Şimdi Ara

Beyaz Futbol'a bir göz attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arda konusu konuşuluyordu. Söylediklerine göre İspanya'da yaptığı hareket gazetelerde silah hareketi olarak yansıtılmış. Normalde bu hareket Türkiye'de yemiyor mu hareketi. Dediler ki Meireles'e haksızlık etmemiş miyiz? Etmişiz. Benim de aklıma burda konuşulanlar geldi. Burda hareket Portekiz'de o manaya gelmiyor dendiğinde dalga geçiliyordu. Hala daha dalga geçenler var o hareket şurda şöyleymiş zaa diye. En belirgin örneği Arda konusunda yaşanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Arda konusu konuşuluyordu. Söylediklerine göre İspanya'da yaptığı hareket gazetelerde silah hareketi olarak yansıtılmış. Normalde bu hareket Türkiye'de yemiyor mu hareketi. Dediler ki Meireles'e haksızlık etmemiş miyiz? Etmişiz. Benim de aklıma burda konuşulanlar geldi. Burda hareket Portekiz'de o manaya gelmiyor dendiğinde dalga geçiliyordu. Hala daha dalga geçenler var o hareket şurda şöyleymiş zaa diye. En belirgin örneği Arda konusunda yaşanmış

meireles ispanyada oynadı bizim mi haberimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Arda konusu konuşuluyordu. Söylediklerine göre İspanya'da yaptığı hareket gazetelerde silah hareketi olarak yansıtılmış. Normalde bu hareket Türkiye'de yemiyor mu hareketi. Dediler ki Meireles'e haksızlık etmemiş miyiz? Etmişiz. Benim de aklıma burda konuşulanlar geldi. Burda hareket Portekiz'de o manaya gelmiyor dendiğinde dalga geçiliyordu. Hala daha dalga geçenler var o hareket şurda şöyleymiş zaa diye. En belirgin örneği Arda konusunda yaşanmış

Sen çok yanlış gelmişsin
  • mantıklı aslında ama bu mirele'in niyetini değiştirmez bence ,portekizdeki manası neymiş ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

mantıklı aslında ama bu mirele'in niyetini değiştirmez bence ,portekizdeki manası neymiş ki?

0 kırmızı kart
  • quote:

mantıklı aslında ama bu mirele'in niyetini değiştirmez bence ,portekizdeki manası neymiş ki?

Manası çok derin saksıya fesleğin gibi oturtmak anlamıda çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

quote:

Manası çok derin saksıya fesleğin gibi oturtmak anlamıda çıkar

:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O Türkiye'nin sevgili cici Arda'sı...

Meireles 'i idam edeceklerdi neredeyse...
  • O Arda. O yapar. O bizi temsil ediyor. Yanındayız Arda! Helal olsun sana!
  • nedense oradaki kel sinan bana çok samimi geliyor
  • kardeşim dünyada o şekil ateşlenen silah varda biz mi bilmiyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

nedense oradaki kel sinan bana çok samimi geliyor

kameralara oynuyor tvdekinden çok farklı bir insan emin ol eskiden mafyacılık oynardı tv karşısında kendini aklamaya paklamaya çalışıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

hey allahım yarabbim sabır

• quote:

Orijinalden alıntı: urqun

nedense oradaki kel sinan bana çok samimi geliyor

herkese yalakalık yaptığından sana o yüzden samimi geliyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

kardeşim dünyada o şekil ateşlenen silah varda biz mi bilmiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.