Şimdi Ara

Beyaz Saç Sorunsalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: srt12

Hort olcak ama 26 yasind 3 tel beyaz sac normal mi

gayet normal ama hayırlı olsun bir tane beyaz bir çıktı mı devamı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Orijinalden alıntı: srt12

Hort olcak ama 26 yasind 3 tel beyaz sac normal mi

gayet normal ama hayırlı olsun bir tane beyaz bir çıktı mı devamı geliyor

Aynen ,farkindayim.genetik falan degil kesinlikle stres bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corekotu iyi geliyormus.yavaslatiyormus

• Benim de iyice çoğaldı berber bile abi her gelişinde daha da beyazlıyo dedi geçende. Canım sıkıldı ya ama boyatmayı da kendime yakıştıramıyorum. Bi ara gaza geldim boyatayım diye ama ayıp mıdır bilemedim. Öyle işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Benim de iyice çoğaldı berber bile abi her gelişinde daha da beyazlıyo dedi geçende. Canım sıkıldı ya ama boyatmayı da kendime yakıştıramıyorum. Bi ara gaza geldim boyatayım diye ama ayıp mıdır bilemedim. Öyle işte..

Kardeşim ne yaptın boyattınmı?
  • donanim1 D kullanıcısına yanıt
    Evet bikaç ay önce başladım. Berberde kaç lira bilmiyorum ama bana ayda 15 liraya maloluyor ve gayet memnunum. Aşağıdaki üründen aldım. İşe yarayınca bikaç tane daha aldım. Bi kutu uyguluyorum 1 aya yakın gidiyor bana.
    Yalnız aklında olsun, eğer kullanmayı düşünüyorsan saça uygulamadan önce mutlaka yüzünde boyanın değebileceği yerlere krem sürmen gerek yoksa çok zor çıkıyor.

Beyaz Saç Sorunsalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Evet bikaç ay önce başladım. Berberde kaç lira bilmiyorum ama bana ayda 15 liraya maloluyor ve gayet memnunum. Aşağıdaki üründen aldım. İşe yarayınca bikaç tane daha aldım. Bi kutu uyguluyorum 1 aya yakın gidiyor bana.
    Yalnız aklında olsun, eğer kullanmayı düşünüyorsan saça uygulamadan önce mutlaka yüzünde boyanın değebileceği yerlere krem sürmen gerek yoksa çok zor çıkıyor.

Beyaz Saç Sorunsalı

Teşekkürler kardeşim. Her rengi varmı bu boyanın?
    Ayrıca Stop Grey Saç Beyazlık Giderici Losyon var bunu denedim işe yaramadı fakat sahte olanlarıda varmış bu sebeple orjinalinimi kullandım sahtesinimi kullandım bilmiyorum ama sonuç olumsuz. Saça yavaş yavaş etki eden ve zaman içerisinde saç rengini değiştiren boyalar varmış bunlar hakkında bilgin varmı?

Rica ederim bişey değil hocam. Renk olarak mesela benim gösterdiğimde sağ alt köşede 90 siyah yazıyor. O rakam azaldıkça 80..70 filan diye renk de daha açığa doğru gidiyor. Orjinal saç rengine uygun olanını alırsın.

Diğer bahsettiğin ürünü hiç duymadım hocam. Bendeki iş görünce başka araştırmadım. Bu arada aklıma gelmişken belirteyim, bazı boyalarda etkisini yitirmeye yakın kızıllaşma oluyor diye yorumlar okumuştum. Bu olay az miktarda olsa da bende de biraz oldu ama boyamadan sonra 1,5 ay filan geçmişti. O kadar geciktirince haliyle renk değişiyor.

• genetik bu yav 23yasindayim benimde bayagi beyazladi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rica ederim bişey değil hocam. Renk olarak mesela benim gösterdiğimde sağ alt köşede 90 siyah yazıyor. O rakam azaldıkça 80..70 filan diye renk de daha açığa doğru gidiyor. Orjinal saç rengine uygun olanını alırsın.

