Şimdi Ara

Beyaz eşya alacağım,ölçüleri sorun yaratırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni evimdeki mutfak dolaplarından yaptığım ölçümlerime göre fırın için 57cm bulaşık makinası için ise 61cm'lik bir alan var genişlik olarak.

almayı düşündüğüm bosch marka fırın ölçüsü genişlik olarak 56,5cm, bulaşık makinası ise 60cm

montajlamada bir sorun olmaz dedi bayii ama yine de emin olmak adına,bu kadar ucu ucuna ölçülere sahip mutfak dolabı olup da ,montajlamada sorun yaşayan oldumu?

saygılar.

• bu ölçüler standart bildigim kadarıyla sıkıntı olacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

merhaba,

yeni evimdeki mutfak dolaplarından yaptığım ölçümlerime göre fırın için 57cm bulaşık makinası için ise 61cm'lik bir alan var genişlik olarak.

almayı düşündüğüm bosch marka fırın ölçüsü genişlik olarak 56,5cm, bulaşık makinası ise 60cm

montajlamada bir sorun olmaz dedi bayii ama yine de emin olmak adına,bu kadar ucu ucuna ölçülere sahip mutfak dolabı olup da ,montajlamada sorun yaşayan oldumu?

saygılar.

Merhaba,

Ölçüler standarttır, dilerseniz almayı düşündüğünüz Bosch modellerini bana pm le iletin, size teknik detaylardan bakarak montaj yerine uyup uymayacağını söyleyeyim.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

quote:

merhaba,

saygılar.

Merhaba,

Ölçüler standarttır, dilerseniz almayı düşündüğünüz Bosch modellerini bana pm le iletin, size teknik detaylardan bakarak montaj yerine uyup uymayacağını söyleyeyim.

Saygılar.

ilgi ve alakaınız için şimdiden teşekkürler.sırası ile modelleri belirtiyorum size.evlilik için komple beyaz eşya alacağım için bu modellere karar kıldık.aşağıdaki gibidir;

tamamı bosh modeli kodlarıdır.ikamet yerim Kırklareli/Lüleburgaz'dır.hepsi için toplam bir fiyat çalışması yapmanız mümkünmü?

çamaşır makinası wat24480tr
    bulaşık makinası sms 48d02tr
    buzdolabı kgn56vw30n
    davlumbaz dwk065620t
    set üstü ocak ppp612b210
    fırın 43s320q

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

quote:

merhaba,

saygılar.

Merhaba,

Saygılar.

ilgi ve alakaınız için şimdiden teşekkürler.sırası ile modelleri belirtiyorum size.evlilik için komple beyaz eşya alacağım için bu modellere karar kıldık.aşağıdaki gibidir;

tamamı bosh modeli kodlarıdır.ikamet yerim Kırklareli/Lüleburgaz'dır.hepsi için toplam bir fiyat çalışması yapmanız mümkünmü?

çamaşır makinası wat24480tr
    bulaşık makinası sms 48d02tr
    buzdolabı kgn56vw30n
    davlumbaz dwk065620t
    set üstü ocak ppp612b210
    fırın 43s320q

Serkan bey merhaba tekrar,

Fiyatlandırma bilgisini ilettim size.

Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.