Öncelikle konuyla ilgili bilgi sahibi olmayan arkadaşlar lütfen yorum atıp kafamı iyice karıştırmasın :)
Şimdi asıl konuma geleyi. Ben anadolu lisesi mezunuyum ve sözel bölümüm. Besyo yetenek sınavlarına girmek istiyorum. Fakat benim hiçbir spor alanında lisansım yok. Bu durum benim için ne kadar dezavantaj teşkil eder. Ben bi spor dalında lisansım yok dedim ama hiçbir sporla uğraşmayan hantal birisi de değilim. Sadece lisansım yok. Futbol olsun, Basketbol olsun, Koşu olsun bu sporlara ilgiliyimdir ve amatör bi şekilde yaparım bu sporları.
Kısaca benim hiç bir spor dalında lisansımın olmayışı beni ne kadar etkiler bu besyo seçimlerinde. Şimdiden Teşekkürler ..
arkadaş madem spor hayat felsefen degıl nıye besyo okumak ıstıyorsun onu anlamadım
ha bide lisans sormussun lısans onemlı degıl gel aynı gün sana bır suru branştan lısans cıkaralım sorun degıl
Yazımı birdaha okumanızı tavsiye ederim spora soğuk biri değilim ki ben yazıklarımı okuyup o yorumu yapmanıza şaşırdım doğrusu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme