Şimdi Ara

best riven na darius (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ''Çelincır olduk hala 14 yaşında veletler geliyor .s.s'' diyen çıkmamış nedense bizim forum çelincırlarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

14 yaşında olamaz inanmıyorum. Çok zekice oynuyor. 14 yaşındaki çocuğunda nasıl düşüneceğini biliyoruz heralde. Kanıt varsa yollayın inanalım.

Bu kadar düz mantık bu kadar ön yargılı olmayın.İyi oynuyor çocuk işte.Yeteneği olan oynuyor.İlerde turnuvalarda görmek istediğim bi arkadaş.

Ön yargı ne alaka? Ben adama kötü oynuyor mu dedim? Ayrıca 98 doğumlu biri nasıl 14 yaşında oluyor? Biraz mantık. Şu an 97'ler lise 3. sınıf zaten. 14 yaşındaki biri 20 yaşındayım dese inanmazsınız ama. Adam ilgi toplamak için yaşını küçültmüş olabilir.

aralık doğumlu kanalında yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: turkishframe

quote:

quote:

quote:

14 yaşında olamaz inanmıyorum. Çok zekice oynuyor. 14 yaşındaki çocuğunda nasıl düşüneceğini biliyoruz heralde. Kanıt varsa yollayın inanalım.

Bu kadar düz mantık bu kadar ön yargılı olmayın.İyi oynuyor çocuk işte.Yeteneği olan oynuyor.İlerde turnuvalarda görmek istediğim bi arkadaş.

Ön yargı ne alaka? Ben adama kötü oynuyor mu dedim? Ayrıca 98 doğumlu biri nasıl 14 yaşında oluyor? Biraz mantık. Şu an 97'ler lise 3. sınıf zaten. 14 yaşındaki biri 20 yaşındayım dese inanmazsınız ama. Adam ilgi toplamak için yaşını küçültmüş olabilir.

aralık doğumlu kanalında yazıyor

Her neyse 1-2 aydan bir şey olmaz. Bence o daha büyük fakat ilgi için yaşını küçültüyor. Orada onun yazmasıyla olacak iş değil. Yüzünü falan görmemiz lazım.

• quote:

quote:

quote:

O ilk çıktığı zaman 14 yaşında diye çıktı.Şu an 98 liler 15 yaşında.Araştır internette var 1-2 resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayburtlu -- 22 Eylül 2013; 19:20:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.