Şimdi Ara

Beyaz Showun Kalitesini Kaybetmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köpekler istedi diye atlar ölmüyor ne yazıkki
  • Okan'ın Ntv'deki programı güzel gerçekten her konunun uzmanını çağırıyor ve güzel sohbetler yapıyorlar,sektörel,kültürel her açıdan konuşuyorlar.
    @Good Charlotte bu yazdıklarından sonra ben de o yüzde 10 içine girerim.Tartışma anlayışın hoşuma gitti,tartışma öyle bağıra çağıra olmaz.İnsan gibi konuşarak olur,keşke forumdaki çoğu arkadaş da böyle olsa,açtığım konularda son derece titiz davranan ben bir veledin şikayetiyle 4 gün ban yiyebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Okan'ın Ntv'deki programı güzel gerçekten her konunun uzmanını çağırıyor ve güzel sohbetler yapıyorlar,sektörel,kültürel her açıdan konuşuyorlar.
    @Good Charlotte bu yazdıklarından sonra ben de o yüzde 10 içine girerim.Tartışma anlayışın hoşuma gitti,tartışma öyle bağıra çağıra olmaz.İnsan gibi konuşarak olur,keşke forumdaki çoğu arkadaş da böyle olsa,açtığım konularda son derece titiz davranan ben bir veledin şikayetiyle 4 gün ban yiyebiliyorum.

tesekkur ederim.işte bazen istemesekte alttan almak zorunda kalıyoruz
  • Beyaz ve recep ivediği kıskananlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

oram nasıl buram nasıl şeklinde açılan konulara tekerleği biraz inik yada dolar düşebilir dikkat et diye cevap yazmamı bekleme,her gelenede mükemmelsin diye kandırmakta istemiyorum.ayrıca ben bu konularla ilgili sayısız özel mesaj aldım artık konulara girip kendim yazmak istiyorum cünkü herkese tek tek cevap vermekte zor

http://img25.imageshack.us/my.php?image=sa1n.jpg
    http://img21.imageshack.us/my.php?image=sa2v.jpg
    http://img6.imageshack.us/my.php?image=sa3.jpg
    http://img25.imageshack.us/my.php?image=sa4i.jpg

son zamanlarda gelen mesajları silmişim pm kutusu doldugu için bunlar bikaç örnek,şu an bunla uğraşmak istemezdim ama yazdıgın sey hosuma gitmedi

ayrıca ben orda beyaza laf atıyorum esprileri cok basit,evet çoğu kişi gülüyor ona ama bazen ''sen batmazsın, -niye? ,tipin kayık gibi'' esprilerinede gülen olmuyormu ortamına göre,bence beyazda öyle cok banallaştı,tekdüze program yapıyo bikaç yıldır.

bu tarz esprilere gülmediğinizi söylüyorsunuz ama şu kadarını söyleyebilirim ordaki inceliği yakalayamıyorsunuz.

aslında insanın orda güldüğü recep ivedik karakterinin bir yerden öğrendiği bu sözü ordaki birine söyleyip kendini komik duruma düşürmesi.

yıllarca kemal sunal şener şen ilyas salman gibi üstadlar bizi bu şekilde güldürmedi mi ? o zaman onlara da gülmüyorsanız siz türk değilsiniz yada hakkaten eğlenceden anlamıyorsunuz ya da farklı olacağım diye kendinizi kasıyorsunuz

size göre komiklik nedir merak ediyorum donuk itici tipli espri yeteneği olmayan okan bayülgenin yayına bağlanan tanımadığı konuğuna bağırıp çağırması yerin dibine sokması mı ?

biraz doğal olun... ve herşeye tepeden bakmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: AthabaskA

yazıya imzamı atıyorum.

sonuçta bu hatun amerika nın ortalık malı kaşarı. star falan değil.

evet kaşar ama kaliteli kaşar. bizimkiler bundan daha beter. bunda hiç olmazsa güzellik var, bizim ünlülerde o da yok. gülben ergen, sibel can güzelmi sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: SysRq*

quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

...Amerika'nın yüzüne bakmadığı üçüncü sınıf hatunlar...

Beyaz Showun Kalitesini Kaybetmesi

Zevk diyecem ama o da bi' yere kadar. Ya bu adam gay, ya da Amerikalılar..

beyaz fevkalade seviyeli bir insan su an televizyonda bulunan zevzeklerle kıyaslanırsa .....

