Şimdi Ara

Beyin fırtınası zamanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle foruma yeni gelmiş, hemen konu açmış tarzında anlaşılmamasını istiyorum. Uzun zamandır (birkaç sene) DH forumunda geziniyorum, takip ediyorum. Fakat daha önce üye olup, aktif olarak platformda yer almayı düşünmemiştim. Son zamanlarda bazı girişimlerde bulunmak istediğime kanaat getirdim. Çünkü gelişen teknoloji ve sunduğu imkanları değerlendirmek gerek, sadece yapılması gereken şey imkanların nasıl kullanacağının bilinmesi.

Bu mesajın benzerini forumda yer alan: Turbobitten kurtulup kendi sistemimi kurmak? isimli konu üzerinden dile getirmiştim fakat daha geniş kapsamlı konuşup, fikir alışverişi kısacası beyin fırtınası yapmak üzere konu açmaya karar verdim.

Hemen aşağıda daha önceki mesajımı inceleyebilirsiniz, girişimde bulunmak için sermaye vesaire gerekiyor tabii fakat; girişimde bulunmak istediğimi belirtirken yanlış anlaşılmayayım akıl ve düşünce yoluyla birşeyler yapmak istiyorum, zaten bunları kullanabildikten sonra hertürlü desteğide arkamıza alabiliriz diye düşünüyorum.

Konuyu açmamın sebebi bu tarz fikirleri, düşünceleri olan arkadaşlarla fikir alışverişi yapıp gerçekten doğru bir yol çizelgesi çizmek ve ilerleme kaydedebilmek!

-Bu konu hakkında benimle Ö.M. (özel mesaj) yoluyla ulaşarak, iletişim kurabilirsiniz. Belki birlikte beyin fırtınası yaparak başarılı oluruz, kim bilir?!

quote:

Bakın, gerçekten şu dünyada hiçbir şeyin kalıcığılı yok anlık yaşanıyor çoğu şey. Herkesin kendine ait bir düşüncesi vardır, elbet bu mesajıma katılan veya katılmayan arkadaşlar olacak fakat dünyadaki döngü para üzerine. Maalesef böyle arkadaşlar, parayla ölümünüzü engellemek dışında elde edemeyeceğiniz şey yok. Paranız varsa geçicide olsa mutlu oluyorsunuz, paranız varsa eğleniyorsunuz, hayatın keyfini bir şekilde çıkarmayı başarabiliyorsunuz. Türkiye internet imkanlarını bu yönde kullanmak için çok uygun bir ülke, diğer ülkelerle karşılaştırırsak bu konuda geri olduğumuz için girişimlere fazlasıyla açık. Kim hayatını 800-1000TL maaş kazanarak mutlu olabilir, bazı beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Fakat çoğu insan daha fazlasını ister, çünkü yaşamak için bir hedefiniz ve amacınız olmalı.

Birşey paylaşmak istiyorum: gerçekten başarabileceğinize inanın. Belki bu paylaşımı görüp dalga geçerek; "ahaha, çok saçma - şans işi ya" vesaire vesaire yorumlar yapacak arkadaşlar olacak ki tabii haklı olabilirler. Herneyse paylaım bazı şeyler için gerçekten geç olmadığının farkına varın ve birşeyler yapmak için çabalayın.

http://onedio.com/haber...40-basari-oykusu-374818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzcut -- 10 Şubat 2015; 12:41:53 >

• Ayni ideali paylasiyoruz hocam arkadaslarimada hep aynisi soyluyorum ,para sadece memuriyet kamu isleri ve bunun gibi masa basi islerinde kazanilmiyor bana kalirsa bugunun en rahat para kazanilacak yerlerinden biri google playdir , düşünün 1 milyar google play kullanicisi var 1 milyar kişi ayni marketten alis veris yapiyor ,1 milyon indrmeyle 12 bin tl aylik reklam geliri elde edenler var hepimizin bildiği tek oyunla ihya olan temple run ,angry birds ,subway surfers var bunlar artik sirket oldular , oyunlarini 1 dolardan satanlar eğee kaliteli is yapmislarsa kisa zamanda bir milyon indirmeyle milyoner oluyorlar , ihtiyacimiz olan seyler - Modelleme bilgisi(Blender 3d bedava programdir internette turkce kaynaklar var video)
    -Kodlama bilgisi(C# ogrenebilirsiniz yine ogrenmesi cok zor olmayan ama calisma isteyen bir durum)
    -Oyun motoru ve kullanim bilgisi(Unity kullanabilirsiniz bedava ve turkce kaynaklari var c# kod dili kullaniyor)
    -Uretken bir beyin(tutan oyunlara bakip fikirlerinizi belirleyebilrsiniz)
    Parçalari tamamlamak ve onlari harmanlamakta sizin İq seviyenize kaliyor
    Bu sistemin en guzel yani risksiz olmasi ,yuklu miktarda paralara ihtiyaciniz yok sadece calismak yeterli bu yönüle borsa ve urun tasarlayip satmanin onune bir alternatif olarak cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle verdiğiniz cevaplar ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler, fikirlerinizi sunun arkadaşlar tartışalım birşeyler yapabilmek adına uğraşalım ve gidişata göre konuyu istediğiniz gibi düzenleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtkrtl

