hacettepe cengi bilmem de tıp sıralamaları bu sene uçacak hocam |
Beyaz reform sonrası mühendislikten tıp fakültesine geçişler artacak mı (2. sayfa)
Beyaz reform sonrası mühendislikten tıp fakültesine geçişler artacak mı
(En Son Oy Tarihi: 18.6.2023)
-
-
Beyaz reformu bir çok kişi bilmiyor. Ben de sayın hekimimiz Ankaratıplı sayesinde öğrendim. Tercih döneminde bir doktorla konuşsan hiçbiri memnun değil halinden ( kendi yerini açmış veya adı duyulmuş kamyon kamyon para kaldıran hekimler var ama çok değil ). Tercih zamanı devlet hastanesinde doktora gittim konu açıldı bi şekilde adam bana dert yandı ben malmışım bu ülkede doktor olunmaz diye. Hal böyleyken ben çok bi yükseliş beklemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene bir ara gerçekten hekimler çok düşük ücret aldılar ve o yüzden de ödeme sistemi değişti beyaz reform sayesinde
zaten o yüzden düştü puanlar baya
sonradan taban maaşlar gayet iyi noktaya geldi
-
Oğlum siz pratik eğitimde narkozu kendinize de mi vuruyorsunuz. Hiç mi haberleri felan izlemiyorsunuz?
İnsanlar acil serviste dayak yemek değil, işe gitmeden bilgisayar başında yabancılara ürün satıp dolar kazanmak ister.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-584051D1E -- 24 Mart 2023; 21:19:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gibi bir zeka abidesi doktor olsa muayenede sağlam adamı sakat yapar yemin ediyorum.
hocam sizin kastınız ne bana doktorlara ciddi bir iyileştirme yapıldı neden inkar ediyorsun ve konuyu baska yere cekmeye calısıyorsunuz?
-
kanka çıtayı aşma istersen. dün yazdığın şeylerden sonra birkaç mesajını hoş karşıladım ama şimdi konuşturacaksın beni. zorlama.
ayrıca kısı tıpı ıstıyorsa tıpı secmelı ne bu ceng partizanlıgı sevdıgı ısı yapsın tıp sadece acılde hasta bakmak degıl akademısı var kalp ameliyatları var protez bacak yapan mıkrocerrrahı ıle ugrasan kısıler var plastıkcıler var kı bunlar ozelde 300k fılan alıyor ıyı olanları tıp gıbı bır bılım dalını acılde hasta bakma olarak görmeniz çok sıg bır bakıs acısı.
-
200bin doktor var ve şiddet olayı neredeyse sıfırlandı, ve şiddet uygulayan da direkt tutuklanıyor öyle artık serbest bırakma olayı değil ve katalog suçlar arasında olduğundan da artık kimse şiddet uygulamıyor eskiye oranla baya şeyler değişti
Alıntı
metni:işe gitmeden bilgisayar başında yabancılara ürün satıp dolar kazanmak ister. bu duruma gpt-4 öfkeli hocam, adam resime bakarak kendi kendine kod yazıyor
kendi kendine oyun yazıyor
meta bu olaydan sonra 10binden daha fazla mühendisi işten çıkarıyor eski işen çıkarmalara ek ve 5bin açık olan pozisyonu da kapatıyor
-
hocam bunun gibi mühendisleri anlamak çok zor sinirden baya öfkeliler
geçen sene mutlulardı baya ama doktorun çalışma koşulları ve özlük hakları iyileşince baya öfkelendiler
aslında bu halleri komik
-
hocam tutturmuşlar ağızlarına emzik gibi sabah akşam şiddet de şiddet diye. kanunlar değişti diyoruz ısrarla bütün konulara girip nefret kin kusuyorlar. tıp kazanamamaları yüzünden herhalde bunlar
onlar sayesinde konumuz popüler oluyor aslında ve onlar sayesinde herkese ulaşıyor bu özlük haklarının iyileştikleri
onlar olmazsa belki de her gün beyaz reform sayesinde hekimlerin özlük haklarının iyileştirdiğini iletemezdik
aslında bizi düşünüyorlar konumuz ileriye çıksın ve herkes görsün diye çalışıyorlar
-
-
haklısın
önceki mesajlarda yazdığım gibi
kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlar
Emekli maaşı olayi yanliş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye
Emekli maaşları hala düşük ve geç emekli oluyo doktorlar maaşıının ortalama yarısı emekliliğe yansıyo (sadece taban maaşı yansıyo)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanınadamıbaki -- 24 Mart 2023; 22:1:43 >
Resimdeki 1. Derece uzman tabip ne demek oluyo 1. Derece sağlık kuruluşunda çalışıyo anlamında mı birde orda özel hizmet ayligi basligi var o ne oluyo tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanınadamıbaki -- 24 Mart 2023; 22:23:33 >
- derece kademedeki maaşlar hocam, hekim olarak başladığınızda muhtemelen 7. dereceden 3. kademede başlayacaksınız ve 15-16 yıl içerisinde 1. kademeye yükseleceksiniz ve her sene 1 kademe artışı ile giden bir sistem
yani çalıştığınız yıl ile ilgili
- basamak hastaneleri ile ilgili durumda emeklilik maaşları değişmiyor ve belirtmezler de herhalde
mesela 9/1den başlayan biri 16 yıl sonra 3. derece 2. kademeye gelmiş, memurluktaki bir sistem
özel hizmet aylığı da taban aylık gibi bir şey çoğu memurun aynı ya da çok az fark var, ek gösterge ile değişen bir şey
memurlar.netEmekli maaşında 'özel hizmet aylığı' nedir ve nasıl hesaplanmaktadır?https://www.memurlar.net/haber/1008033/emekli-maasinda-ozel-hizmet-ayligi-nedir-ve-nasil-hesaplanmaktadir.htmlEk göstergesi 7600 (dahil) -8400 (hariç) arasında olan memurlar için % 215,
Ek göstergesi 6400 (dahil) - 7600 (hariç) arasında olan memurlar için % 195,
Ek göstergesi 4800 (dahil) - 6400 (hariç arasında olan memurlar için % 165,
Ek göstergesi 3600 (dahil) - 4800 (hariç) arasında olan memurlar için % 145,
Ek göstergesi 2200 (dahil) - 3600 (hariç) arasında olan memurlar için % 85,
Ek göstergesi 2200'den daha az olan memurlar için de % 55
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 24 Mart 2023; 22:34:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X