• quote:

Orjinalden alıntı: RhiFaT

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

oram nasıl buram nasıl şeklinde açılan konulara tekerleği biraz inik yada dolar düşebilir dikkat et diye cevap yazmamı bekleme,her gelenede mükemmelsin diye kandırmakta istemiyorum.ayrıca ben bu konularla ilgili sayısız özel mesaj aldım artık konulara girip kendim yazmak istiyorum cünkü herkese tek tek cevap vermekte zor

http://img25.imageshack.us/my.php?image=sa1n.jpg
    http://img21.imageshack.us/my.php?image=sa2v.jpg
    http://img6.imageshack.us/my.php?image=sa3.jpg
    http://img25.imageshack.us/my.php?image=sa4i.jpg

son zamanlarda gelen mesajları silmişim pm kutusu doldugu için bunlar bikaç örnek,şu an bunla uğraşmak istemezdim ama yazdıgın sey hosuma gitmedi

ayrıca ben orda beyaza laf atıyorum esprileri cok basit,evet çoğu kişi gülüyor ona ama bazen ''sen batmazsın, -niye? ,tipin kayık gibi'' esprilerinede gülen olmuyormu ortamına göre,bence beyazda öyle cok banallaştı,tekdüze program yapıyo bikaç yıldır.

bu tarz esprilere gülmediğinizi söylüyorsunuz ama şu kadarını söyleyebilirim ordaki inceliği yakalayamıyorsunuz.

aslında insanın orda güldüğü recep ivedik karakterinin bir yerden öğrendiği bu sözü ordaki birine söyleyip kendini komik duruma düşürmesi.

yıllarca kemal sunal şener şen ilyas salman gibi üstadlar bizi bu şekilde güldürmedi mi ? o zaman onlara da gülmüyorsanız siz türk değilsiniz yada hakkaten eğlenceden anlamıyorsunuz ya da farklı olacağım diye kendinizi kasıyorsunuz

size göre komiklik nedir merak ediyorum donuk itici tipli espri yeteneği olmayan okan bayülgenin yayına bağlanan tanımadığı konuğuna bağırıp çağırması yerin dibine sokması mı ?

biraz doğal olun... ve herşeye tepeden bakmayın

düşüncelerimin hepsi doğal,kendi fikirlerim baskası içinde değiştiremiyorum bunu.ilyas salman,kemal sunal,şener şen idoldür benim için onlara her zaman gülerim ama bana asıl beyaz doğal gelmiyo bu da benim fikrim.siz sevebilirsiniz ama bana itici geliyo adam napıyım siz bana doğal diyin diye aa beyaz mukemmel bi showmen mi diyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

quote:

Orjinalden alıntı: SysRq*

quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost

...Amerika'nın yüzüne bakmadığı üçüncü sınıf hatunlar...

Beyaz Showun Kalitesini Kaybetmesi

Zevk diyecem ama o da bi' yere kadar. Ya bu adam gay, ya da Amerikalılar..

beyaz fevkalade seviyeli bir insan su an televizyonda bulunan zevzeklerle kıyaslanırsa .....

seviye falan tamam o konuda haklısında ama carmen electrada kaçmaz yani. eğer beyaz tr de değilde abd de falan showmenlik yapsaydı adama kesin gay derlerdi. temiz çocuk falan abartmamak lazım. carmen electra ABD nin gelmiş geçmiş en seksi playboy kızlarından biridir. samanta fox falan olsa anlarım, kadın bitmiş çünkü. Wentworth miller ın yolundan gidiyor beyaz

• Beyaz show geçen seneye göre gerçekten bir düşüş yaşadı..Ben geçen sene hiç kaçırmazdım..Ama bu sene ilk 4 bölümden sonra bıraktım..Çünkü aynı espiriler baydı artık..Beyaz böyle giderse inodnod adlı skeci gerçekten başına gelecek..Yani 5-10 yıl sonra beyazı kimse tanımıcak artık..Bence beyaz kendisini yenilemeli..Mesela bu sezondaki ilk programında reytingde 1. olmuştu..Sonraki 3-4 bölümde ilk 3 e kesin giriyordu..Ama adanalı piyasaya çıkınca,reytinglerde baya bir düşme oldu ve yaptığı bayıcı espirilerle kendi kemik izliyecisini bile kaybetti..Şimdi reytingde ilk 15 e bile giremiyor..Aydın doğanın gelecek sene böyle bişeye izin vereceğini sanmam..Beyaz terbiyeli ve adam gibi adamdır..Ona bişey diyemem ama bu piyasada kalmak için ya çok yetenekli olacaksın yada mehmet ali erbil gibi yalakalık yapacaksın...
  • kadın taş be taşşşşş
    ah ülen beyaz nasıl kaçırdın bu hatunu....

