Şimdi Ara

beyler almayı düşünüyorum tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sistemi almayı düşünüyorum fiyat en fazla bu kadar olabilir arkadaşlar aynı fiyatta daha iyi performans verebilicek ürün varsa tavsiye edin

EDİT: dolar düşerse 7850 alınabilir

beyler almayı düşünüyorum tavsiye beyler almayı düşünüyorum tavsiye

• işlemciyi 4300, ram kingston hyperx, kasayı 500w yap ama yine de 7850 yi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reistrrt

bu sistemi almayı düşünüyorum fiyat en fazla bu kadar olabilir arkadaşlar aynı fiyatta daha iyi performans verebilicek ürün varsa tavsiye edin

EDİT: dolar düşerse 7850 alınabilir

Sistem güzel kardeşim.. Kasayı 500 Watt, anakartı G43 modeli alıp, biraz daha ekleyebilirsen, şu kartı alabilirsin:

Powercolor HD 7850 PCS+ GDDR5 2 GB 256 Bit DX 11.1http://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-pcs--gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html#yorumlar

• Angel değermi bu sistemle pek bizi yapılmazmı
  • Psuyu 500w yap ramı 8 yap 7850 al anakartı g43 yap tmmdır alıyosan tam almalısın.
  • Sistem guzel ancak psuyu 600 wat yap almisken
  • PSU 600 zaten
  • sistem f/p olmuş aynı kasanın 500w lığını almanız yeterli
  • quote:

Angel değermi bu sistemle pek bizi yapılmazmı

Evet, ekran kartını HD 7850 yapmaya kesinlikle değer kardeşim.. Daha keyifli ve iyi bir oyun zevki alırsın.. Ayrıca ASUS'un o HD 7790 modeli ilk çıktığında epey sorunlu olduğunu söylediler.. arızalı bir ürüne denk gelme ihtimalin yine de var yani.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapyonluLejyon

Psuyu 500w yap ramı 8 yap 7850 al anakartı g43 yap tmmdır alıyosan tam almalısın.
    Bana kalırsa AMD kesinlikle almamalısın! İntel işlemci al koy sehbanın üstüne çalışsın. AMD daha masraflı ve galiba yanılmıyorsam(bilgili arkadaşlar düzeltsin) AMD alırsan Anakart, Soğutucu, Ekran kartı, Psu, Kasa ve Skart giriş de almak zorunda kalıcaksın. Bunlarda extra masraf demek. O yüzden intel almalısın bence.
  • Kara 7850 al diolar bu kart iş görmezmi
  • ?
  • quote:

?
    son hali bu beyler
    eksiği gediği varmı daha fazla aşamam fiyatı

• quote:

son hali bu beyler

2gb p. color'u alsana.

• O ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Bana kalırsa AMD kesinlikle almamalısın! İntel işlemci al koy sehbanın üstüne çalışsın. AMD daha masraflı ve galiba yanılmıyorsam(bilgili arkadaşlar düzeltsin) AMD alırsan Anakart, Soğutucu, Ekran kartı, Psu, Kasa ve Skart giriş de almak zorunda kalıcaksın. Bunlarda extra masraf demek. O yüzden intel almalısın bence.

ne ictin sen insanlari yanlis bilgilendirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

son hali bu beyler

2gb p. color'u alsana.

al direk

ama 30 tl farkla 2gb ni almalısın

• Tmm saolasın
  • quote:

Tmm saolasın
    sappıre 7850o.c modelini al hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

Bi bitmediniz gitti. Amd kullanmadan konuşuyorsunuz. O.C. Yapacaksan alacaksın soğutucuyu. Stok hızda gayet normal çalışıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.