Şimdi Ara

Beyin yakan ,paradoks içeren ,düşündüren filmler arıyorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
11
Favori
42.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • memento izle. anladığını buraya yaz sana araba alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Memento yazmışlar bari bende Mr.Nobody diyeyim

film ortalarına kadar iyi gidiyordu. ancak ortalarından sonra gizemi felan unutup acayip şekilde romantizme kaydılar. artık romantizmden, 15 yaşındaki çocukların sevişmesinden sıkılıp filmi yarıda bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Memento yazmışlar bari bende Mr.Nobody diyeyim

film ortalarına kadar iyi gidiyordu. ancak ortalarından sonra gizemi felan unutup acayip şekilde romantizme kaydılar. artık romantizmden, 15 yaşındaki çocukların sevişmesinden sıkılıp filmi yarıda bıraktım.

Hocam ben orada ki o
    paralel olayını sevmiştim, özellikle hani o başka seçim yollarına gidildiği halde bazı şeylerin değişmemesi falan hoşuma gitmişti(mesela adamın sudan korkmasıdır vs)
    güzel işlenmişti ama zevk meselesi bu tabi saygı duyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 26 Ağustos 2016; 3:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• New York Yanılsamaları olabilir.
  • mullholand drive ve zindan adası. eskiden boş zamanlarımı sırf bu tür filmleri izlemek için harcamıştım. bu ikisi ile başlayabilirsin.
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    editler misin hocam spoiler içine alarak.
  • Shooter (Tetikçi)

Beyin yakan ,paradoks içeren ,düşündüren filmler arıyorum ?

IMDb Puanı: 8,3
    Yapım Yılı: 2007

Eski bir asker olan Swagger dünyanın en iyi keskin nişancısıdır. Emekliye ayrılmasından sonra Amerikan Başkanına suikast düzenlemek isteyen bir grup Swagger’ı yanında isterler. Amaçları Swagger’ı kullanarak suikastı önlemektir.

Filmdeki olaylar ve gidişat kafanızı patlatan cinste. Aksiyon filmlerini severim diyorsanız, Mark Wahlberg’in başrolü oynadığı bu filmi kaçırmayın.

The Green Mile (Yeşil Yol)

IMDb Puanı: 8,6
    Yapım Yılı:1999

Coffey olağanüstü güçlere sahip olan son derece kibar bir insandır. İki kızı öldürme suçundan dolayı cezaevinde olan Coffey idam ile cezalandırılmıştır. Gardiyan şefi ile arasındaki diyaloglar ve şefin hastalığını iyileştirmesi ile durumlar değişir.

Ben ağlamam diyeni ağlatan cinsten bu dram filmi kesinlikle izlenmeye değer.

Inception (Başlangıç)

IMDb Puanı: 8,8
    Yapım Yılı: 2010

Christopher Nolan’ın yönetmenliğini üstlendiği, dev oyuncu kadrolu muazzam sanat eseri! Birçok Oscar ödülü alan 2010 yapımı bu eşsiz yapıt yıllar geçse de adından söz ettiriyor. İzlerken telefonunuzu kapatmayı, perdeleri örtmeyi unutmayın. Filmin her sahnesi her dakikası çok heyecanlı ve akıcı. Filmde kaçırdığınız bir yer, filmin sonunda ben anlamadım demenize neden olabilir. Aman dikkat.

Son olarak görüntü yönetmeni Wally Pfister’a da değinmeden geçmek istemedik. Oscar’da en iyi görüntü yönetmeni seçildi ve bizce bu işte çok başarılı.

The Game

IMDb Puanı: 7,8
    Yapım Yılı: 1997

Bir başka David Fincher filmiyle daha listemize devam ediyoruz. Michael Douglas, Sean Penn ve Deborah Kara Unger gibi daha birçok başarılı isimden oluşan oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken 97 yapımı The Game (Oyun), gizem türünün en iyi örneklerinden de bir tanesidir. Küçük kardeşe hediye edilen gizemli bir oyun ile hayatı tamamıyla değişen Nicholas Von Orton adına bir karakterin başına gelenleri konu alan bu yapım, mutlaka izlenilmesi gereken en iyi beyin yakan filmler arasında yer alıyor.

Buradan diğer en iyi beyin yakan filmler listesine bakabilirsiniz:https://paratic.com/beyin-yakan-filmler/

• Limitless filmi fena değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the platform
  • belki izlemişindir ama izlemediysen ölmeden izle ''shutter island'' Zindan adası
  • Diğerleri ''The Others'' nicole kidman bu filmde gerçekten rolünün hakkını vermiş. Filmin sonunda resmen ben şokk. Yok böyle bir film. İnsan böyle bir senaryo nasıl yazar yaww. Allah'ım sen ne cins(Kaliteli) kafalar yaratıyorsun
  • Zamanın Ötesinde

mutlaka izlemeni öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.