Şimdi Ara

Beyaz eşya nereden alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özspotun sitesindeki fiyatlarla aynı mı acaba.O zaman çok da süper indirimler yapmıyor bence.
  • Özspotun internet sitesi var mi?
  • http://www.ozspotpazar.com/
    Eğer orda olmayan bir ürün varsa arayın ya da mail atın geri dönüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igav -- 7 Haziran 2011; 12:36:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igav

Özspotun sitesindeki fiyatlarla aynı mı acaba.O zaman çok da süper indirimler yapmıyor bence.

öz spot mağazasıyla ben telefonda görüştüm
    internetteki fiyatları haliyle yüksek ama direk dükkan telefonunu ararsanız çok yardımcı oluyorlar bilgi konusunda tatmin oluyosunuz

sitelerine çok fazla vakit ayıramadıklarını söylediler sitteyi daha çok reklam amaçlı kullandıklarını belirttiler

yanlış hatırlamıyosam 212-522 40 62 numaralı telefondan ben direk irtibat kurdum
  • Electrolux buzdolaplarını satan spot firma var mı acaba? Özspot'ta göremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

Electrolux buzdolaplarını satan spot firma var mı acaba? Özspot'ta göremedim..

BENCE BİRDE TELEFONLA SOR DERİM EĞER MODELİN VARSA BEĞENDİĞİN ELLERİNDE OLMASADA BAKARLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: carvalllho

quote:

Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

Electrolux buzdolaplarını satan spot firma var mı acaba? Özspot'ta göremedim..

BENCE BİRDE TELEFONLA SOR DERİM EĞER MODELİN VARSA BEĞENDİĞİN ELLERİNDE OLMASADA BAKARLAR

Aynen dediğin gibi oldu Modeli belirleyince yardımcı oluruz dediler. İpucu için teşekkürler Haftasonu Sirkeci yolu göründü bana.

• şuralara da bakılabilir.

www.beyazesyaspot.com

www.spotcum.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: cendere02

şuralara da bakılabilir.

www.beyazesyaspot.com

www.spotcum.com

OZSPOTPAZAR.COM
    BU ADRESTE ÇOK YARDIMCI OLUYOR AMA TELEFONLA İRTİBATA GEÇİN ÇÜNKÜ İNTENET ADRESLERİNİ SADECE REKLAM AMAÇLI KULLANIYOLARMIŞ

• slm arkadaşlar Özspottan dün iki eşya daha aldım beyaz eşyalarım 3 aydır depolarında bekliyor,hepsini haftaya teslim alacağım,güvenilir bir yer istediğiniz modeli bulup getirtirebiliyorlar,bayiden daha uygun fiyata bayi garantili,annemlere çamaşır makinesi almıştım 3 ay önce ambalanjında geliyor bayisini çağırıp,ambalajını kendileri çıkarıp kurulumunu yaptırıyorsunuz.Bayi garantisinden yararlanmış oluyorsunuz.Eşyalarınızı almadan önce tlfla veya yüzyüze bilgi alabilirsiniz.Bayilerele baya bi fiyat farkı var.Paranız cebinizde kalır.Saygılar kolay gelsin...
  • spot, kampanyalı avmler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

spot, kampanyalı avmler

AVM LERDE KAMPANYALI ÜRÜN BULMAN ZOR ORALARDA DAHA ÇOK PİYASADA YAVAŞ GİDEN ÜRÜNLERİ BULURSUN

BÜYÜK ELEKTRONİK MARKETLERDE ARA ARA KAMPANYALAR OLUYOR AMA ORDADA BEYAZ EŞYALAR ÇOK UYGUN OLMUYOR

DÜŞÜNDÜĞÜN MARKALARI SÖYLERSEN EĞER NERELERDE UYGUN BULABİLECEĞİNİ SÖYLİYİM

SİRKECİ PİYASASINI ZİYARET ET DERİM VEREBİLCEM ADRESLER VAR
  • Bosch için neresini öneririsiniz?
  • Haftasonu Sirkeci'de Altinhan'a ugradim. Birkac dükkana girdim ciktim, en son da Özspot'a ugradim. Girdigim dükkanlarin cogunda "fiyat bu, aliyorsan al, yoksa ugrastirma bizi yoluna devam et" havasi vardi. Özspot'ta nerden baksam yarim saat gecirdim, sagolsunlar Gökhan bey ve Emrah bey cok ilgilendiler. Neticede o an alici degildim sadece bilgi almak amacli gitmistim ama sabirla dinlediler, sorularimin hepsini cevaplandirdilar.

