Şimdi Ara

Beta driver: 195.81

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar deneyen var mı bu driver'ı ? Yeni çıkmış sanırsam beta olarak daha yeni gördüm. Özellik olarak şunlar yazıyor :

This is a beta driver for GeForce 6, 7, 8, 9, 100, and 200-series desktop GPUs and ION desktop GPUs.

This driver is identical to the 195.62 WHQL drivers except for the following:

* Several bug fixes to support the new Adobe Flash 10.1 Beta 2 release. Learn more here.
    * Adds new SLI and multi-GPU profiles for Avatar Demo, Operation Flashpoint: Dragon Rising Demo, and Wings of Prey.
    * Fixes 3D Vision display detection for CRT and DLP displays.

Bunlar dışında deneyipte şunu düzeltiyor vs. diyebilecek olan var mı ?

• bu driver yeni çıkmadıki. ben 12.ayın 19'unda bunu indirmişim. ama kurmadım hiç . o yüzden yorumda bulunamayacağım. istersen yabancı forumlarda bir bak.(guru3d)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

adamlar ne yenilik içerdiğini yazmış zaten hocam. bunun dışında neyi düzeltecek daha...

Sadece yazanlarla mı kalıyor ? Daha önce çıkmış bir oyunda yazmadıkları bir iyileşme olmuş olabilir veya hiç beklenmedik bir bug olabilir. 195.62 de uzun süre bug olduğu için askıda kalmıştı...
  • guru3d gibi forumlara bak.. sonuçta beta driver.. herhangi bir sorun oluşabilir.. zaten varsa forumlarda yazmışlardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.