Şimdi Ara

Beyler 10 günü geçti o videodan sonra... Aklım başımda değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amma abarttınız beyler. Böyle şeyler hayatta oluyor hatta şuan bile yaşanıyordur. Tamam 1 video buldunuz bunun bin katı vahşilik olanlarda var. Çok girmeyin bu işlerin içine insana huzursuzluk ve mutsuzlukdan başka şey vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne psikopat varmış forumda.

Ne kadar psikopatca olabilirki bu kadar tırlattınız demekten alamıyorum kendimi.

1 haftadır direniyorum bakalım, merakta etmiyorum açıkcası.
  • naptın hacı akşam akşam izledim ya. adama nasıl vurdular lan. adamdan litre litre beyin suyu aktı abi..

kimse böyle ölmeyi haketmez lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

naptın hacı akşam akşam izledim ya. adama nasıl vurdular lan. adamdan litre litre beyin suyu aktı abi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum şöyle şeyler anlatmayın.

• 3 kişi 1 adamı öldürüyor tornavida saplıyor yüzünü parçalıyor . psikolojiniz el vermiyorsa izlemeyin
  • Ne çeşit bir bebesin çözemedim ki seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

naptın hacı akşam akşam izledim ya. adama nasıl vurdular lan. adamdan litre litre beyin suyu aktı abi..

Naber kanka :)
  • quote:

quote:

quote:

Iyidir knk uyumam lazim sabaha erken kalkcam uyku yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iyidir knk uyumam lazim sabaha erken kalkcam uyku yok

Uyu knk... Iyi geceler sana

• Ulan boyle yaptikca insanin meraki artiyor iyi mi :) bunlari yaparken karsidakini oldurdukten sonra mi yapiyorlar yoksa canli haldeyken mi . ona gore izliyicem .

• Açmayın lan şöyle şeyler merak edip bakasım geliyor.
  • Küçükken popülerdi o video . O zaman izlemiştim çok etkilememişti beni konuyu görünce yine izleyeyim dedim bu sefer hiç etkilemedi. Günümüzde daha beter şeyler görüyoruz çünkü.
  • Meraktan tüm videolarını izledim yetmedi bestgore diye yer buldum onlara da baktım bundan sonra ıssız yerlerde gezersem ne olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Ulan boyle yaptikca insanin meraki artiyor iyi mi :) bunlari yaparken karsidakini oldurdukten sonra mi yapiyorlar yoksa canli haldeyken mi . ona gore izliyicem .

Canlıyken. Kardeş wikipediada anlatıyor oradan oku. İzlemeyin oyle çok bir şey yok insanın maneviyatını etkiliyor sadece. Ibret için izleyeceksen izle namaza başlarsın.

Edit: @ErtAsL.61 evet o sitede var video birtek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 2 Mart 2015; 1:38:47 >
  • İnsanın başına ne gelirse ya meraktan yada
  • quote:

Ulan boyle yaptikca insanin meraki artiyor iyi mi :) bunlari yaparken karsidakini oldurdukten sonra mi yapiyorlar yoksa canli haldeyken mi . ona gore izliyicem .

Kardeş psikolojin kaldırırsa izle biraz anlatayım adamın suratını çekiç gibi birşeyle dagıtıyorlar ama adam nefes felan alıyor nefes alırken kanlar bir giriyor bir çıkıyor baloncukşar oluşuyor yani o derece sonra tornavidayla karnına batırıyor yüzüne batırıyorlar gözüne batırıyorlar yani bu saatte açıpta izlemeni tavsiye etmem sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Canlıyken. Kardeş wikipediada anlatıyor oradan oku. İzlemeyin oyle çok bir şey yok insanın maneviyatını etkiliyor sadece. Ibret için izleyeceksen izle namaza başlarsın.

Edit: @ErtAsL.61 evet o sitede var video birtek sanırım.

Demin baktımda hakkinda yazilanlara baya kotu diyorlar . daha once cok kafa ucurma izledimde bunlar etkileyebilir . izlemeyeyim daha iyi . en son boyle bir sey izledigimde 1 hafta yemek yerken midem bulaniyordu.

• PM atın biriniz de izleyem psikoloji falan yok bende zaten
  • İzledim. 5-6 ergen insanları öldürüyor.

Ormanda gezenleri kamp yapanları öldürüyorlar.
    Tr de olsa. Ormana biş gidilmez. Tufek vs olacagindan ergenleri yere yapıştırırlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.