hardline 3k olmuş 80 euro. avrupa decathlon kendi markası grass fed isolate whey 2kg 55 euro. optimum 83 euro(daha ucuza bulunur). Onlar Optimum a oha çok pahalı 83 euro falan diyolar he. Nereye gidiyor bu böyle? protein tozu içmek için banka genel müdürü olmak gerekecek galiba. 6 haziran 2023 multipower almışım 1790 tl o zamanın kuruyla 77 euro şu an multipower 4k olmuş eur 37 olsun 108 euro < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 4 Şubat 2025; 21:35:58 > |
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1778. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hocam Tr de her şeyin maliyeti yüksek. Üreticiler keyfi zam yapmıyor. Bugün Türkiyede parası olmayan orta kesim yurtdışında tatile gidebiliyorken, parası olanlar Türkiyede tatil yapabiliyor. Durum tersine döndü. Restoranlar, oteller her şey Türkiyede inanılmaz pahalı. Bu da bazı fırsatçılar hariç genellikle maliyetlerle başa çıkılamamasından ve ön görülemeyen bir piyasa olmasından kaynaklanıyor. Bunlar daha iyi günlerimiz bu ay elektrik zammından sonra bakın mart ayında nasıl bir gıda enflasyonu göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Şubat 2025; 21:58:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam İngiltere’de işçilik maliyetleri vesairesi Türkiye’den daha yüksek üreticiler tam olarak da keyfi zam yapıyor İngiliz markası 50 Euro Türk markası 80 Euro. İtalya’da espresso 1 euro Türkiye’de üç Euro bizim esnafın da %90’ı fırsatçı kusura bakmayın
Herkes fırsatçı olamaz hocam bende ticaretle uğraşıyorum düşündüğünüz kadar basit değil.
ON'u bunu boşverelim de zam düğmesine basılmışken yerli ürünlerden fırsat sayılabilecekleri paylaşalım stoğa ekleyelim
https://www.amazon.com.tr/dp/B07Q3WLZ65?tag=akakceprime-21&psc=1
Zamdan önce kendi sitesinde 2500TL idi (kuponla 2000TL'ye geliyordu) + %5 havale indirimi vardı. Şimdi 3000 oldu malum. Supplementturk amazona zammı yansıtamamış görünüyor henüz.
Bu da 30 servislik olan
ozelbeslenme.comda Torq 1 kiloluk 1000 lira. Normalde tercih etmem ama Multinet sadece orada geçiyor
Torq hiç kullanmadım, düşünüyorum denemeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 5 Şubat 2025; 10:16:46 >
-
aldım bakalım iptal vs olmaz umarım. teşekkürler.
-
www.n11.com
Bigjoy Sports Big Whey Classic Whey Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 G 30 Servis Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/bigjoy-sports-big-whey-classic-whey-cikolata-aromali-protein-tozu-1020-g-30-servis-33431762#unf-review914'e n11 kendi satıyor, görseldeki eski kutu ama SKT çok yakın göndereceğini sanmıyorum kendi sattığı için.
getiralışveriş üzerinde 800/100 kupon ile 814 oluyor
www.n11.com
Hıq High Pro+ 900gr Latte Macchıato Flavored Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/hiq-high-pro-900gr-latte-macchiato-flavored-66215259HIQ'ler 1259TL. Hangi aroma güzel
(bunda kupon geçmiyor)
Nutrend de bu fiyatlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 5 Şubat 2025; 11:25:28 >
-
tuzlu karamel çok iyi hocam
-
Teşekkürler hocam 2 tanede ben aldımquote:
Orijinalden alıntı: Cordaronewww.n11.com
Bigjoy Sports Big Whey Classic Whey Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 G 30 Servis Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/bigjoy-sports-big-whey-classic-whey-cikolata-aromali-protein-tozu-1020-g-30-servis-33431762#unf-review914'e n11 kendi satıyor, görseldeki eski kutu ama SKT çok yakın göndereceğini sanmıyorum kendi sattığı için.
getiralışveriş üzerinde 800/100 kupon ile 814 oluyor
www.n11.com
Hıq High Pro+ 900gr Latte Macchıato Flavored Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/hiq-high-pro-900gr-latte-macchiato-flavored-66215259HIQ'ler 1259TL. Hangi aroma güzel
(bunda kupon geçmiyor)
Nutrend de bu fiyatlarda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hanginden aldınız hocam. Ben 1 ufak bigjoy aldım gerisine daha karar veremedim Nutrend izole de uyguna geliyor gibi.
-
Big joy aldım tadını bildiğim için daha önce commenderin bisküvilisini stoklamıştım içmek için atla karayı seçiyorum.Bu arada garanti kart varsa garanti payla ödemeye 75 puan veriyor 740 tl ye geliyorquote:
Orijinalden alıntı: CordaroneHanginden aldınız hocam. Ben 1 ufak bigjoy aldım gerisine daha karar veremedim Nutrend izole de uyguna geliyor gibi.
Bisküviliyi sütle için çok güzel oluyor.
-
Hocam yapma. Browniye kötü desen eyvallah derim de commander bisküvi belki son 2 yıldır içtiğim en güzel aroma.
Commander Browni
Commander Çilek
Hardline Çikolata
Commander Gofret
Po Gingerbrear
Şu dönemde tek geçerim bunları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ilk kutuyu bitirdiğimde birşey yoktu keyifle içiyordum arkadaşlara aldırdım hatta 2. Kutuda neye tiksindiysem boğazımdan geçmiyor.2 kutu kaldı onuda 150 ml suyla karıştırıp tek seferde nefes almadan içiyorum diğer türlü midem bulanıyor genelde yulaflı kek kurabiye vs yaparken kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim deneyin çok farklı bir tat oluyorquote:
Orijinalden alıntı: HK-416
Hocam yapma. Browniye kötü desen eyvallah derim de commander bisküvi belki son 2 yıldır içtiğim en güzel aroma.
Commander Browni
Commander Çilek
Hardline Çikolata
Commander Gofret
Po Gingerbrear
Şu dönemde tek geçerim bunları.
Hocam ben eskiden multi power çikolatalı içmiştim inanılmaz güzeldi tadı
Core iyi midir hocam içtin mi daha önce?
Adı %100 Whey olan model seviliyor da bunu duymadım
www.n11.com
Nutrend Whey Core Protein Çikolata Aromalı 900 G Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/nutrend-whey-core-protein-cikolata-aromali-900-g-50084704?magaza=proteinci#unf-review -
Prostar çikolata da çok iyiydi hocam. Güncel alınabilecek ürünleri yazdım ben
Breeking sor kral ben hiç nutrend kullanmadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X