Şimdi Ara

Beta, Starter Edition Oluyor (Yalan oldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wolvérine

Wow trial oynadığınızda da lv15 ten sonra hesabı upgrade ederseniz kaldığınız yerden devam edebiliyodunuz ama sanırım bu diablo için geçerli olmayacak yoksa olacak mı
    olması için en azından bnet hesaplarımızda veya başka bir yerde "10 day d3 free trial! " gibi bi simge belirmezmiydi ?

Burada dikkat edilmesi gereken nokta ..
    1.Durum Wow oyunu PAZARDAYKEN X günlük deneme verilebilir. Sitede de belirtilebilir . Davaya konu olmaz. Suç değildir.
    2.Durum Diablo oyunu PAZARDA DEİLKEN X günlük deneme verilebilir. Sitede de belirtilebilir Bu birşeyi değiştirmez .Pazara girdiği anda Davaya konu olur. Suç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susuvekuku -- 18 Nisan 2012; 16:25:16 >

• Nedir son durum? Bug mıymış yoksa ?
  • Sanırım hukukçusunuz diye bir taş atmışsın kafama toyluğuna veriyorum.

Bug olmaması halinde olacaklardan bahsedelim;

Oyunu starter adı altında tam sürümü içermeyen demo halinde sunduğu için blizzard bir kere bu senin dediğin hukukçu öğrenim kimliğinide göze batacak bas bas bağırtacak kadar soktuğun konuda bana tam sürüm oynama hakkı vermiyor. Bana herkese açık starter oynama hakkı veriyor. Tam sürümle kesişen tek bir noktam yok. Ama bu demo , starter versiyonunu upgrade edebilirsin diye de kocaman bir buton sokuyo gözüme.

Benim oynadığım demoyu oyun tam sürüm olarak çıktığında upgrade etmem hiçbir şekilde hukuka aykırı birşey doğurduğun sanmıyorum bu düpedüz vesvese nihayetinde starter demo versiyonunda oynamışım ve tam sürüm gelmiş yükseltmek istiyorum. Tam sürüme hiçbir şekilde ulaşamamışım. Ürünü kullanmamışım demo , starter versiyonununu oynamışım yani benim orjinal 15 mayısta gelecek olan diablo 3 ün tam sürümüne ulaşıp kanun kaçağısın eleypidi ellerini kaldır seni pis zencilik bir durumu yok.

Ve o hak nasıl blizzard a ait değil, bu starter, demo veya beta versiyonu şirket hala ürününden ödün verip ürünü daha önceden kullandırmış değil. Sadece bu farklı versiyonlar birbiriyle ilişkilendirilebilir.

Tüketim hakkına gelince bu kadar hukuki terimi beyan edip dökmeye luzum yok tam sürüme geçerken EULA yı gözüme sokacaktır zaten.

Edit : Pazar demişsin ya birde;

Şu an starter verildiğini varsayalım pazara girme mevzusunda benim günlük denenem hiçbir şekilde suç teşkil etmiyor dediğin gibi ve pazara girdiği anda(15 Mayıs) bende güzelce ve şık bir şekilde yükseltiyorum pazardaki versiyonuna. Dediklerinle çakışmıyor. Kendin yazmışsın.

Sorun ne kardeş ? Hukukçu değilim veya hukuktan anlayan bir insan olduğumuda ifade etmedim ama mantıklı düşünmeyi seven biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 18 Nisan 2012; 16:37:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

Nedir son durum? Bug mıymış yoksa ?

Şu an indiriyorum 2 saatlik bakım var falan diyorlar da,bug olma olasılığı yüksek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

Sanırım hukukçusunuz diye bir taş atmışsın kafama toyluğuna veriyorum.

Bug olmaması halinde olacaklardan bahsedelim;

Oyunu starter adı altında tam sürümü içermeyen demo halinde sunduğu için blizzard bir kere bu senin dediğin hukukçu öğrenim kimliğinide göze batacak bas bas bağırtacak kadar soktuğun konuda bana tam sürüm oynama hakkı vermiyor. Bana herkese açık starter oynama hakkı veriyor. Tam sürümle kesişen tek bir noktam yok. Ama bu demo , starter versiyonunu upgrade edebilirsin diye de kocaman bir buton sokuyo gözüme.

Benim oynadığım demoyu oyun tam sürüm olarak çıktığında upgrade etmem hiçbir şekilde hukuka aykırı birşey doğurduğun sanmıyorum bu düpedüz vesvese nihayetinde starter demo versiyonunda oynamışım ve tam sürüm gelmiş yükseltmek istiyorum. Tam sürüme hiçbir şekilde ulaşamamışım. Ürünü kullanmamışım demo , starter versiyonununu oynamışım yani benim orjinal 15 mayısta gelecek olan diablo 3 ün tam sürümüne ulaşıp kanun kaçağısın eleypidi ellerini kaldırlık seni pis zencilik bir durumu yok.

Ve o hak nasıl blizzard a ait değil, bu starter, demo veya beta versiyonu şirket hala ürününden ödün verip ürünü daha önceden kullandırmış değil. Sadece bu farklı versiyonlar birbiriyle ilişkilendirilebilir.

Tüketim hakkına gelince bu kadar hukuki terimi beyan edip dökmeye luzum yok tam sürüme geçerken EULA yı gözüme sokacaktır zaten.

