Resim koyan ve kufur eden bu salagi gaza getiren uyeler hakkinda da islem yapilacaktir.
Yanlış yapmış bu olay her zaman karşımıza çıkacak, yonetici salak dedi ama ceza verilmedi olacak. Diğer yandan küfür yiyenler olarak haklı sekilde salak diyebiliriz gibi bir fikirle gelmiş toorop odadaki konuya. Her ne sebeple olursa olsun bizlerden kimsenin forum icinde aleni sekilde salak aptal mal gibi ifadeler kullanmasını istemiyorum. Hepimiz küfür yiyeceğimizi bile bile buradayız. Sonuc olarak kendi fikrim en azından uyari puanı verildiğini söylemeliyiz. Uyari puanı vermelimiyiz dersek de verilebilir, oda kural dısı davranışdan bir kac puan gider.
Birde yok un dh kartalları konusunda su ifadesi cok ilgincime gitti, demiski zamanında üst yönetimde cikipta bizim arkamızda durmadı gibi birseyler. Yani daha ne yapmamız lazım bilmiyorum her konuda modları korumaya çalışıyoruz demekki yası büyükleri almayacaksın illaki yastan ötürü maraz cikiyor.
Ayrıca bethrezen e uyari verirsek mutlaka alınacaktır, darilacaktir msn den görüşelim ve uyaralım derim. Konudan konuya geçtim ipaddeyim caktirmayin.
Abi adama baya ağır laflar etmişler, yani bize söylense bırak salak demeyi aklımıza gelen bütün küfürleri yazmamak için kendimizi zor tutardık. Bu durumda yöneticiye ceza vermeyi de doğru bulmuyorum, bu konu biraz canımızı sıkacak ama olsun ona da katlanacağız. Yıllardır bize adil değilsiniz dediler ne oldu varsın yine demeye devam etsinler biz kendimizi bildikten sonra başkasının ne düşündüğü çokta önemli değil.