Şimdi Ara

Beyaz Iphone 4 Turkcell (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ağzıma sıçtın apti

Bu nasıl bir kullanıcı adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Bu nasıl bir kullanıcı adı

avanak apti filminde..barut osmanın avazının çıktığı kadar söylediği laf.. birde telefonumu melodisi aynı zamanda...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Arkadaşlar bugün bakındım Kadıköy de baya TİM e. Hiçbirinde yoktu gelecek mi ona dair bilgileri dahi yok.

Rıhtım da büyük TİM deki yetkiliyle konuştum baya, elindeki kağıdı gördüm. 16GB Net fiyatı 805 Euro idi. Yolda gelirken iyi bakınmıştım euro satış fiyatı tam 2.0050 idi. Buda fiyatının 1614.025 TL olduğu anlamına geliyor. Bence çok uygun. Beyazı yok muş. Bizde yok diğer şubeleri bilmiyorum dedi. Bende müşteri hizmetlerini aradım. Onlar bile bilmiyordu, nasıl olur dedim. İsterseniz sizi uzman servise yönlendireyim dedi. Tamam dedim. Yönlendirdi kadına durumu söyledim. Almak istiyorum fakat beyazını bulamadım birtürlü dedim. Kadın stoklar hakkında bilgimiz yok gibi birşey söyledi. Bende sinirlendim, nasıl bir şirketsiniz, ne tim ler biliyor ne siz biliyorsunuz kimden bilgi alacağız, çuvalla filanmı alıyorusunuz ürünleri nasıl bilginiz olmaz dedim. Kadın panik oldu biraz kekeledi filan ben detaylı bilgi alıp sizi arayabilir miyim şuan yeni bir kampanya olduğu için tam bilgiler elimize ulaşmadı dedi. Bende mutlaka geri dönüş yapın dedim kapattım. On dakika sonra filan aradı sadece siyah olduğunu söyledi, beyaz ne zaman gelir dedim. Sistemde henüz böyle bir bilgi yok dedi.

Ne zaman gelir sizce arkadaşlar beklemeye değer mi yoksa siyah mı alalım.

Haddim olmayarak bişey sorcam...sen nerenin müşteri hizmetlerini aradında bilgimiz yok dediler? uzman servis ne bilsin nerede hangi mağazada ne kadar ürün var..

Tahmin edebileceğin gibi Turkcell Müşteri Hizmetlerini aradım.
    Ayrıca üye adın direk ban sebebi.

• Beyaz iphone üretim hatasından dolayı çıkmamış. Yani üretim hatası değilde. Bir sıkıntı varmış ışık geçiriyormuş beyaz olması sebebi ile. Biraz daha cetrefilli oldu iphone için. Temmuz 2011 de geleceği yönünde haberler var. Ben o yüzden beklemedeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün bakındım Kadıköy de baya TİM e. Hiçbirinde yoktu gelecek mi ona dair bilgileri dahi yok.

Rıhtım da büyük TİM deki yetkiliyle konuştum baya, elindeki kağıdı gördüm. 16GB Net fiyatı 805 Euro idi. Yolda gelirken iyi bakınmıştım euro satış fiyatı tam 2.0050 idi. Buda fiyatının 1614.025 TL olduğu anlamına geliyor. Bence çok uygun. Beyazı yok muş. Bizde yok diğer şubeleri bilmiyorum dedi. Bende müşteri hizmetlerini aradım. Onlar bile bilmiyordu, nasıl olur dedim. İsterseniz sizi uzman servise yönlendireyim dedi. Tamam dedim. Yönlendirdi kadına durumu söyledim. Almak istiyorum fakat beyazını bulamadım birtürlü dedim. Kadın stoklar hakkında bilgimiz yok gibi birşey söyledi. Bende sinirlendim, nasıl bir şirketsiniz, ne tim ler biliyor ne siz biliyorsunuz kimden bilgi alacağız, çuvalla filanmı alıyorusunuz ürünleri nasıl bilginiz olmaz dedim. Kadın panik oldu biraz kekeledi filan ben detaylı bilgi alıp sizi arayabilir miyim şuan yeni bir kampanya olduğu için tam bilgiler elimize ulaşmadı dedi. Bende mutlaka geri dönüş yapın dedim kapattım. On dakika sonra filan aradı sadece siyah olduğunu söyledi, beyaz ne zaman gelir dedim. Sistemde henüz böyle bir bilgi yok dedi.

Ne zaman gelir sizce arkadaşlar beklemeye değer mi yoksa siyah mı alalım.

Haddim olmayarak bişey sorcam...sen nerenin müşteri hizmetlerini aradında bilgimiz yok dediler? uzman servis ne bilsin nerede hangi mağazada ne kadar ürün var..

Tahmin edebileceğin gibi Turkcell Müşteri Hizmetlerini aradım.
    Ayrıca üye adın direk ban sebebi.

Dostum turkcell müşteri hizmetleri ne bilsinki hangi mağaza da ne var.. TİM ler turkcell iletişim hizmetlerine ait mağaza değil sadece turkcell'in işlerini yapmaya yetkili bir bayidir..yani turkcellin o mağazada satılan ürünlere müdahele etme yetkisi yoktur... eski bir turkcell genel müdürlük çalışanı olarak söylüyorum bunları..

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Beyaz iphone üretim hatasından dolayı çıkmamış. Yani üretim hatası değilde. Bir sıkıntı varmış ışık geçiriyormuş beyaz olması sebebi ile. Biraz daha cetrefilli oldu iphone için. Temmuz 2011 de geleceği yönünde haberler var. Ben o yüzden beklemedeyim.

Temmuz 2011 mii yuh ya o zamana kadar iphone V çıkar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Beyaz iphone üretim hatasından dolayı çıkmamış. Yani üretim hatası değilde. Bir sıkıntı varmış ışık geçiriyormuş beyaz olması sebebi ile. Biraz daha cetrefilli oldu iphone için. Temmuz 2011 de geleceği yönünde haberler var. Ben o yüzden beklemedeyim.

O zamana kalmaz ya, ocak-şubat gelir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

quote:

Haziranda başlayacak eylüle kadar tüm dünyaya yayılacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

quote:

Haziranda başlayacak eylüle kadar tüm dünyaya yayılacak.

Siz de temmuz eylüle kadar beyaz için mi bekleyeceksiniz?

• Evet bekleyeceğim o yüzden bu bilgileri öğrendim. Beyaz her telefona yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy®

beyaz dünyada yok sen kadıköyü altına üstüne getirmişsin kardeşim :)) geçmiş olsun..

Alem adamlarsınız ya
  • Arkadaşlar beyaz iphone 4 var
    apple lın kedi sitesinde mevcut

Adersi :

http://www.apple.com/iphone/gallery/#gallery02
  • Sitesinde resmi var ama appstore de satışı yok....
    Ne zaman çıkıcak acaba kesin bi bilgisi olan varmı? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Orijinalden alıntı: badboy®

beyaz dünyada yok sen kadıköyü altına üstüne getirmişsin kardeşim :)) geçmiş olsun..

Alem adamlarsınız ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmo123

Sitesinde resmi var ama appstore de satışı yok....

Ya çıksa nolur hocam bozuk ürün olduktan sonra
  • Siyahını buldukta beyazı kaldı ..
  • Beyaz güzel olurdu ama :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozmo123

Sitesinde resmi var ama appstore de satışı yok....

Ya çıksa nolur hocam bozuk ürün olduktan sonra

Bozuk derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercumentbu
    Arkadaşlar beyaz iphone 4 var
    apple lın kedi sitesinde mevcut

Adersi :

http://www.apple.com/iphone/gallery/#gallery02

Cok tesekkurler verdigin bu onemli bilgi icin varmis normalde biz 4 aydir bosuna bekliyormusuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Siyahını buldukta beyazı kaldı ..

katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.