Edit : Pazar demişsin ya birde;

Şu an starter verildiğini varsayalım pazara girme mevzusunda benim günlük denenem hiçbir şekilde suç teşkil etmiyor dediğin gibi ve pazara girdiği anda(15 Mayıs) bende güzelce ve şık bir şekilde yükseltiyorum pazardaki versiyonuna. Dediklerinle çakışmıyor. Kendin yazmışsın.

Sorun ne kardeş ? Hukukçu değilim veya hukuktan anlayan bir insan olduğumuda ifade etmedim ama mantıklı düşünmeyi seven biriyim.

Herhangi bir sorun yok tarafımda. K bakmyın yanlış anlamalarınız için özür dilerim. Bir şey kastetmemiştim . Forumda sevdiğim bilgilerinden yararlandığım bir şahsiyetsiniz. Ancak içinizin rahat etmesi açısından açıklamaya çalıştım tüm bunları ama aksi olmuş gibi bi izlenim aldım. Kusura bakmayın

• olayın derinliklerine inmişsiniz :) 15lvl kaç günde kasılıyor betada 1 günde kasamazmıyızki tartışıyonuz siz
  • Neyse;

Belkide yıldızımız barışmadı bu postta ve kesinlikle farklı düşünüyoruz. Olası bir ütopik konu üzerinde yapılmış olsada her tartışma şahsen 2 tarafında düşünce yapısına ufakta olsa zenginlik kazandırır.

Önemli olan bu tartışma sonlandırıldığında kızışmayı edepli bir şekilde konuda bırakmaktır. Bu yüzden seni takdir ediyor ve saygı duyuyorum.

Ayrıca bazen derine inmekte iyidir boş veyahut değil sınırları aşmadığı sürece zevkli bir ortam sunar şahsımca.
  • Hala bir açıklama yapılmadı

bu oruçlu bi insanın önüne kızarmış tavuk koyup çekmeye benzedi ya en azından bi yarım saat oynasaydım, bi mob kesseydim yahu
  • Beta clienti indiriyorum şu an install tıkladım clienti çalıştırıp, options kısmında download public test ve play public test ibareleri var. Bunlar daha önceden varmıydı bilmiyorum?
  • http://www.diablofans.com/

Update on Maintenance, it has been pushed back to around 11 PDT for an update, also had the reply of "Just an accessibility error that we're correcting. ;)

Serverlar şu an bakımda önce 2 saat demişlerdi şimdi yaklaşık 11 PDT'ye kadar diyor bizim saatimizle 9'a kadar bakım var
    ve "Sadece bir erişim hatasını düzeltiyoruz denmiş"

Bug olma ihtimali var yani....

PDT : Pacific Daylight Time

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 18 Nisan 2012; 19:40:08 >
  • Evet açıklama bariz bir bug olduğunu gösterir nitalikte. Blizzard da zaten "open beta" olmayacağını belirtmişti ki tükürdüğünü yalayan bir firma değildir Blizzard.

Şayet "Starter Edition" tam sürümden önce kullanıma açılırsa Level 13 karakterimizi tam sürüme taşıyabilmemiz Blizzard'ı suçlu konumuna düşürmez. Çünkü oyunu satın almış olan almamış olan kişi de Level 13 e ulaşabilecek, oyunu satın almış olan HERKES önceden "Starter Edition" da karakterini Level 13 yapma opsiyonuna sahip olacak.

Bu opsiyonu tam sürümü satın almış kişinin kullanıp kullanmamasından doğabilecek "oyuncular arası üstünlük" ten Blizzard sorumlu tutulamaz.

Edit: Tam sürümü satın almayanlar ise beta oynar gibi Level 13 e kadar ilerleyebilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 18 Nisan 2012; 20:05:33 >
  • beta clienti indirdim yükleme bitti sonunda heyecanla serverın açılmasını bekliyorum
  • beta invite i olmayip oyuna girebilen varsa soylesin lutfne ona gore indiricem..
  • milleti böyle ümitlendirecek bir şey yaptığı için blizzard'a ne kadar sövsek az gibime geliyor.
    Umarım 1 Mayıs'a kadar en azından public beta yaparlar bugünkü olan hadise yüzünden
  • Ben de şu betaya bir bakayım dedim ama yavaş iniyor 8 hızıdna bağlantım var ama 65 kb ile 120 kb arasında hızla iniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ben de şu betaya bir bakayım dedim ama yavaş iniyor 8 hızıdna bağlantım var ama 65 kb ile 120 kb arasında hızla iniyor.

20mbit bağlanti ile az önce 500kb ile indirdim. ttnetin yurt dışı çıkışlarından dolayı yavaş indiriyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Ben de şu betaya bir bakayım dedim ama yavaş iniyor 8 hızıdna bağlantım var ama 65 kb ile 120 kb arasında hızla iniyor.

20mbit bağlanti ile az önce 500kb ile indirdim. ttnetin yurt dışı çıkışlarından dolayı yavaş indiriyor olabilir.

Bağlantı şimdi 475 ile 532 arasında gidip gelmeye başladı. Yalnız beta tekrar açıldığında umarım keysiz oynayabilme devam eder ve bizde oynarız.
  • 20 megabit fiber ile 2 MB/s civarında indiriyorum. En düşük 1,75 MB/s gördüm.
  • serverlar hala açılmadımı bea
  • Oyunu indirdim ama şimdilik giriş yapılamıyor. Bakım var falan demişler. Sanırım 15 Mayıs yolu göründü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.