Şimdi Ara

Beton üzerine su geçirmeme amaçlı malzeme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
74.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siyah bir malzeme fakat kısa kullanım için ideal su geçirmez malzeme , şeffaf derseniz sutut dedikleri malzeme var sürüyorsunuz kuruyunca silikon gibi oluyor şeffaf şekilde. Ona bakabilirsiniz. Kutusu 90 TL idi sanırsam.
  • sutut malzemesi uygulama olarak çok kolaydır ( sapın ucuna ruloyu takıyorsun ve zemine sürüyorsun )

ama kalite ve dayanıklılık olarak seni 2 sene götürmez.yapısı gereği kuruduktan kavramaya başlıyor ve illa ki bikaç delik-nokta oluşuyor.ve o açıklık günden güne ( yağmur-güneş gördükçe daha hızlıca ) açılıp büyüyor ve bir süre sonra çatı gri-beyaz yamalı bir şekle dönüşüyor.

helede çatıya çıkılabiliniyorsa ve üzerinde yürünürse sututun ömrü dahada kısa olacaktır

o yüzden sutut malzemesini şiddetle tavsiye etmem..

siyah kullanmama ısrarın devam etmiyorsa mebran altı astarı olan,üstteki arkadaşlarında önerdiği filim1kat malzemesi tam işini görecek,ucuz yollu ve performanslı bir maddedir..
    hem çatlaklar felanda var demişsin.filimkatın içine suyu biraz az girip koyu bir şekilde uyguladığın zaman bütün kılcal çatlaklarıda doldurup sıvı izolasyonu en sağlıklı şekilde yapmış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 14 Ekim 2012; 23:15:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Nerdesin? Kaç metre kare birde. Çelik çatı yaptıralım sana. uygun fiyata hemde.

celik cati maliyet ne kadardır bilgi verirmisiniz yer trabzon 355 metre kare

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanın çok geçmiş olduğunu gördüm ancak bilgilenmek adına tecrübemi paylaşmak istiyorum.
    İzokardi hakkında yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.
    Tarlamda tuğla ve sıvadan yapılmış 50 tonluk havuzum vardı. 2006 da yaptırdım. Aynı yıl içerisini 2 kat izokardi ile sıvadım. Hala bu gün bir damla kaybım yok. Kesinlikle su geçirmiyor. Yılda bir kez havuzu boşaltıp, içine çıplak ayakla girerek içini temizliyorum. Ancak asla izokardinin temizleme sırasında yara almamasına dikkat ediyorum. Çok memnunum. O gün 12 kg. lık teneke 125.- TL idi. Geçenlerde fiyat sordum aynı tenekenin fiyatı 230.- civarında olmuş.
  • Membran kaplı bir terasımız var, zamanında üstü aliminyum gibi parlak olandan terası kaplamıştık, zamanla alimünyumlar attı, membran aşşağı su sızdırıyor. Acaba membran'ın üstüne kendim ne yapabilirim, waterprof dedikleri şey var üstüne tutar mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.