Şimdi Ara

BETA KEY ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dotayı denemek ıstıyorum beta key arıyorum yardımcı olur musunuz. msn adresi akn_91@hotmail.com

• gönderilmiştir
  • çok tesekkurler sanırım suan etkınlestı simdi dota2 ve dota2 beta var 2 sınıde ındırmem gereklımı toplam 10 gb yer ıstıyor sadece betayı ındırsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akin91

çok tesekkurler sanırım suan etkınlestı simdi dota2 ve dota2 beta var 2 sınıde ındırmem gereklımı toplam 10 gb yer ıstıyor sadece betayı ındırsem?

Dota 2 ve Dota 2 Test diye iki seçenek var Dota 2 beta diye birşey yok.Dota 2 yi indirmeniz gerek dota 2 test sadece deneme amaçlı bir bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidinc06 -- 13 Nisan 2013; 18:18:13 >
  • pardon evet dota2 test ve dota var o zaman ben sadece 5 gb lık dota 2 yi ındırmem yeter anladıgım kadıryla :D
  • dota 2 test gelecek olan patchler yada heroların denendiği dota onlar ayrı onuda indirip yeni gelecek heroyu 1 gün önceden oynamaya başlayabilirsin :D
  • Tesekkur ederım key ve bilgiler ıcın arkadaslar :D oyun turkce mi veya turkce paketı varmı video seyrederken turkceydi de :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.