Şimdi Ara

Beyaz RGB 3x12cm Kasa Fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Beyaz RGB 3x12cm Kasa Fanı

Fanları bu forum üzerinden bir projede kullanmak amacıyla aldım. Satın alıp fanları beyaza boyadım. Video'yu çekip yükledikten sonra da eski fanlarımı tekrar kasaya taktım. Fanları temizledim, yağladım ve kutusuna koydum. Kontrolcüsü olanlar kontrolcüye bağlayabilir. Kontrolcüsü olmayanlar benim gibi Anakarttaki 12VRGB Portuna bağlayıp anakart yazılımından kontrol edebilir.

Fanların RGB Kablolarını birbirine bağlıyorsunuz ve 3 kablo Tek bir RGB Portuna bağlanıyor. 3 adette 3 pin fan kablosu var onları kontrolcüye, çoğaltıcıya ya da ayrı ayrı anakarta takıyorsunuz. Anakart üzerinden fan hızları vs. ayarlanabiliyor. Ben MSI anakartla kullanıyorum 12vrgb portu olan diğer marka anakartlarla da çalışır. Fanların ön arka dört köşesinde de yumuşak süngerimsi yüzey var titreşimi engellemek için o yüzeylerde boya kalkması olabilir onlar sünger yüzey hani boya dökülür mü diye düşünenler için açıklayayım dedim.

Fiyat 170 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.