Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: loweherzz , loweherzz Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
36.525
Cevap
721
Favori
2.510.618
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hastaruhluluciferian kullanıcısına yanıt
    Omega 3 ve Kreatin ile iyi destek aldım ama ağırlık antrenmanı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyzico anneler günü kampanyası ile %20 iade ediyor. Bu kampanya, Commander'de geçiyor mu acaba?

• dangerous kullanıcısına yanıt
    Deneyin hocam iade gelmezse söyleyin siparişi iptal ettiririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Commander indirim kodu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dangerous kullanıcısına yanıt

saymıyor çok büyük bi ihtimal migros whatsapp kod alımına bile iade gelmemiş

• Arkadaşlar PO nün ürünleri sizce güvenilir mi? Analiz raporu istedim site de var dediler ben göremedim şahsen. Whey olanı gördüm o da cam kavanoz diyor nasıl güvencem şimdi

• MeşeKalkan07 kullanıcısına yanıt

whey alacaksanız bir kaç aroma dışında içimi çok kolay değil . aroma kalitesi çok iyi değil veya miktarı yetersiz bilmiyorum . ama içerik olarak güvenilir . cam kavanozlu olan hangiürün

edit : fiyat olarak lansman harici pek uygun olmuyor po . trendyolda iyi kupon vs ile 4 al 3 öde kombolamayacaksanız kg fiyatı yüksek kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 25 Nisan 2025; 16:8:10 >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Trendyoldan ramazan ortasında PO 2.4 kg whey 1350 tl ye almıştım, Breeking hocanın önerilerini olan Choco Nut ve Cookie & Cream aromalarını aldım ve çok başarılı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 25 Nisan 2025; 16:29:40 >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt

en iyi iki aroma bunlar hocam çok isabetli olmuş . hatırlıyorum o dönemki kuponlar çok iyiydi

Whey proteinlerin analiz ekranına bunu koymuşlar hepsinde aynı.. https://cdn.myikas.com/images/theme-images/caee72e1-5dc5-44e1-b1b1-036ad970c5b5/image_1080.webp

Cam kavanoz yazıyor. Teste kaliteli ürün yollayıp sonradan kalitesiz mal koymalarindan şüpheleniyorum. Lansman ve %15 indirim kuponuyla yararlanmayi düşündüğüm bir kaç ürün vardı.

Numune ürün o şekilde verilmiş şimdi anladım . Commander hariç orijinal ambalajında teste gönderen firma görmedim . Kimisi hammaddeyi çuvalla yolluyor kimisi böyle değişik kavanozlarda vs . Ben şahsen po'da bir dümen olduğunu düşünmüyorum . Whey kullanmaya po ile başladım ve etkisini görmüştüm o dönem . Ama benim kafam rahat olsun en ufak şüphem olmasın diyorsanız ithal ve hardline alın derim . hardline haricinde yerli olarak güvenilir bigjoy , commander ve mysupplement de düşünülebilir indirim dönemlerine göre .

• Defactofit whatsapptan bana mesaj atmış, Commander ve Mysupplement ürünlerinde %25 indirim kodu vermiş

COMMANBBDF
    MYSUPPCFAC
    Parolapara giyim kampanyasından %10 da ek yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 25 Nisan 2025; 18:57:25 >
  • PO'nun ilk çıktığı zamanları hatırlarım. Birebir Myprotein çakmasıydı sitesi, tasarımı her şeyiyle. baya ucuzdu girerdim kıllanır almazdım. hey gidi Myprotein hey..
    PO'y dönelim. 2 ay hip thrust yapmış tüm güzel kadın ve steroid basmaktan başka olayı olmayan tas kafalı tüm kas yığınlarına reklam verip bir anda her yere yayılan firmaya ben güvenmem :) bu sadece kişisel fikrimdir. ek olarak aldığım tüm aromalar kötüydü, son çıkan choconut ve cookies Cream almadım zira keklere koyarım diye Dubai almıştım en son, kusmuk tadı var bu da firmaya verdiğim son şans idi. ha bir de protein barlarının fiyatları çok komik değil mi :)

bu firma özelinde ek bir şey paylaşmak istiyorum kendi deneyimim.
    arkadaşlar bilirsiniz creatine çok spesifik bir ürün değildir. bugüne kadar hangi firmadan kullandıysam o su tutumunu, kas şişkinliğini her neyse hissettim. ne zaman creatine alsam o dönem vücudumda farklı bir şeyler oldu ama bu arkadaşların ürününde yok arkadaş. creatine mi alıyorum suya un mu katıp içiyorum belli değil. koca 2 kutu bitirdim bir gram olayını göremedim.
    uzun lafın kısası janjanlı aroma ve pazarlama faaliyetlerine ben de kanıyorum bazen ama bu firmaya güvenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 25 Nisan 2025; 22:43:20 >

• ben de Animal Joy markasını sorayım. var mıdır bilen kullanan? protein puding, pancake gibi ürünleri gözüme çarpıyor sürekli

• Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt

ilk defa duydum bi bakayım dedim ürün kutuları, sitesi resmen proteinocean çakması :)

Ya böyle çakma markalara acayip ayar oluyorum. Yani kendine özgün bir şey yapamadınmı illa kopyalamak mı zorundasın birilerinden..

Bi marka daha var öyle Cbum ın markasını kopyalıyor birebir kutular, etiketler vs aynı marka ismi vermeyeyim şimdi orjinalini koyayim herkes anlar

Yani bu kadar mı özgüvensizsiniz, bu kadar mı fikirsiz ve vizyonsuzsunuz..

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

Süreklş reklamları dönüyor sosyal medyada hocam bi girip baktım ben de kağıt üzerinde egg protein, protein omlet, pankek gibi hoş ürünleri var da işte..

• 1200 gram PO choco cream whey 850 ye alınır mı sizce?

Elinizde başka aroma varsa alınabilir hocam . Ama tek bunu kullanacaksınız bayabilir aroma güzel olsa da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Commander ile karıştırırım en kötü

• 
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.