Şimdi Ara

BestEvelynn İle Stream

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    No Küfür,No Flame/Yüksek Kalite ve Ögretici Yayın
    18:00 da başlıyor
    Not:Birşeyler ögrenmek isteyen gelsin.
    http://www.twitch.tv/bestevelynn

• Kardeş kusurabakmada geçenlerde izledim çok kötü oynuyosun. Jungle item'ı bile çıkmıyodun. Belki o gün öyle denk gelmiştir ama kötüydü yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Kardeş kusurabakmada geçenlerde izledim çok kötü oynuyosun. Jungle item'ı bile çıkmıyodun. Belki o gün öyle denk gelmiştir ama kötüydü yani..

Kötü oynamıyor kesinlikle. Evelynn zaten maç taşıyacak bir şampiyon değil early'de katkıları sayesinde takımını snowball edip sonuca gitmesi lazım. Hiç orman dönmediği için jungle itemi almıyor, tercih meselesi ama bu seviyede adamlara kötü oynuyosun demek haksızlık olur.
  • İmAc1dBurn İ kullanıcısına yanıt
    kendisiyle 3 maç oynadım biride dündü kesinlikle kötü değil 3 maçın ücünüde kazanmıştı
    dünkünde farklı takımdaydık ama 2-18 lik rumble vardı takımda ward yok bişey yok ölüp ölüp durdu akıllı 2 oyuncu olsa evelyn kesinlikle taşımıyor
    build i cok değişik zaten hep aynı build cıkıyor 2 lvlda mid e gank atıyor vs vs ama türkiye server ında iyi oyuncu cok az oldugu için eve genelde cok rahat kill alıyor :D
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Zaten dediğim gibi belkide o gün öyle kötü denk geldi. Beni yanlış anlamasın ben sadece o gün gördüğümü söylüyorum.

• Hatrima bir el shaco oynarsan izlerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.