Bildirim
Beyaz Futbol (588. sayfa)
Levi's Pierce Packable Ceket Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MK6ZSTR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
Tam havaya girer gibi olduk.Program biter birazdan...
Can bonomoyla aleyna tilki karışımı nedir ulen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 güldük bitti yine.Eskisi gibi 2.5-3 saat yapmıyorlarda insan 1.5 saat yapar be 1 saat nedir
Aynı şeyi dün de ben kendi kendime dedim. Çuvalla para alıyorlar, zaten futbolun kendisi programda yüzde 20 bile yer almıyordur ama buna rağmen programın kendisi de 1.5 saat bile sürmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
2 güldük bitti yine.Eskisi gibi 2.5-3 saat yapmıyorlarda insan 1.5 saat yapar be 1 saat nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ekim 2020; 1:11:8 >
İzleyenlerin nerdeyse hepsi bu konudan şikayetçi. Adamlarda mesajları görüyordurda vardır bir hesapları reklamları çıkar 55 dk ya da max 1 saat.
Yorumcularada bakıyorum özellikle bugün onlarda biraz konuşmak istiyor.
Şimdi baktım Ertoş zamanında 1.20-1.40 saatten Ertoştan sonra 1 saat olmuş(Reklam hariç)
beklemedeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rok: Yaz Aziz Yıldırım Richard Gere gibi olmuş
A.Çakar : Biz Ğ kuşağıyız
Rok :Aa Gey dedi
Apo :G dedi oğlum
Rok :Sabriiiii
ROK programın sonunda yine şovunu yaptı.Aziz Yıldırım kuklası ve balon patlatma tam komediydi
-
-
Ertem Şener geri gelmeli bence. Hiç belli etmeden sinsice eğlenceli bir tartışma ortamı oluşturuyordu. Sonra da ben ne yaptım diyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moredecai -- 9 Aralık 2020; 20:51:24 > -
beyaz futbol günü
-
Ertem Şener bu programa geri gelmeli.
-
Roktan Erol Buluta Şarkı :Ben hep yenilmeye mahkummuyum İTİRAZIM VAR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X