Şimdi Ara

Beyler Aksaray diye bi şehir var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bilecik,Bartın,Gümüşhane,Uşak,Bayburt adlı şehirler de var.Aynı kaderi paylaşıyor olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeopleCanFly

Bilecik,Bartın,Gümüşhane,Uşak,Bayburt adlı şehirler de var.Aynı kaderi paylaşıyor olabilirler.

Bartın en sevdiğim şehirlerden biriydi.Yürüyerek şehri turlamak mümkündü.Barış Akarsu nun konseri vardı.1 yıl sonra öldü Bartın hakkaten tarihi bi şehir.Bilinmesi gereken bi şehir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Hayat yok malesef

+68
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

@by__onder Bi de şöyle düşün Ben de Adana'da yaşıyorum nereye gitsem nolur dönmeyelim orayaa diyen bir insanım

@tashunkee Meselaa şehir merkezinin dışında gezdiğimiz tarihi ve doğal güzellikler ayrı bi sebep Diğer bi sebepse O sokaklarda yürürken bile o huzuru hissetmemdi.

hocam sen herhalde park siteye giden yol üstünde yürümedin hiç ortalık apaçiden façalı şahin ve doğanlardan geçilmez.Bana zararı dokunmasa da bir şehir için iyi bir izlenim değildir.Ama sanayideki pideci çok iyi söğüşlü yapar,tabi mamasin barajı yolu üzerinde balıkçılarda dişli baraj balığı da güzeldir.Niğde yolu üzerindeki yer altı şehri de gezilmesi gereken bir yer.Ama ben sıkılıyorum gidince ne bileyim.

• Yer altı şehirlerini hep gezdim. Büyüleyici. O kanyon Vadi ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uplayalım daha fazla kisi görsün

• quote:

Geçen yıl geziye gidecektik Aksaraya gidiyoruz dediler Ben bile dedim ki Aksaray da ne var abi neye gidiyoruz ya diye baya isteksiz gitmiştim Sonra dönmek istemedim Mükemmel bi şehir

18 Yıldır öyle ahım şahım bir yanını göremedim gitti, neresini gezmiştin acaba?

Arkadaşın dediği gibi maalesef halen bir kitle bilmiyor, Türkiye haritasında da ortada duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Geçen yıl geziye gidecektik Aksaraya gidiyoruz dediler Ben bile dedim ki Aksaray da ne var abi neye gidiyoruz ya diye baya isteksiz gitmiştim Sonra dönmek istemedim Mükemmel bi şehir

18 Yıldır öyle ahım şahım bir yanını göremedim gitti, neresini gezmiştin acaba?

Arkadaşın dediği gibi maalesef halen bir kitle bilmiyor, Türkiye haritasında da ortada duruyor.

Ben sevdim ama yaa Birçok şehri gezdim Gerçekten orda kalmak istedim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayseri'nin geri kalmışlığından yakınırken Antalya'ya giderken gördüğüm en geri kalmış şehirdir

• quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

@by__onder Bi de şöyle düşün Ben de Adana'da yaşıyorum nereye gitsem nolur dönmeyelim orayaa diyen bir insanım

@tashunkee Meselaa şehir merkezinin dışında gezdiğimiz tarihi ve doğal güzellikler ayrı bi sebep Diğer bi sebepse O sokaklarda yürürken bile o huzuru hissetmemdi.

hocam sen herhalde park siteye giden yol üstünde yürümedin hiç ortalık apaçiden façalı şahin ve doğanlardan geçilmez.Bana zararı dokunmasa da bir şehir için iyi bir izlenim değildir.Ama sanayideki pideci çok iyi söğüşlü yapar,tabi mamasin barajı yolu üzerinde balıkçılarda dişli baraj balığı da güzeldir.Niğde yolu üzerindeki yer altı şehri de gezilmesi gereken bir yer.Ama ben sıkılıyorum gidince ne bileyim.

Her sene bölünerek çoğalan apaçiler yüzünden sokakta falan kız arkadaşla gezerken her an kavga çıkma ihtimali var ama her sene gelişiyor ve zenginleşiyor belisırma çok güzel yer altı şehirleri ve ıhlara vadisi ciddi turistik yerler özellikle yazları almancıların etkisi çok görülmektedir sokaklarda kafe olarakda ağaçlıda mado var gönül kahvesi ve özsüt gidilelecek güzel kafelerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Kime Aksaray desem İstanbul-Aksaray mı Niğde-Aksaray mı diyo Aksaray yıllar önce şehir oldu beyler.Ayrıca nüfusu Niğde nin nüfusundan daha fazla.

İşte haritadaki yeri:
     Beyler Aksaray diye bi şehir var

Ayrıca İstanbul fethedildiğinde İskan politikası gereği farklı şehirlerden insanlar İstanbul'a getirilmiştir.Aksaray dan gidenler tek bi yerde toplanmış ve bu yüzden onların toplandığı yere Aksaray Semti adı verilmiştir.Az önce Turkcell genel merkezi aradım.Hattaki kadın Aksaray diye bi şehir olduğuna inanmadı.Hasta olacam arkadaş, bizim burasıda şehir

yazın başında 1 ay kadar nevşehir ve kayseride kaldım. Kayseri dışındaki ordaki ufak illerden en gelişmişi hatta.

• otobüsle her geçişimde lanet ettiğim şehirdir. şehir şehirden çok ilçeye benziyor. birde şu belediye başkanınızın reklamları var o da ayrı bir konu.
  • Niğde-Aksaray galiba Niğde-Aksaray. Şehir olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Kime Aksaray desem İstanbul-Aksaray mı Niğde-Aksaray mı diyo Aksaray yıllar önce şehir oldu beyler.Ayrıca nüfusu Niğde nin nüfusundan daha fazla.

İşte haritadaki yeri:

Ayrıca İstanbul fethedildiğinde İskan politikası gereği farklı şehirlerden insanlar İstanbul'a getirilmiştir.Aksaray dan gidenler tek bi yerde toplanmış ve bu yüzden onların toplandığı yere Aksaray Semti adı verilmiştir.Az önce Turkcell genel merkezi aradım.Hattaki kadın Aksaray diye bi şehir olduğuna inanmadı.Hasta olacam arkadaş, bizim burasıda şehir

Turkcell olayına güldüm

• Tanıyın ulen şehrimizi :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

otobüsle her geçişimde lanet ettiğim şehirdir. şehir şehirden çok ilçeye benziyor. birde şu belediye başkanınızın reklamları var o da ayrı bir konu.

Tren yolunu kendine bağladı(İlk seçim vaadiydi, 2 dönemdir gelecek).
  • 5 para etmez bi şehirdir,ilçeden farkı yotur. Ne eglence vardır nede adam akıllı gezilecek yerler. Üniversite desen liseden farkı yok. Aklı olan gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.