Uzun zamandir merak ettigim bazi cihazlari gördüm ve fiyatlarimi aldim. Teklif edilen rakamlar piyasa sartlarina göre oldukca iyi. Beyaz esya ihtiyacim Temmuz ayinda olacak bu sebeple 1 ay kadar daha beklemeye karar verdim, belki yeni modeller cikabilir vs diyerekten.

Bu arada Gökhan bey'in elinde kocaman bir liste vardi, akliniza gelebilecek her markanin her modeli mevcut. Istanbul Avrupa yakasinda isini bilen, güler yüzlü, cok iyi fiyat verebilecek Spotcu arayan arkadaslara Özspot'u tavsiye edebilirim.

• genel olarak bayiden almak daha iyi çünkü alındığında sorun olursa bayi sahibiyle direk muhattap olursun
  • Tercih meselesi tabi, neticede sorun çıktığında servisi bayi ayarlamıyor. Benim için cebimden paranın az çıkması daha önemli, o yüzden spot'u ciddi bir şekilde düşünüyorum.
  • merhaba arkadaşlar ben yeni beyaz eşya larımı aldım. çok araştırdım.
    fakat internetden aldım.www.hepsinialalim.com diye bir site var. inanılmaz ilgileniyorlar. çok memnun kaldım kargo bedava evime kadar getirdiler kurulumu aynı anda yapıldı.
    zaten kendileride arçelik bayisi. şiddetle tavsiye edebilirim.www.hepsinialalim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: igav

quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Bende bugün Sirkeci Altınhan Özspot'tan aldım. Bonus'a 12 taksit yaptılar. Fiyatlar piyasaya göre oldukça uygun.
    Samsung 62zbpn buzdolabı 1768 TL
    Lg 1402 FDS çamaşır makinesi 1456 TL
    Bosch sms58m88eu bulaşık makinesi 1215
    bazı ufak tefek parçalar daha aldım. Ufak da bir hediyeleri oldu. Ürünleri gelecek hafta teslim alacağım. Gidip görmenizi tavsiye ederim.

Ürünleri alınca burdan paylaşabilir misin acaba?Bir sıkıntı oldu mu?

Ürünlerin teslimatında şöyle bir olay yaşandı. Ocak yolda düşmüş, ezildiği için bana göstermediler bile, bir gün sonra teslim edildi.
    Kumtel marka vantilatör almıştım, gelen kutunun bantı yırtılmıştı boydan boya.
    Bu ne dedim bu açılmış?
    Gelen şoför bunların hepsi böyle depoda dedi.
    Gelen kutuların hepsinin bantlarını yırtıyor musunuz dedim. Bu boydan boya yırtılmış, bariz belli birisi açmış dedim.
    Abi ben bunların paketlemesinde de çalıştım böyle bunlar, özenmiyorlar dedi.
    Koskaca Kumtel böyle ürün satmaz dedim. Baktım şoför hala aynı kafada dükkanı aradım. Tamam biz hemen şoförü arıycaz dediler, yarın ocakla birlikte o da gelir dediler, ocak geldi ama 2 hafta geçmesine rağmen vantilatör için gelen giden yok. Açtım onu da kullanıyorum, problem yok ama bilginiz olsun yani. Böyle can sıkıcı bir olay da yaşadım. Kutunun içindeki naylon poşetler bile yırtılmıştı, kumandasının naylonu açılmış, tekrar bantlanmış o da yarı açık duruyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: arcantr

merhaba arkadaşlar ben yeni beyaz eşya larımı aldım. çok araştırdım.
    fakat internetden aldım.www.hepsinialalim.com diye bir site var. inanılmaz ilgileniyorlar. çok memnun kaldım kargo bedava evime kadar getirdiler kurulumu aynı anda yapıldı.
    zaten kendileride arçelik bayisi. şiddetle tavsiye edebilirim.www.hepsinialalim.com

bu dediğin siteye girdim
    sadece arçelikmi satıyorlar??????
    beyaz eşyada arçelikmi alınır
    ayrıca bu fiatlarda çok yüksek
    birkaç spotçu söyleyebilirim sana istersen
    daha uygun fiata bulabilirsin

• ankarada garantili ürün satan ( simens, bosh ) spot mağazaları bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.