Şimdi Ara

beyler acil yardim !!! Iphone 4 16 gb factory unlocked mi degil mi? Elimde patlamasin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sim kartı taktıktan sonra bilgisayara bağlayıp iTunes ile aktivasyonu denemen gerekiyor.

Sim kartı nasıl kesilir diyorsan;

http://www.johnbenson.net/How_to_Convert_a_SIM_to_a_MicroSIM_with_a_Meat_Cleaver/How_to_Convert_a_SIM_to_a_MicroSIM_with_a_Meat_Cleaver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 13 Eylül 2010; 21:57:13 >
  • beyler kanser oldum ispanyada apple store dan aldıgım telefon aktivasyon ekranında kaldı kartı tanımıyor. Ya kartı yanlıs kestim ya da bu alet sim kilitli

Kesilmiş sim diger telefonumda calısıyor yai chip te sorun olmaması lazım

bi tek amerikada kilitli degil mi? kontratsız satılan heryerde sim kilitsiz de olması gerekmiyor mu sonuc olarak apple store dan alınan bi alet oparator falan degil !

Universal activation card diye bisey varmıs onunla en kötü simdilik ipod gibi kullanayım bari ama onu nerden bulcam bi de benimkisi 4.0.2 versiyon.. Bu aktivasyon kartı bu versiyona uyuyo mu?

Yardımlarınızı bekliyorum bundan önceki telefonumu sinirlenip kırmıstım bunu daha kullanamadan kırmak istemiyorum :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conjaly

beyler kanser oldum ispanyada apple store dan aldıgım telefon aktivasyon ekranında kaldı kartı tanımıyor. Ya kartı yanlıs kestim ya da bu alet sim kilitli

Kesilmiş sim diger telefonumda calısıyor yai chip te sorun olmaması lazım

bi tek amerikada kilitli degil mi? kontratsız satılan heryerde sim kilitsiz de olması gerekmiyor mu sonuc olarak apple store dan alınan bi alet oparator falan degil !

Universal activation card diye bisey varmıs onunla en kötü simdilik ipod gibi kullanayım bari ama onu nerden bulcam bi de benimkisi 4.0.2 versiyon.. Bu aktivasyon kartı bu versiyona uyuyo mu?

Yardımlarınızı bekliyorum bundan önceki telefonumu sinirlenip kırmıstım bunu daha kullanamadan kırmak istemiyorum :)))

Hayır hocam kontratsız satılsa dahi simkilitli olabilir. Kaldı ki Amerikadaki durum da böyle. Apple store'dan kontratsız da alsanız mesela simkilitli amerikada

• conjaly,
    nedir son durum, halledebildin mi?
  • ben de kasım gibi gidiyorum, almaya da çok hevesliyim, şunu sağ salim bir aç da içim rahatlasın:D
  • kardeş ne yazıkki factory unlocked değil cihazın sim kilitli

Locked iPhone 4 country part numbers

Germany
    MC603DN/A – 16GB Black
    MC605DN/A – 32GB Black

Japan
    MC603J/A – 16GB Black
    MC605J/A – 32GB Black

Spain
    MC603Y/A – 16GB Black
    MC605Y/A – 32GB Black

USA
    MC608LL/A – 16GB Black
    MC610LL/A – 32GB Black
    MC318LL/A – 16GB Black
    MC319LL/A – 32GB Black

Unlocked iPhone 4 country part numbers

Australia
    MC603X/A – 16GB Black
    MC605X/A – 32GB Black

Canada
    MC603C/A – 16GB Black
    MC605C/A – 32GB Black

France
    MC603FB/A – 16GB Black
    MC605FB/A – 32GB Black

Hong Kong
    MC605ZP/A – 32GB Black
    MC603ZP/A – 16GB Black

Italy
    MC603IP/A – 16GB Black
    MC605IP/A – 32GB Black

New Zealand
    MC603X/A – 16GB Black
    MC605X/A – 32GB Black

Singapore
    MC603ZA/A – 16GB Black
    MC605ZA/A – 32GB Black

Sweden
    MC603KS/A – 16GB Black
    MC605KS/A – 32GB Black

United Kingdom
    MC603B/A – 16GB Black
    MC605B/A – 32GB Black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emce canbay -- 18 Eylül 2010; 17:51:44 >

• no contrat sim falan yazıyo bi de apple store dan aldık neden kilitli oluyo anlamadım gitti! Ben simdi aktive bile edemedim . En azından unlock cıkana kadar ipod touch gibi kullanayım !

offffffffff
  • ispanyada kontratlı satılıyor iphone'lar..apple'dan aldığınız halde sim kilitli çıktıysa amerikadaki gibi yapmışlar o zaman..

jb'nin çıkması eli kulağında diyorlar.. ama sakın itunes'a bağlayıp sürümü 4.1'e yükseltme..aklında olsun..
  • Avrupadaki cihaz ları niye kitler ler Anlamam ABD mi burası ya
  • beyler simdi size tek tek acıklıyorum.

