Bildirim
!!!!!beyler acele tarafından bi bakın!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence se s700i yi al -
abicim takıl kafana göre
yani sonuçta yeni teller vede birbirlerine üstünlükleri var hangisi işine geliyorsa al -
Bu 3 telefon arasında tabii ki S700i... -
eywallah benima klımdanda o geçiyo kamerası fln süperde istanbulda uygun bi fiyata nerden bulabilirim su anda nokia 7280 kullanıyorum ama hiç memnun deilim.. takas fln yapan bi yerler varsa söleyinde alimm bi iki tane ...İlgilendiğiniz için tsk ederim -
valla bende arıyorum ama izmir de çok farklı fiyatlar söylüyolar en uygun 2 yıl kvk 685 dediler.. hemde peşin para verecektim almadan geldim doğrusu aslında parada yanımda vardı ama insan üç beş kuruş idirir demi olmadı..
anlayacağın teli almadım umarım sen uygun bi fiata bulursun.. s700i nin orada fiyatı konusunda bizi de bilgilendirirsen sevinirim.. -
bencede s700 ama teknolojie hiç önem vermesem kesin 7270 alırdım çok hoşume gidio renkler filan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X