Arkadaşlar deneyen var mı bu driver'ı ? Yeni çıkmış sanırsam beta olarak daha yeni gördüm. Özellik olarak şunlar yazıyor :
This is a beta driver for GeForce 6, 7, 8, 9, 100, and 200-series desktop GPUs and ION desktop GPUs.
This driver is identical to the 195.62 WHQL drivers except for the following:
* Several bug fixes to support the new Adobe Flash 10.1 Beta 2 release. Learn more here. * Adds new SLI and multi-GPU profiles for Avatar Demo, Operation Flashpoint: Dragon Rising Demo, and Wings of Prey. * Fixes 3D Vision display detection for CRT and DLP displays.
Bunlar dışında deneyipte şunu düzeltiyor vs. diyebilecek olan var mı ?
bu driver yeni çıkmadıki. ben 12.ayın 19'unda bunu indirmişim. ama kurmadım hiç . o yüzden yorumda bulunamayacağım. istersen yabancı forumlarda bir bak.(guru3d)
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
adamlar ne yenilik içerdiğini yazmış zaten hocam. bunun dışında neyi düzeltecek daha...
Sadece yazanlarla mı kalıyor ? Daha önce çıkmış bir oyunda yazmadıkları bir iyileşme olmuş olabilir veya hiç beklenmedik bir bug olabilir. 195.62 de uzun süre bug olduğu için askıda kalmıştı...
guru3d gibi forumlara bak.. sonuçta beta driver.. herhangi bir sorun oluşabilir.. zaten varsa forumlarda yazmışlardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme