Şimdi Ara

Beyler Acı Ama Gercek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Acı Ama Gercek 19 Oyun Cafelerde Oynanımı yasaklanmıs Bunların icinde Knight Online Half-Life
    GTA,GTA Sandreas Counter-Strike Batfiled Viednam oyunları Vb...

inanmıyanlar icinde

http://www.oyuncu.gen.tr/forum/oyunlarla-ilgili-haberler/5955-knight-online-baz-llerde-yasakland.html

• azcık aşşagıya indirin orada gorursunuz haberi kırmızıyla yazılan yeri okuyon
  • öle bişi olsa kapatsın gitsin int cafeler olması imkansız bişey bu
  • Cafede oynayanlar düşünsün
  • Evleri Denetliymicekleri için internetlerde Kaldırılmis
  • ya yok boyle bişey korkmayın kaparlarsa rahat eder evden oynayanlar rahatca gireriz
  • zuzu sen ardream'cımısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ne olmus
  • ewet ne yazık kı
  • daha önce böyle bir konu daha açılmıştı oarada da yazdım yine yazıyorum. çocuklarına gereken eğitimi veremeyen ailelerin ve sözde eğitimcilerin kendi suçlarını bir oyuna yüklemelerinin sonucu bu. tabii seçimler yaklaşırken yönetimdeki insanlar için de altın bir fırsat oldu. bu oyun kapatılsın, 1 adım bile iyiye giderse bu oyunu oynayan çocukların hali, burada 'ben eşşeğim' diye topic açacam.siyaset falan yaptığım yok yanlış anlamayın, sadece asıl suçluların, çocukların bu oyuna bu kadar bağlanmasına sebep olanların gözardı edilmesine sinirliyim. eğitim ko olmadan önce de sorundu, ko varken de sorun olmaya devam etti, ko kapanırsa sorun olmaya da devam edecek. şimdi kötü eğitimciden ve kötü aileden kaçarak ko ya sığınan çocuk bakalım ko kapanınca ne yapacak. bu karar daha kötü sonuçlar doğurmaz inşallah.ben eşşeğim diye anırmaya razıyım. saygılar
  • ben slayer_53, senin ordaki nick de zuzu deil mi?
  • ewlerdedemi yasaklancak sanki
    hem biraz aşağıda konu daha detaylı var
  • int cafeler ne iş yapıcak o zmn ya ...neseki biz evde oynuoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _II_HaRiKa_CoCuK_II_

ya yok boyle bişey korkmayın kaparlarsa rahat eder evden oynayanlar rahatca gireriz

ya özür dilerim 2 msj üst üste yazıyorum ama arkadaşım ne kadar sığ düşünüyosun ya, alınan bu karar çocukların eğitimi ve piskolojisiyle ilgili ama sen hala oyuna rahat girip giremeyeceğinden bahsediyosun, yakıştıramadım sana
  • hyr nicikm McXManeman
  • pardon o zmn zuzu23 die biri vardı da o sandım seni
  • Beyler Onu Tvdede Soylemişler Onu eklemeyi unutmuşum
  • Ysaklanmasını istiyorum ben zaten küçücük çocuklarımıza yazık küçük diye eve bilgisayar almıyolar onlarda cafelerdde sigara dumanından zehirlenip oynuyolar keşke kökünü kurutsalar cafelerin
  • cafelerde artık maillere bakıp bazı sitelrde tavla okey oynarıs alla alla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.