olduğunu neden uzatıyorsun hala
  • quote:

ıhhh abey anlamadım.

sen futbol bölümüne takılır mıydın

yoksa bu hesabın stepne mi

belki asıl hesabın küfürden dolayı banlıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

ıhhh abey anlamadım.

küfürbaz adam herkesi küfürbaz sanırmış.sahtekarda herkesi sahtekar sanırmış
    siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.

işinize gelmedimi yapıştır iftirayı

• quote:

ıhhh abey anlamadım.

ben başından kısalttım gerekli cevabı verdim de sen sündürdün peynir gibi konuyu aslan... yapacak bişi yok şimdi...
  • quote:

quote:

ıhhh abey anlamadım.

ben başından kısalttım gerekli cevabı verdim de sen sündürdün peynir gibi konuyu aslan... yapacak bişi yok şimdi...

no problem benim için.yeterki küfür,iftira olmasın işin içinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

ıhhh abey anlamadım.

küfürbaz adam herkesi küfürbaz sanırmış.sahtekarda herkesi sahtekar sanırmış
    siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.

işinize gelmedimi yapıştır iftirayı

nerden biliyorsun

belki küfürbaz adam koyun gibi güdülmeye karşı geldiğinden küfür ediyordur

merak etme ben burada küfür etmem ayrıca feyk hesabım hiç olmadı

o bana karaktersizlik gibi geliyor

eğer iftira atsaydım belki kelimesini kullanmazdım

• Feyk hesap alan küheylan kesiliyor maşallah
  • men edilirsek hiçbir Beşiktaş taraftarının tepki vereceğini zannetmiyorum yaptıksak 1 yıl değil 10 yıl men edilsin kimsenin itirazı olmaz.
  • Men falan edilmeyecek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

yani yazık şu takımlara bırakacaz ya ortamı üzülüyorum gelen geçeni yendik hazırlık maçlarında şunların yenildikleri takıma bak

Doğru söylüyorsun valla az daha elenecektik, ama Allah'tan bir Young Boys ya da Paok faciası olmadı, turu geçtik

Konuya gelince, Hürriyet'te yayınlanan mektup belki bazı şeyleri açıklar size.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18582079.asp

o gözü kırptın ya bozdun demi şimdi adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

yani yazık şu takımlara bırakacaz ya ortamı üzülüyorum gelen geçeni yendik hazırlık maçlarında şunların yenildikleri takıma bak

Doğru söylüyorsun valla az daha elenecektik, ama Allah'tan bir Young Boys ya da Paok faciası olmadı, turu geçtik

Konuya gelince, Hürriyet'te yayınlanan mektup belki bazı şeyleri açıklar size.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18582079.asp

o gözü kırptın ya bozdun demi şimdi adamı

Hayal aleminde yaşama, gerçeklere odaklan, çık dışarı kapı kapı gez ve bol bol şiker ye.

• adamlar bozuyo beyler ya bir gidin işinize ama kızmamak lazım yaşınıza uygun espriler yapıyorsunuz
  • Ahmet aşırı yüklenmişsin şeker'e dikkat et kendine. Hadi iyi bayramlar.
  • Kusura bakmayin ama umarim elenir. Bizim yasadimizi yasayip bizi anlayan birileri olur en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Kusura bakmayin ama umarim elenir. Bizim yasadimizi yasayip bizi anlayan birileri olur en azindan.

bayram bayram beddua etmeyin bea ne pis bi nefret varmis sizde de
  • Bu konudaki mesajlarım neden siliniyor'da Ahmet isimli şahsınkiler duruyor anlamadım resmen iki yüzlülük bu.
  • Halen men ettiremediler mi la bizi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.