Barcelona La Maquinista Apple Store dan 599-60(tax free) = 539 euro ya ıphone 4 aldım ayın 10 unda falan

Gunlerdir yok unlock mı yok simfree mi cart curt kafam sismisti su anda Turkcell micro sim kartım ile kullanıyorum. Version 4.0.2

Ispanya gordugum kadarıyla avrupadaki en ucuz satıs yerlerinden biri tavsiye ederim.

Su anda hicbir sıkıntısız kullanıyorum umarım baska bi sıkıntı vermez.

Cekme konusuna gelince belki 1-2 bar düsük gosteriyor diger tellere gore ama cekme sıkıntısı yasamadım. HTC desire almayı dusunuyordum ama telefonu yurtdısında inceledikten sonra gercekten almaya deger oldugunu gordum. Birazdan 4.1 versiyonuna gecmeyi dusunuyorum. Sonradan kilitlenme falan olmaz insallah.

Ispanyada kontratsız da satılıyor apple sitesinden bakarsanız gorursunuz. Listeler ve model kodları sureklı degisiyor yok su lock bu degil o verilen listeler gercegi yansıtmıyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conjaly -- 21 Eylül 2010; 1:10:17 >

• sizin aldığınız sim free mi?
    her hangi bir işlem yapmadan microsim ile kullanabildiniz mi?
  • dostum bak gitmeme az kaldı şunu tam bir açıklasana bize :D magazin haberleri gibi az sonra az sonra diye diye bekletiyorsun =)

Şimdi ben gidicem o dediğin mağazayı bulacağım, "S.a. give me No-Contract iphone 4 sim free." diyeceğim ve 530 euroyu verip türkiyede bişey yapmadan kullacağım öyle mi?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emce canbay

kardeş ne yazıkki factory unlocked değil cihazın sim kilitli

Locked iPhone 4 country part numbers

Germany
    MC603DN/A – 16GB Black
    MC605DN/A – 32GB Black

Japan
    MC603J/A – 16GB Black
    MC605J/A – 32GB Black

Spain
    MC603Y/A – 16GB Black
    MC605Y/A – 32GB Black

USA
    MC608LL/A – 16GB Black
    MC610LL/A – 32GB Black
    MC318LL/A – 16GB Black
    MC319LL/A – 32GB Black

Adam hattmı taktım kullanıyorum diyor 4.0.2 versiyonda. Bu listenin kaynağı nedir ?
  • bugün veya en geç yarın aynı mağazadan aldığım iphone4 16gb ile ilgili türkiyedeki durumu bildirir yorumlarımı paylaşacağım sizlerle...
  • beyler barcelona daki apple store da sim kilit falan yok. Hatta soyle soyleyeyim dun aleti 4.1 e yükselttim ve hicbir sıkıntı yok. 539 euro ya sim kilitsiz iphone daha ne istiyosunuz :)

dediğim gibi o listedekilere gore benimki sim kilitli olması gerekiyor ama degil soyle olabilir

ispanyada onceden kontratlı satılıyodu ve yeni acılan apple store larla beraber kontratsız satıs basladı. Apple store dısında da sordugumda genel olarak kontratlıydı

"el corte ingles" ve "fnac" magazalarına da bakın ( madrid ve barcelonada merkeze indiginizde heryerden gorunuyo bu magazalar :)) ) belki orda da bulursunuz ama tahminimce kontratlıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conjaly -- 22 Eylül 2010; 13:03:00 >
  • hocam bende ipad almıştım bi ay önce barcelonadan zaten barcelonanın yarısı turist biliolar adamlar vermezlerdi yoksa sana turistlerden başkada alışveriş yapan yok doğru düzgün
  • garanti bilgi: cihaz eger urunu aldiginiz ulkenin sitesinde satin al butonuna bastiktan sonra kontratli olamayacak bi fiyat goruyorsaniz (599 euro -599 dolar) gibi magazadan yine bu fiyatlara alinan urunler %100 simfree demektir! Tecrubeyle sabittir amerikada sadece simlock cihaz satildigi icin sitesinde bu fiyatlardan satilmamaktadir aksine sadece kontratli fiyatlari yer almaktadir
  • Arkadaşlar yakın zamanda italyaya gideceğim. şu linkteki ürün factory unlocked olabilir mi, bilgisi olan var mı?

http://compraonline.mediaworld.it/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=20000&storeId=20000&productId=3991442&langId=-1&category_rn=60635642
  • barcelona apple store 'dan aldığım iphone4'ü turkcell kartımı microsim yapıp kullanmaya başladım.
    gidecek olanlar varsa, rahatlıkla alabilirler.
  • Beyler bende geçen hafta hong kong'dan getirttiğim MC603ZP/A – 16GB Black modeli factory unlock diye biliyorum, Fakat bende aynı problemle karşı karşıyayım, telefonun aktive edilmesi için ne yapmam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.