bundan 5-6 ay kadar öncesi bus bes dupesi başlamış tabi ben ne anlarım dupeden malak malak bakıoruz sağa sola,birgün letter geldi bir baktım bes ler bus lar binlerce garip bir nickden gelmiş selam yok sabah yok geri iade ettim dana gibi delikanlıyız ya:) sonraki gün baktım yine gelmiş birde not abi beni tanımıyosun bunlar hediyemdir online bulamıyorum seni ama bulucam dedi ha baktım yanlıslık yok aldım tabi busları besleri sonrada +7 shard +7 dv +7 raptor +7 ii vs ne varsa topladım +8 e basıcam o aralar işte bu dv +8 i bastım beramusta zongshen sattım hatta onuda hatırlıyorum halada kullanıo adam :) belki 1000 gb den çıka çıka 1 +8 shard 1 de +8 dv çıktı helal para değil ya olucagı belliydi kendim kastıgım zamanlarda ne bassam +8 oluyo helal para bereketli :S
zongshen ondan iş yapamıyoı demekki cz de bide ncs bastı sanırım o görünmüyo piyasada sana o bus bes gönderen bize denk gelmezki.
bak onu açıklamadım uzamasın diye onuda açıklayayım,61 lvl dim o zaman beramusta en kral char 65 di şimdi o 65 ler 80 ben 70 im hala :) human bir char kastım adapazarllı cocuklar ash lerde dolanıyodular 5-10 lvl arası 4 kişi abi bizi biraz kassana dediler yapcakda bişi yok 3 saat kadar kastım bunları 40 lvl lere filan gelmişlerdi yanlıs hatırlamıyosam,çektim gittim 1 seneye yakın bir zaman sonra nu olay oldu cocukda akşam pm attı abi hani bizi kasmıştın ya diye hatırladım bus ları besleri gonderenler onlarmış bir baktım adamlara isim vermıycem kolluk yakmışlar 75+ olmuşlar vs vs yoksa ne arar bende +8 dv :S zongshen de deli gibi item var diye duymuştum ama iş yapıyormu ne ediyor onu çok bilmiyorum denk gelmedi bana hiç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme