Şimdi Ara

beslenme ve diyetetik bölümü hakkında bilgi sahibi olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maaşı ne kadar çıkınca verdiğin emeğe değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Numara -- 6 Temmuz 2015; 23:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki isteyenler için tavsiye eder misin. yüksek lisans artı iyi derecede ingilizce çok iyi yerlere getirir mi gerçi yüksek lisansa gerek yok demişsin. bide kendimize ait klinik açamıyo muyuz doktor mu açıyo ben mi yanlış anladım
  • ilköğr. mat. öğrt. ve pdr de seçeneklerim arasında sen olsan hangisini tercih ederdin?Yani pdr uşak i.ö tutuyo,
    ilk öğrt. mat. öğretmenliğide ataması 4+4 sistemi geldiği için iyimiş.Biraz fazlaca soru sordum kusura bakma lütfen
  • 1.sınıfta 6 kredilik beslenme ilkeleri dersi var bölüm ana dersidir 4 kredisi yemek yapmak için lablarda geçer şahsen 1.sınıfta bütün yemekleri yaptık künefesinden köftesine menemeninden mücverine kadar

kalori hesaplarsınız sürekli o hafta yaptğnız yemeklerin kalorilerini hesaplayıp hocaya rapor olarak verirsiniz

3 gün için yaptğnız her hareketin enerji değerni kaydeder ve yedğnz her yemeğn kalorisini hesaplarsnz 2.dönem için bunun sunumunu yaparsınız hocaya

genel kimya organik kimya gibi dersler var sıkıntı yapmayın herkes geçiyo hatta organik kimya hocası 20 30 puan ekleyip geçiriyodu milleti

2.sınıfta anatomi fizyoloji gibi dersler var onlarıda kolayca geçmişti arkiler

4.sınıfta intern diyetisyen oluyorsun okul 3 yıl yani son sınıf hastanede geçiyor

• dönüm noktası kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsın özel diyet merkezi açma yetkisi sadece dahilye doktoruna ait

bu arada arkadaşlar diyetisyenlik ne olursa olsun yine tavsiye ederim yani öğretmenlik vs. Den ise daha kolay iş bulursunuz ve daha zevklidir okuması...

• e paranın çoğunu o götürüyo yani. ben pek bişey kazanamam ki pehh:(
  • Devlette nasıl maaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebir_15 -- 6 Temmuz 2015; 23:29:00 >
  • son olarak hocam nevra demirel diye bi diyetisyen kendine ait bi yer açmış o nasıl yapmış bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

1.sınıfta 6 kredilik beslenme ilkeleri dersi var bölüm ana dersidir 4 kredisi yemek yapmak için lablarda geçer şahsen 1.sınıfta bütün yemekleri yaptık künefesinden köftesine menemeninden mücverine kadar

kalori hesaplarsınız sürekli o hafta yaptğnız yemeklerin kalorilerini hesaplayıp hocaya rapor olarak verirsiniz

3 gün için yaptğnız her hareketin enerji değerni kaydeder ve yedğnz her yemeğn kalorisini hesaplarsnz 2.dönem için bunun sunumunu yaparsınız hocaya

genel kimya organik kimya gibi dersler var sıkıntı yapmayın herkes geçiyo hatta organik kimya hocası 20 30 puan ekleyip geçiriyodu milleti

2.sınıfta anatomi fizyoloji gibi dersler var onlarıda kolayca geçmişti arkiler

4.sınıfta intern diyetisyen oluyorsun okul 3 yıl yani son sınıf hastanede geçiyor

Psikoloji bölümü sayesinde sunum yapmaya alıştım diyebilirim
    baya eğlenceli bölüme benziyor
    psikoloji bölümü ile karşılaştıracak olursak
    duygusal anlamda beni zorlayacak,sinirlerimi bozacak,gerecek herhangi bir şey söz konusu mu?

• dönüm noktası kullanıcısına yanıt
    yasal değil hocam ya da büyük ihtimalle bir dahilye doktorunun imzasını almıştır orayı onun açtığına dair mesela şikayet ederseniz başı çok ağrır...
  • yok hocam çoğu kişi zevkle okuyo bölümü ben dediğim gibi tıp istediğim için bölümü takmıyodum çünkü zaten en başta 1.sınıf bitince okulu bırakacağımı biliyordum ama arkadaşlar gayet zevk alıyodu o konuda sıkıntı olmaz başka hiç bir bölümde bu kadar eğlenceli geçmez söyleyeyim sana....
  • devlette maaş 2800 tl arkadaşlar hemşire ebe ftr aynı maaşı alır hatta ameliyat hemşireleri performanstan dolayı daha yüksek maaş alıyor...
  • quote:

yok hocam çoğu kişi zevkle okuyo bölümü ben dediğim gibi tıp istediğim için bölümü takmıyodum çünkü zaten en başta 1.sınıf bitince okulu bırakacağımı biliyordum ama arkadaşlar gayet zevk alıyodu o konuda sıkıntı olmaz başka hiç bir bölümde bu kadar eğlenceli geçmez söyleyeyim sana....

Staj sürecinde ve mezun olduktan sonrasında duygusal anlamda beni zorlayacak şeylerle karşılaşır mıyım?
    psikoloji okuması da çok zevkli ama staj ve mezun olduktan sonrası çok hırpalayıcı

• diyetisyenlik rahat bölümdür dostum hatta kazanıp okula gittiğin zaman bu kadar rahat bölüm mü olur lan dersin bunun garantisini veriyorum staj sürecini bilmiyorum çünkü 4.sınıfı okumadım ama düşününce bence o da çok kolaydır....
  • quote:

diyetisyenlik rahat bölümdür dostum hatta kazanıp okula gittiğin zaman bu kadar rahat bölüm mü olur lan dersin bunun garantisini veriyorum staj sürecini bilmiyorum çünkü 4.sınıfı okumadım ama düşününce bence o da çok kolaydır....

Çok saol verdiğin bilgiler için

• Bide merak ettim sen okurken mi hazırlandın?
  • cebir_15 C kullanıcısına yanıt
    hayır okurken hazırlanmak imkansız ötesi bir şey....
  • quote:

hayır okurken hazırlanmak imkansız ötesi bir şey....

aklıma bir şey takıldı
    ygs ve mf3 diyetetik birbirinden farklı mı?
  • bu konudaki ilk mesajımda detaylıca anlatmışım onu :D
  • 300 kişi biraz fazla değilmi kardeş genelde 100 kişi felan alıyorlar diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.