Şimdi Ara

Beyaz Eşya Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldığım ev için beyaz eşya almayı düşünüyorum.
    Forumdaki mesajları inceledikten sonra iyice kafam karıştı.
    En son kararım şu;
    Buzdolabı = SHARP marka
    Çamaşır makinası ,bulaşık makinası ve fırını = BOSCH marka
    elektrik süpürgesinde ise kararsızım bosch veya fakir marka almayı düşünüyorum.
    YArdımcı olacak arkadaşlar var ise çok sevinirim.
    Ayırdığım bütçe=Buzdolabı,çamaşır,bulaşık ve fırın için herbir parçaya yaklaşık 1500-2000 YTL
    Elektrik süpürgesi için ise yaklaşık 500 YTL.

• candoğan işine karışmak gibi olacak ama tavsiyenden sade buzdolabını shap tavsiye etmem.

bence oldu olacak hepsini simesn al en azından takım yapmış olursun.sharp buzdolabı çok çabuk deforme oluyor.elektrik süpürgesinde ise bosch ve siemens toz torbalarının fiyatını öğren ona göre modelini belirle çünkü kağıt toz torbaları fiyatı uçuyor.philips elektrik sürpürgesi dersen pek bir bilgim yok.
  • * Ocak alırken dört gözüde elektrikli olanından almak istiyorum. Bu konuda fikri olan var mı. Bir de davlumbazın boyunu (60 veya 90 cm.) neye göre ayarlamamız gerek. Mantıklı olan ocakın boyu kadar olması gerek diye düşünüyorum. Katkı sağlayacak arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

* Ocak alırken dört gözüde elektrikli olanından almak istiyorum. Bu konuda fikri olan var mı. Bir de davlumbazın boyunu (60 veya 90 cm.) neye göre ayarlamamız gerek. Mantıklı olan ocakın boyu kadar olması gerek diye düşünüyorum. Katkı sağlayacak arkadaşlara teşekkürler.

http://www.boschevaletleri.com/?5=PKE615V01E&26=4720

Bu ürün olabilir. Davlumbazın mantığı dediğiniz gibi ocak genişliği ile eşit olması. Piyasadaki elektrikli ocaklar %99 60cm olduğundan 60cm olan işinizi görecektir. 90cm modeller 90cm olan gazlı geniş ocaklar içindir.

• * Öneri ve bilgi için teşekkür ederim. Benim niyetimhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22026&productid=mtsieet710501#tablnk , sanırım aynı özelliklere sahip. Diğer konu; üstte bir arkadaş kullanılmadığını söylemiş; dört gözün elektrikli olmasındaki sorun ne olabilir?
  • Elektrikli olması sadece maliyet açısından pek uygun değil. Onun dışında herhangi bir risk yok. Kolay temizlik de cabası.
  • * Cihazı kullanırken ki elektrik maliyetini kastediyorsanız kullanan bir arkadaşım ayda 10-15 liralık elektrik faturasına bir yük getirdiğini söylemişti. Şu anki fiyatlarla 3-4 aylık tüp kullanımına eşdeğer bir maliyet. Bir tüpün mutfakta 3-4 ay gitttiğini hiç görmedim. Yüklü bir elektrik zammı olmazsa sanırım elektrik kullanmak daha hesaplı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

* Cihazı kullanırken ki elektrik maliyetini kastediyorsanız kullanan bir arkadaşım ayda 10-15 liralık elektrik faturasına bir yük getirdiğini söylemişti. Şu anki fiyatlarla 3-4 aylık tüp kullanımına eşdeğer bir maliyet. Bir tüpün mutfakta 3-4 ay gitttiğini hiç görmedim. Yüklü bir elektrik zammı olmazsa sanırım elektrik kullanmak daha hesaplı.

Tabiki tüpe göre avantajlı, ben doğalgazla kıyaslamıştım. Elektriğe de tüpe geldiği kadar zam geleceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 8 Haziran 2008; 20:38:17 >
  • * Sn. Candoğan yardımlarınız için çok teşekkürler....
  • Ne demek, şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.