Şimdi Ara

Beyaz Eşya tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Temmuz ayında evleneceğim için beyaz eşya alacağım. Biraz araştırma yaptım ve genelde Bosch marka almamı tavsiye edenler oldu zira marka belirlemek de pek çözüm değil sanırım çünkü 1000 liraya da dolap varken 5000 liraya da dolap var. Ne alacağım konusunda hiç fikrim yok. Maddi olarak çok güçlü değilim. Buzdolabı - Çamaşır Makinesi - Bulaşık Makinesi ve Ankastre konusunda bana önerilerde bulunursanız çok sevinirim. İyi geceler herkese

• Selamlar eşin kabul ederse altus, regal, finlux gibi markaları tercih edebilirsin. Elektrik elektronik mühendisi olarak söylüyorum büyük markalarla yüksek bir farkı yok. Anca çok pahalı modellerde belki gözle görülecek bir fark olabilir.

Önemli olan tüm cihazlarda gürültünün az olması. Eğer eşin bu markaları istemezse Samsung ve arçelik in ucuz modellerini inceleyebilirsin. Birde yaşadığın şehirlerde spot satan yerler varsa oralara da bakman da fayda var. Cihazlar yine 2 yıl garantili sadece çok ufak defolar oluyor. Fiyatları piyasaya göre %50 ye kadar düşüş gösterebilir.
  • Kardesim benim de dugum var seçtiklerim şimdilik şunlar Bosh SMS73LO8TR Bulasik makinesi

KGN76AI30N buzdolabı

WAW2856xTR çamaşır makinası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Eşya Önerileri
    19 yıl önce açıldı
    Beyaz Eşya Servisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.