Şimdi Ara

Beyler 4 gün üst üste aynı pantolon giyilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oha ya, ben her sene Eylül başında lcw den 25-30₺ye pantolonu alırım, hazirana kadar giyerim, okul bitince de yazlık şeyler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam şöyle açıklayayım. Bayağı yıldır evimizde internet var. Dizilerden birçoğu zaten bitmiş diziler. Ben yıllardır dizi izliyorum.

Bunlara istinaden hala güncel yayınlanan diziler arasından sürekli takip etmediğim diziler var. Biriktirip izliyorum. Ya da örnek vermek gerekirse supernatural, uzun süredir izlemiyorum. Başladığı günden itibaren takip ettiğim bir diziydi fakat 2-3 sezon önce sıktı ve izlemeyi bıraktım.

Dışarıya da sık sık çıkarım. Zaten hali hazırda çalışıyorum. Akşamları da bir gün evdeysem bir gün dışardayım.

Yani dizi takip etmek için cidden aşırı vakit ayırılması gerekmiyor. Bir haftasonunda 1 sezon bitirilebiliyor.
  • Pantolonlarımın neredeyse hepsi siyah durum böyle olunca bende 2-3 ay boyunca aynı pantolonu giyiyormuş gibi hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 7 Temmuz 2017; 1:30:18 >
  • 4 yıl aynı kotla üniyi bitirdim
  • faruk321 kullanıcısına yanıt
    O pantolonu diplomayla beraber duvara asın hocam emek vermişsiniz

• Bir ay sabit haftalık yıkayıp yıkayıp giymişliğim vardır.

• 1 ay aynı pantolunu giymisligim var eğer üst tarafı farklı kombinlerle sürekli değiştirirsen sıkıntı olmaz hem alt tarafına kim niye baksın kız olsan popona bakıyorlar diycem de

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Yok hocam şöyle açıklayayım. Bayağı yıldır evimizde internet var. Dizilerden birçoğu zaten bitmiş diziler. Ben yıllardır dizi izliyorum.

Bunlara istinaden hala güncel yayınlanan diziler arasından sürekli takip etmediğim diziler var. Biriktirip izliyorum. Ya da örnek vermek gerekirse supernatural, uzun süredir izlemiyorum. Başladığı günden itibaren takip ettiğim bir diziydi fakat 2-3 sezon önce sıktı ve izlemeyi bıraktım.

Dışarıya da sık sık çıkarım. Zaten hali hazırda çalışıyorum. Akşamları da bir gün evdeysem bir gün dışardayım.

Yani dizi takip etmek için cidden aşırı vakit ayırılması gerekmiyor. Bir haftasonunda 1 sezon bitirilebiliyor.

Doğrudur hocam ne diyeyim, baya bir emek var o listede.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hocam üstü değişiyorum da gittiğim ortamda hep aynı kişiler var ve her gün gidiyorum millet tuhaf karşılar diye düşünüyorum. Ama öyle veya böyle bu konu sayesinde bugün de aynı pantolonu giydim :) Yarın eşofman giyecem artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.