Şimdi Ara

beyler artik lutfen bi yardim edip cevap yazin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ucuncu sefer yardim istiyorum kimse yardim etmiyor sorunum su acaba ileride psp go bize grafaik olarak bi arti saglicakmi yani ilerde psp 2000mi atmak mi zorunda kalcam psp go psp 2 gibi birseymi yani ps3 ps2 gibi mi lutfen bir yardim edin tesekkur ederim

• hayır pspgo'nun oyunları ile psp'nin oyunları ayrı olmayacak
    psp2000'ni atmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 6 Ekim 2009; 22:02:35 >
  • yardım dıye kıvrandıgın bu muydu yanı, forumda bu konu psp go nun ana baslıgında uzun uzun tartısıldı hatta uzerıne beyın fırtınaları yapıldı, keske zahmet edıp bıraz baksaydın.
    psp go ıcın ılerde exclusıve oyunlar olmayacak, sony nın acıklamaları bu yonde.
    ancak soyle olur her oyun umd formatında cıkmayabılır bu da orjınal kullanmayan kımseyı baglamaz heralde. bu sekılde yalnız psn uzerınden cıkan patapon 2, flow , echochrome gıbı oyunlar su anda da mevcut zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

yardım dıye kıvrandıgın bu muydu yanı, forumda bu konu psp go nun ana baslıgında uzun uzun tartısıldı hatta uzerıne beyın fırtınaları yapıldı, keske zahmet edıp bıraz baksaydın.
    psp go ıcın ılerde exclusıve oyunlar olmayacak, sony nın acıklamaları bu yonde.
    ancak soyle olur her oyun umd formatında cıkmayabılır bu da orjınal kullanmayan kımseyı baglamaz heralde. bu sekılde yalnız psn uzerınden cıkan patapon 2, flow , echochrome gıbı oyunlar su anda da mevcut zaten.

aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turker03 -- 10 Ekim 2009; 14:46:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.