beyaz eskiden iyidi gerçekten artık sıktı..bakın bana izliyormuyum sizde izlemeyein
    beyaz artık evlenmeli ve çoluk çocuğa karışıp kamera arkasına geçmeli...aaa yeter ama

• yayın saatlerinin değişmesi ve 2 haftada bir yayınlanıyor olması showu etkiledi.ayrıca çağırdığı konukların kalitesiz olmasıda bunu etkiledi.

yorumları okudumda sizde beyazı itin şeyine sokup sokup çıkarmışşınız.
  • Beyaz Show ne zaman kaliteli oldu ki?Ağzından kaçırmıştı Disko kralında Mazhar Alanson ama doğruydu "Beyaz daha çok kasabalılar için yapıyor" demişti.Haklı.Esprilerin zeka seviyesi ve hareketler tam kasabalılara göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: director

Beyaz Show ne zaman kaliteli oldu ki?Ağzından kaçırmıştı Disko kralında Mazhar Alanson ama doğruydu "Beyaz daha çok kasabalılar için yapıyor" demişti.Haklı.Esprilerin zeka seviyesi ve hareketler tam kasabalılara göre.

+1

bide orasını burasını yamultarak dans ediyo ya gıcık oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Beyaz show geçen seneye göre gerçekten bir düşüş yaşadı..Ben geçen sene hiç kaçırmazdım..Ama bu sene ilk 4 bölümden sonra bıraktım..Çünkü aynı espiriler baydı artık..Beyaz böyle giderse inodnod adlı skeci gerçekten başına gelecek..Yani 5-10 yıl sonra beyazı kimse tanımıcak artık..Bence beyaz kendisini yenilemeli..Mesela bu sezondaki ilk programında reytingde 1. olmuştu..Sonraki 3-4 bölümde ilk 3 e kesin giriyordu..Ama adanalı piyasaya çıkınca,reytinglerde baya bir düşme oldu ve yaptığı bayıcı espirilerle kendi kemik izliyecisini bile kaybetti..Şimdi reytingde ilk 15 e bile giremiyor..Aydın doğanın gelecek sene böyle bişeye izin vereceğini sanmam..Beyaz terbiyeli ve adam gibi adamdır..Ona bişey diyemem ama bu piyasada kalmak için ya çok yetenekli olacaksın yada mehmet ali erbil gibi yalakalık yapacaksın...

van munit van munit memoş halamıza laf yok.

kendimi bildim bileli Beyaz showuda Okanın program serilerini de(zaga,makina,Tv makinası,disko kralı vs..) kaçırmadan izlerim. hakikaten artık beyaz sıkmaya başladı çünkü çağıracak insan kalmadı memlekette ama yine de izlerim. Okan zaten ayrı bi Dünya. adam fazlasıyla zeki olduğu için kendini izletiyor.gerçi o da son 1-2 senedir iyice parayı bulunca biraz şımardı ama olsun.hepsi bizim çocuklar bunlar.bunlarla büyüdük şimdi yalan yok.

• beyaz programına gelen her kadına kıza asılma pozisyonlarında. sıktı artık.
  • @GODIVA

iyide beyaz kızlara asılmıyorki. kızlar ona asılıyor ha kızların beyaza asılması seni sıktıysa ona lafım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazer__

kadın taş be taşşşşş
    ah ülen beyaz nasıl kaçırdın bu hatunu....

beyaz eskiden iyidi gerçekten artık sıktı..bakın bana izliyormuyum sizde izlemeyein
    beyaz artık evlenmeli ve çoluk çocuğa karışıp kamera arkasına geçmeli...aaa yeter ama

Kaçırdığını nereden biliyorsun ?

ek$isozluk okumuyorsun galiba ?

http://sozluk.sourtimes.org/

siteye girin ve " you are so getting laid tonight " diye arat. Bak bakalım neler çıkıyor ?

• ya bırakın bu beyazı turkıyede okan gibi adam varmı
  • Zaga'yı özledim. Fındıkkıranlar, çekirdek yiyiciler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.