Şimdi Ara

Beyaz atlet giymek kıroluk mu ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
16.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Bu devirde beyaz atletmi giyilir yapmayın yaw.

Bu devirde Türkçeyi kullanmayı bilmeyenler var ama...

Bu mesajı yazarken keşke sen de dikkat etseydin yazdığına

İmla hatası yapmak başka, dilin içinde aslen olmayan özenti kelime ve harfleri kullanıp yazmak bambaşka bir şey.

• 6 yaşımdan beri atlet giymiyorum 16 yaşımdayım.. 1 ay sonra 17.. hasta da 4-5 yılda 1 olurm..
    edit: ama atlet giyene de kıro demem ;) demeye de hakkım yok zaten ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi little_demon -- 27 Haziran 2009; 18:53:13 >
  • Bu Lost tkı Sawyer de adam da tam ters ucgen
  • Beyaz don da giyerim, beyaz atlette. Giymek kroluk ise dünyanın en büyük krosu benim...
  • hayır
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Orjinalden alıntı: NiHilistt

anlatım bozukluğu var.. atlet dediğin zaten beyaz olur dostum

Beyaz atlet giymek kıroluk mu ?

bu ney boncuk mu ?

kapak.exe

Bi zamanlar herkes beyaz atlet giydi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Muhammet Çelik

Beyaz don da giyerim, beyaz atlette. Giymek kroluk ise dünyanın en büyük krosu benim...

Hayır benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: savarana

Atlet sadece Türk kültüründe olan ve eskielrden buyana günümüze gelmiş olan bir kültür dür.Dünyanın başka hiçbir ülkesinde atlet giyilmez...

saçmalık...
  • atlet sağlık açısından çok yararlı bişey. atletsizken terlerseniz üzeriniz leş gibi ter kokar ama atlet varsa o koku dışarı çıkmaz. aynı şekilde beyaz don da yararlıdır çünkü testislerin sarkmasını engeller ve pişik olmanızı engeller.boxer giyerseniz kısırlık ve varikosel kapınızda demektir.
  • kendimi bildim bileli beyaz atlet giyiyorum.

ama bi kaç tane siyah atetimde var. onu da bi kazağım vardı göğüs tarafı biraz açık yani atlet giymezsem kıllar görünüyodu beyaz fanila da çirkin durduğu için siyah almıştım.

ama normalde beyaz don beyaz atlet. hatta daha yeni yıkadım mis gibi tertemizler
  • Atlet giyiyorum ama siyah atlet giyiyorum,beyaz giymem.
  • Kendi adıma bir iki faydasını söğlemek isterim, 1997 yılından beri genelde bekar evi tarzında bir yaşam sürdüm, çamaşır yıkarken iç çamaşırlar beyaz olduğunda 90 C gibi bir sıcaklıkta yıkandığında problemsiz bir sonuç çıkıyor ortaya. Birde bembeyaz işte arkadaş, bana daha temiz bir çamaşır duygusu veriyor.
  • Atlet giyenlere iki sorum var.. Şimdi atleti t-shirtün altına giyince atlet izi nasıl çıkmıyor mu? Omuzlarda ve omuzlardan aşağı doğru oval şekilde.. Ben kendimde çok belli oluyor diye giymiyorum pek. Birde atletin kenarı t-shirtün yakasından nasıl gözükmüyor? Ben hareket edince falan yakadan atlet çıkmış gibi hissediyorum, giyersem elim sürekli düzeltmek için yakaya gidiyor refleks gibi bir şey.. Bu nedenlerden dolayı pek atlet giymiyorum..

Bu arada geçenlerde Ellen Degeneres Show'da sandalye kapmaca oynayacağı zaman kotun üstüne beyaz atletli kaslı yarmalar geldiler sandalyelere oturdular (Aynı Wolverine gibi aynısı ).. Kötü olsaydı sanırım farklı bir giysi giydirirlerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 28 Haziran 2009; 1:34:33 >
  • atlet faydalı, nedeni terini alması, atlet giymesende olur, mesela %100 pamuklu birşey giyebilirsin, atletin işini görür. Önemli olan terlediğinde ter bedende olmasın, yel yediğinde hastalanma durumları oluyor.
  • iç çamaşırlarım da özellikle beyaz rengi tercih ederim ama nadiren siyah atlet giydiğimde olur
  • Beyaz atlet giymek kıroluksa şu an ben bir kıroyum ama çıkardığım anda bir beyefendi !
  • brad pitt ve johhny depp beyaz atlet giyiyolardı hatta rahmetli michael jackson bile, onlar da kıromu şimdi
  • kroluk sadece giyimle olur mu hiç :) beyaz atlet şort oturmuş yazıyorum :)
  • isteyen istedigini desin bu sıcakta giymezsem rahat edemem bütün terimi alıyor acaip rahat hissediyorum kendimi
  •  Beyaz atlet giymek kıroluk mu ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.