Diğer bahsettiğin ürünü hiç duymadım hocam. Bendeki iş görünce başka araştırmadım. Bu arada aklıma gelmişken belirteyim, bazı boyalarda etkisini yitirmeye yakın kızıllaşma oluyor diye yorumlar okumuştum. Bu olay az miktarda olsa da bende de biraz oldu ama boyamadan sonra 1,5 ay filan geçmişti. O kadar geciktirince haliyle renk değişiyor.

Saç dökülmesi gibi sorunda oluşturmuyordur herhalde malum saçlar seyrekleşti ve beyazladı :)
    Yok şu an başlayalı 3-4 ay oldu dökülme olmadı bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

genetik bu yav 23yasindayim benimde bayagi beyazladi

kafana takma diyeceğim ama gelgörki olmuyor :) nette konuyla ilgili aramadığım şey kalmadı desem yeridir ve bir kaç tanesini denedim çözüm bulamayınca umudumda kırıldı gibi işin açıkçası ama yinede acaba mı deyip çare arıyorum :))
  • Men perfect 1 kere kullandım 1ay anca etkili bırakınca daha fazlalaştı gibi geldi
    Çözümü yok youtube da hintlilerin videoları var hindistancevizi yağı gibi şeylerle yapıyolar
    Türkler cevizkabuğuyla bişeyler yapıyor
    Çörekotulularda var..

Saçlar beyazsa dökülme olmuyor kelleşmezsiniz tek artısı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

Men perfect 1 kere kullandım 1ay anca etkili bırakınca daha fazlalaştı gibi geldi
    Çözümü yok youtube da hintlilerin videoları var hindistancevizi yağı gibi şeylerle yapıyolar
    Türkler cevizkabuğuyla bişeyler yapıyor
    Çörekotulularda var..

Saçlar beyazsa dökülme olmuyor kelleşmezsiniz tek artısı o

Aslında benim aradığım saça yavaş yavaş etki eden ve zaman içerisinde saç rengini değiştiren boyalar varmış bunu daha önce yazmıştım belki bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş olabilir diye umuyorum.

Çoğu şeyi denemeye kararlıyım çözümünü deneyerek bulursam hiç değilse benden sonraki nesiller rahat eder Ayrıca cevizkabuğunu denedim işe yaramıyor, hindistancevizi yağı ile ilgili hintlilerin videosunu bulamadım daha doğrusu hindistancevizi yağı ile saç uzatılması konusunda videolar buldum, mümkünse link ekleyebilirmisin.

youtube da white yada gray hair yazınca ne ararsan var patates-soğan-limon hepsi tarif veriyo öncesi ve sonrası vermiyor versede yaptım oldu diyeni bulmak lazım
    kızlar yada reklamcılar youtube kasıyolar izlenmek için
  • Bu aileden gelen birşey de olabilir veya vitamin(b12) eksikliğinde de kaynaklanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

youtube da white yada gray hair yazınca ne ararsan var patates-soğan-limon hepsi tarif veriyo öncesi ve sonrası vermiyor versede yaptım oldu diyeni bulmak lazım
    kızlar yada reklamcılar youtube kasıyolar izlenmek için

Teşekkür ederim. %100 katılıyorum sana çok haklısın hepsinin yüzünde bir mutluluk ifadesi vs.. sanki mükemmelmiş gibi
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    bu ürün beyaz saçlar için değil normal saçı açmak için kullanılıyor

papatya saç rengi açıcıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

@donanim1

Patates kabuğunu araştırın yabancı sitelerde.

Bir de şu ürün işe yarayabilir. Ben de deneyeceğim yakında alıp. 26 yaşındayım, beyaz saçlar var biraz.

urun.n11.com
    Paulıne Extra Blond(dogal Sac Renk Acici Sprey) - n11.com
    http://urun.n11.com/sac-boyasi/pauline-extra-blonddogal-sac-renk-acici-sprey-P10832500

666azazel in dediği gibi renk açıcı bu saç rengini iyice açmasın dikkat et.

ÖzgünK Patates kabuğunu sen denedinmi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.