Şimdi Ara

Beşiktaşın Yeni Stat Projesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
64.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kayseri gibi bir takım bile şu modern stada kavuşmak üzereyken sizin artık zamanını doldurmuş eklene eklene yamalı bohçaya dönmüş stadın yıkılıp yerine yenisinin yapılmasına bu kadar karşı çıkmanızı anlamıyorum bir türlü...
    yıkılcak ama yerine daha iyisi yapılacak(mantıken öyle olması gerekiyor)
    apılar zamanını doldurdunca yerine yenisi yapılır bundan daha doğal birşey yok bana göre...
  • Stad tipsiz de olsa, orasi Besiktas Inönü Stadi. Oraya giden, oranin atmosferini tadan bilir ne demek istedigimi.

Ayrica Demirören Yönetiminin yeni stad yaparken, bu iside batirabilecek bir potansiyeli var. Ben sahsen sonuctan korkuyorum biraz. Insallah güzel bisey olur diyorum sadece. O stad bitip, ilk mac oynana kadar rahat degilim ben.
  • 2008 de stad yapılacak ve büyük bi camianın sdatı olacak kapasite 45 bin... gülüyorum ben ya... ya hiçmi ilerisi düşünülmez bu işin... olimpiyat sdatı yap diyen yok ama kapasite artsın biraz ya en az 60 bin olsun... tek BJK stadı olarak düşünmeyin geniş düşünün... ileride olimpiyat düzenlemeye kalksan bu sdatımı gösterecen..
  • yaklaşık 7 sene önce bu başlığa bu mesajları yazmışım :) yazdığımı bile unutmuşum ama aynı şeyleri şimdide söylerim hemen hemen. o kadar mutluyum ki bu inşaatın yükselmesinden. İnşallah bir yedi sene sonra vodafone arenadaki anılarımızı yazarız fotolarımızı paylaşırız.

2 Şubat 2007; 21:30:07
    ''inönü stadyumu güzel bir stad beşiktaş taraftarı çok seviyor.
    yinede modern bir stadyum daha iyi olacaktır.bize kapasitesi 45 bin olanı güzel olur.''
    2 Şubat 2007; 23:19:19
    ''başkanlar her zaman gelir geçer ama bunu yapan 50 yıl sonra bile hatırlanır ve konuşulur kısaca tarihe geçer.
    en iyisi beşiktaşımız için olsun.''
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.