Şimdi Ara

beyin tümörü nasıl anlaşılır?(tıp ve eczacılık okuyanlar gelin lütfen) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım öncelikle düzenli uyku uyu . Gece uykusu önemli

uykuya yeterli zaman ayırıyorum ama skolyozum yüzünden kaliteli uyku uyuyamıyorum
  • hocam biri demis vitamin kaynakli olabilir diye dogru demis cogu belirtiyi sagliyor egerki vitaminse tedavisi cok cok kolaydir icin rahat olsun mutlaka bir tahlil gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyzzz

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım öncelikle düzenli uyku uyu . Gece uykusu önemli

uykuya yeterli zaman ayırıyorum ama skolyozum yüzünden kaliteli uyku uyuyamıyorum

Allah şifasını verir inşallah amin arkadaşım kaliteli uyku alsan sorunların yok olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor ReisBey

1.termal tayt kullaniyormusunuz

2.karinda gergin bir hal varmi gaz yapacak yiyecekler tukettiniz mi

3.idrarinizin rengi koyu mu

bir de sunu soyliyeyim tumor teshisi icin mr mutlaka gerekli ama cok zorda kalmadiginiz surece mr onermem en yakin zamanda bi hastaneye ugrayin iciniz rahat etsin.

Termal taytin sorunu nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HermioneGranger

quote:

bir de sunu soyliyeyim tumor teshisi icin mr mutlaka gerekli ama cok zorda kalmadiginiz surece mr onermem en yakin zamanda bi hastaneye ugrayin iciniz rahat etsin.

uzun sureli kullanimda deri hava alamiyor ani tansiyon dususu ,kalp ritmi artisi ,bas donmesi , bayilir gibi hissetme gibi sonuclar dogurabiliyor ayni zamanda ozellikle erkeklerde uzun sureli kullanimda bacaka kıl donmesi gibi sonuar dogurabilir uzun sureli kullanimdan kastim çıkarmadan kullanmak.

• Psikiyatr'a git kardesim beyinde tumor olsa durduk yere bayilirsin, zaman zaman gorme duyunu kaybedersin vs. Seninkiler daha cok psikolojik gibi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam biri demis vitamin kaynakli olabilir diye dogru demis cogu belirtiyi sagliyor egerki vitaminse tedavisi cok cok kolaydir icin rahat olsun mutlaka bir tahlil gerekli

o zaman önce göz doktoru ve kan tahlili

en son mu nöroloğa gitsem?
  • quote:

quote:

hocam biri demis vitamin kaynakli olabilir diye dogru demis cogu belirtiyi sagliyor egerki vitaminse tedavisi cok cok kolaydir icin rahat olsun mutlaka bir tahlil gerekli

Hocam bi acil doktoruna gorunseniz direk kan tahlillerinden bi bulgu elde edip sizi belli bi poliklinigede yonlendirebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

senin ne şikayetlerin var dostum

cipralexi birden bıraktım,sol gözümde astigmat+miyop sağ gözümde miyop var,bunlarla alakası var mı bilmiyorum ama şunlar oluyor;

hafif mide bulantıısı

hafif baş dönmesi

dikkat dağınıklığı

konsantrasyon güçlüğü

gündüz karanlığa gece aydınlığa katlanamama

kalp atışının hızlanması

arada sırada yan yana çift görme

gözlerin sürekli kızarık olması

hızlı duygu değişimi

aklıma geldikçe editleyeceğim
    bu arada gözlük kullanmam gerekirken kullanmıyorum

Hocam tıp öğrencisiyim. Cipralex psikiyatrik bir ilaç ve bu ilaçları aniden bırakırsanız hem vesvese gelir hemde bazı semptonlar ortaya çıkar. O yüzden kendi kendinizi internette dolaşan yalan yanlış bilgilerle iyice vesveseye sokmayın gidin bi hastaneye orada size yardımcı olurlar. Bu dışardan bakılınca anlaşılacak bir şey de değil bunun için çeşitli testler yaptırmanız gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bi acil doktoruna gorunseniz direk kan tahlillerinden bi bulgu elde edip sizi belli bi poliklinigede yonlendirebilir.

haklısın öyle yapcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

senin ne şikayetlerin var dostum

cipralexi birden bıraktım,sol gözümde astigmat+miyop sağ gözümde miyop var,bunlarla alakası var mı bilmiyorum ama şunlar oluyor;

hafif mide bulantıısı

hafif baş dönmesi

dikkat dağınıklığı

konsantrasyon güçlüğü

gündüz karanlığa gece aydınlığa katlanamama

kalp atışının hızlanması

arada sırada yan yana çift görme

gözlerin sürekli kızarık olması

hızlı duygu değişimi

aklıma geldikçe editleyeceğim
    bu arada gözlük kullanmam gerekirken kullanmıyorum

Hocam tıp öğrencisiyim. Cipralex psikiyatrik bir ilaç ve bu ilaçları aniden bırakırsanız hem vesvese gelir hemde bazı semptonlar ortaya çıkar. O yüzden kendi kendinizi internette dolaşan yalan yanlış bilgilerle iyice vesveseye sokmayın gidin bi hastaneye orada size yardımcı olurlar. Bu dışardan bakılınca anlaşılacak bir şey de değil bunun için çeşitli testler yaptırmanız gerekiyor.

cipralexi kullanırken kendi kendime şunu demiştim

"Bu ne ya ne yararını gördüm ne zararını hazmetmiyor muyum acaba"

• Hocam bu ilaçlar 1 ay kullanırsınız o zaman hafiften etki etmeye başlar. Bırakmanız da buna benzer olmalı. Yoksa anksiyete kaygı kalp çarpıntısı terleme vs gibi yan etkileri aniden bırakınca en normal yan etkileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Dr.Bruce Banner

Hocam bu ilaçlar 1 ay kullanırsınız o zaman hafiften etki etmeye başlar. Bırakmanız da buna benzer olmalı. Yoksa anksiyete kaygı kalp çarpıntısı terleme vs gibi yan etkileri aniden bırakınca en normal yan etkileri

15 gün kullanmıştım sonra birden kestim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HermioneGranger

quote:

uzun sureli kullanimda deri hava alamiyor ani tansiyon dususu ,kalp ritmi artisi ,bas donmesi , bayilir gibi hissetme gibi sonuclar dogurabiliyor ayni zamanda ozellikle erkeklerde uzun sureli kullanimda bacaka kıl donmesi gibi sonuar dogurabilir uzun sureli kullanimdan kastim çıkarmadan kullanmak.

Anladım hocam ben baya uzun süreli kullanıyordum geçen okulda durduk yere hiç hareket etmezken kalbimin hızlı attığını hissettim bi ölçeyim dedim 10 saniyede 17kere atıyodu yani 102ye denk geliyor bu etkiliyor demekki sağolun

• doktora gidicem ama daha fazla yorum istiyorum
    teşekkürler
  • Tumor olsa şaldır şaldır kusarsin kardes panik yapma.

Ama yine bi duz cizginin uzerinde yuruyebiliyor musun dene istersen. Belirtilerden biri bu diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Tumor olsa şaldır şaldır kusarsin kardes panik yapma.

Ama yine bi duz cizginin uzerinde yuruyebiliyor musun dene istersen. Belirtilerden biri bu diye biliyorum.

eve gelirken kaydım ama dengemi sağladım düşmedim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.