Şu forumda saygı duyduğum tek Fenerlisindir belkide.Yorumlarını az çok okurum provakatörlük yaptığını görmedim daha.Ama şu konuda Lawagolem kızılacak son adam.Şu provakatör gelip milleti tahrik edene kadar ne başka takıma ne başka şahısa bi müdahale var.Beşiktaş marşları falan paylaşılıyor.Adam geliyor tahrik ediyor.E haliyle başlıyor sidik yarışı.Ben pek görmedim Fb bölümüne girip milleti tahrik eden Beşiktaşlı.Ama bazı Fbliler girip illa karıştıracaklar ortalığı.Az önce Beşiktaş-Stoke maçı konusuna adam Quaresma'nın videosunu koymuş düştüğü videoyuda koysana diyor.Ne gerek var bunlara ?
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
@Chuckly
Şu forumda saygı duyduğum tek Fenerlisindir belkide.Yorumlarını az çok okurum provakatörlük yaptığını görmedim daha.Ama şu konuda Lawagolem kızılacak son adam.Şu provakatör gelip milleti tahrik edene kadar ne başka takıma ne başka şahısa bi müdahale var.Beşiktaş marşları falan paylaşılıyor.Adam geliyor tahrik ediyor.E haliyle başlıyor sidik yarışı.Ben pek görmedim Fb bölümüne girip milleti tahrik eden Beşiktaşlı.Ama bazı Fbliler girip illa karıştıracaklar ortalığı.Az önce Beşiktaş-Stoke maçı konusuna adam Quaresma'nın videosunu koymuş düştüğü videoyuda koysana diyor.Ne gerek var bunlara ?
Teşşekkürler onur duydum arada ikimizinde provokatörlük yaptıgı zaman mutlaka olmuştur sonuçta biz de insanız dayanamıyoruz bazen
Haklısın bizimki provokatörlük yapmış.O konudada dikkat edersen düştügü videoyu koysana yazan mesaja tepki gösterdim karıştırmayın diye.Amacımız burada düzgün bir ortam oluşturmak.Siz siz olun provokatörlük yapanlara prim vermemeye çalışın rengi ne olursa olsun
neyse hocam bitti gitti uzamasın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme