Şimdi Ara

Beter MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes adim TnnT oyunda yim bi pm at ok bekliyorum
  • kardes ben guild i kurdum gelen geldin alperde gelmedi baska bi guilde gitti valla cok kızdım alper e bu arada TnnT ye kanat verdim idaha 2 tane Elf kanadı
    1 tanede 1 dk kanadı kaldın dk olan lar ve buyuculer e gore silahlarim var gelen gelsin hepinize bişiler bulurum

Beklerim......
  • alim solemedinki guilde gel die gelirim guilddekiler bana darkside set le 2.nesil kanat bulsunlarda adamantine takiliom eziiim ama 1 reset oldum staddada kasiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alim_007

MU cuk
    bak ıp si bu 213.164.102.113
    tmm mı sen gel ben seni kasarım lvl 300 oldum arenadayım manyak kasılıyo ve cok turk var bi turk guild i kurduk su an 10 kisi var dahada cogaltcaz

ozmn guilde benide alırsınız ama verdiğin IP apocalypse ise accountu nerden alcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiloCan

serverin ismi de apocalypse deil o clientin serverıydı eskiden
    server ismi dragumu

arkadaşım bana çok iyi ipucu verdin çünki abim draugumu ya account aldı ama apocalypse ye girdikten sonra yazdı şifresini felan ama olmadı.
  • quote:

DK mi ,DW mi,Elf Mi hangisi sole de sana gore bililer bulam dk sen cok iyi 2 tane kanat ım var elf 1,nesil de 2 kanat var bu arada arenada canavarların icinden kanat düşüyo yanı yapmanıza gerek yok bless bug da acık param 1 milyar.ve cok guclu oldum res is 1500 vuruyorum en guclu canavar a bile set yapıyorum falaming armor arıyorum:D

1 milyar paran varsa ben 0 lvl dn başlayacağıkm için 5-6 mil verirsin heralde .
  • bu oyun nasıl bişi ya pm atın
  • MUcuk gelsen ben sana 1 milyar verecem soz ehuehu
  • bless bug ile babam da yapar tnnt bul beni kasim seni adım MU_aPaCh3 1 reset war stadda kasiorum
  • gerek yok ben 2 rest atttim bile ehuehu
  • len 1 gun yok tum neler olmus bu arada res otamatik mi??
  • YA beyler account alma sitesinin adını yazıcak delikanlı yokmu ya account alamıadım.
  • orda opitondan create new accaunt yapp al reset atomatik
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper123

orda opitondan create new accaunt yapp al reset atomatik

ama sitenin adı ne?
  • http://213.164.102.113/ sitenin adı buu
  • ben mucuk a aldım acc yi valla daha ugrasmayın acc le
  • quote:

ben mucuk a aldım acc yi valla daha ugrasmayın acc le

Aldın ama ondan sonra şifre yanlış dedi önceden acc yanlış diyodu vede sana bişey sorcam senin 190 mesajın vardı niye 187 ye indi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper123

isim ne senin bende oyniim

İsmi Heros_fire
  • Ben de indiriyorum bakalım server bişeye benziyosa takılırız.
  • valla benim acc ye bisi olmus giremiyom o yuzden onu bırraktım ve bizmu yu indiridim cok guzel omus ister elf ister dw ister dk ol ilk basta sana kesein bi buyu veriyo dun bi canavardan bana ex wind bot dustu sasırdım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alim_007 -- 10 Aralık 2005, 10:15:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.