quote:

Orijinalden alıntı: yfy1

Ayni ideali paylasiyoruz hocam arkadaslarimada hep aynisi soyluyorum ,para sadece memuriyet kamu isleri ve bunun gibi masa basi islerinde kazanilmiyor bana kalirsa bugunun en rahat para kazanilacak yerlerinden biri google playdir , düşünün 1 milyar google play kullanicisi var 1 milyar kişi ayni marketten alis veris yapiyor ,1 milyon indrmeyle 12 bin tl aylik reklam geliri elde edenler var hepimizin bildiği tek oyunla ihya olan temple run ,angry birds ,subway surfers var bunlar artik sirket oldular , oyunlarini 1 dolardan satanlar eğee kaliteli is yapmislarsa kisa zamanda bir milyon indirmeyle milyoner oluyorlar , ihtiyacimiz olan seyler - Modelleme bilgisi(Blender 3d bedava programdir internette turkce kaynaklar var video)
    -Kodlama bilgisi(C# ogrenebilirsiniz yine ogrenmesi cok zor olmayan ama calisma isteyen bir durum)
    -Oyun motoru ve kullanim bilgisi(Unity kullanabilirsiniz bedava ve turkce kaynaklari var c# kod dili kullaniyor)
    -Uretken bir beyin(tutan oyunlara bakip fikirlerinizi belirleyebilrsiniz)
    Parçalari tamamlamak ve onlari harmanlamakta sizin İq seviyenize kaliyor
    Bu sistemin en guzel yani risksiz olmasi ,yuklu miktarda paralara ihtiyaciniz yok sadece calismak yeterli bu yönüle borsa ve urun tasarlayip satmanin onune bir alternatif olarak cikiyor

Merhaba dostum düşüncelerime tercüman olmuşsun teknoloji mobil platformlarda artık ,mobil platformlar için uygulama , oyun vs de para var. Ama önemli olan uygulama yapmak için uygulama yapmak olmamalı . Sağlam fikir basit ve öz olmalı ve ben 7-8 aydır normal hayatta komik bulduğum ,farklı gelen yada bu işe yarar dediğim fikirler üzerinde düşünüyorum ama geri o bulduğum fikri tüketiciymişim gibi eleştirip eliyorum isterseniz bu konuyu 2 ye bölüp hem mobil projeqler hem pc projeleri olarak düzenleme yapsın konu sahibi arkadaş fikir havuzu yapalım eleştirelim.

Haklisiniz hocam , bugune kadar cikardiginiz uygulama oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de daha çok web ile ilgilenen biriyim ve aklımda bir kaç proje var gerçekten tutacağını düşündüğüm. Belki beraber geliştirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cisco Ramon

Ben de daha çok web ile ilgilenen biriyim ve aklımda bir kaç proje var gerçekten tutacağını düşündüğüm. Belki beraber geliştirebiliriz.

Özel mesaj ile kurduğumuz diyalog içerisinde olduğu gibi umarım geliştiririz, fakat bu tarz şeylerin bir kişinin düşünmesi veya fikir sunmasından çok daha fazla kişinin düşünceleriyle yola çıkmamız daha mantıklı olacağını düşünmem sebebiyle konu açtım.

Bu tarz bir girişimde bulunmak için uygulanması gereken adımlar olduğu kanaatindeyim; girişim fikrinde bulunup, katkı sağlayabilecek kişilerin bir araya gelmesi ve girişimin yapılacağı alanı belirleyip fikirlerin geliştirilmesine devam edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzcut -- 11 Şubat 2015; 23:09:49 >
  • Konu güncelleniğini koruyor arkadaşlar, birbirimizle iletişim halindeyiz birkaç arkadaşla. Bu konuda fikri olan arkadaşları konuya bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.