Şimdi Ara

beyler askerde ne *ok yiyiycem pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serkan1216

ben ayvayı yedim askerde siz ??
    bana yardım edin

Herkes hangisinden yerse sende ondan yiyeceksin. Askerlik yapanlar bilirler, malum karavana meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YBAGCI

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

ben ayvayı yedim askerde siz ??
    bana yardım edin

Herkes hangisinden yerse sende ondan yiyeceksin. Askerlik yapanlar bilirler, malum karavana meselesi
    HİÇ KORKMANA GEREK YOK ZATEN SENİ KESİN YAZICI YAPARLAR GİT BENİM BİLGİSAYARIM ÇOK İYİ DERSİN MESLEKÇİ SEÇİMLERİ VAR MUTLAKA MESLEKÇİ SEÇİL DAHA AZ NÖBET TUTARSIN.ÇÜNKÜ AKSİ TAKDİRDE MUHAFIZ FİLAN OLACAKSIN.BOL BOL NÖBET OOLUR.

ASKERDE EN ÇOK SORUN OLAN ACEMİ BİRLİĞİNDE DUŞ ALAMAZSIN BANYO YAPAMAZSIN AMA USTA BİRLİĞİNDE DÜZELİR BUNLAR.

SELAM VERMEYİ İYİ ÖĞRENİRSİN ZATEN KOAY SELAM VERMEK ASKERLİĞN YARISI TEKMİL VERMEYİ ÖĞRENİNCE GEÇER.ÇÜNKÜ ASKERLİĞİN YARISI TEKMİL VERMEKDİR.

83/4 UTKU DEMİREL İSTANBUL EMRET KOMUTANIM MESELA BEN BOL BOL TEKMİL VERDİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: GENELKURMAYBAŞKANI

HİÇ KORKMANA GEREK YOK ZATEN SENİ KESİN YAZICI YAPARLAR GİT BENİM BİLGİSAYARIM ÇOK İYİ DERSİN MESLEKÇİ SEÇİMLERİ VAR MUTLAKA MESLEKÇİ SEÇİL DAHA AZ NÖBET TUTARSIN.ÇÜNKÜ AKSİ TAKDİRDE MUHAFIZ FİLAN OLACAKSIN.BOL BOL NÖBET OOLUR.

ASKERDE EN ÇOK SORUN OLAN ACEMİ BİRLİĞİNDE DUŞ ALAMAZSIN BANYO YAPAMAZSIN AMA USTA BİRLİĞİNDE DÜZELİR BUNLAR.

SELAM VERMEYİ İYİ ÖĞRENİRSİN ZATEN KOAY SELAM VERMEK ASKERLİĞN YARISI TEKMİL VERMEYİ ÖĞRENİNCE GEÇER.ÇÜNKÜ ASKERLİĞİN YARISI TEKMİL VERMEKDİR.

83/4 UTKU DEMİREL İSTANBUL EMRET KOMUTANIM MESELA BEN BOL BOL TEKMİL VERDİM.

Alıntıları Göster
    ama bilgisayarsız yapamam ben

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

ama bilgisayarsız yapamam ben

Alıntıları Göster
    askerlikten diyince tit tir titresiniz Türklüğe laf atıncada fırlarsınız yerinizden.İzmir/foçada askerlik yapıpda askerlik diye yanan adamlar gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfer

Bu foruma b.k gibi kelimeler yakısmıyor arkadaslar. Dikkat edelim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: surfer

Bu foruma b.k gibi kelimeler yakısmıyor arkadaslar. Dikkat edelim.

Evet bu yakışıklı olmayan mesajlar silindi ..
    Dikkat edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesli_b

askerlikten diyince tit tir titresiniz Türklüğe laf atıncada fırlarsınız yerinizden.İzmir/foçada askerlik yapıpda askerlik diye yanan adamlar gördüm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erciyesli_b

abicim askerlik yapmadima ama peder subaydi bilirim.. Askerlik degil orasi yaw baska bir dunya Allah kimseyi dusurmesin oraya

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

foça nasıl bir yerki böyle dedin çok zor diye biliyoruz biz orayı ???

• quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

abicim askerlik yapmadima ama peder subaydi bilirim.. Askerlik degil orasi yaw baska bir dunya Allah kimseyi dusurmesin oraya

Alıntıları Göster
    bende bekliyorum askerliği şubatın ikinci haftası belli olacakmış (şubat ayında gitmek için asal ' a dilekçe vermiştimde) valla o kadar korkmuyorum sanki tek sen gidiyosun askere biraz kafayı kullan rahat et...neyse benim gibi gidecek olanlara hayırlı teskereler...bayyy.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

bende bekliyorum askerliği şubatın ikinci haftası belli olacakmış (şubat ayında gitmek için asal ' a dilekçe vermiştimde) valla o kadar korkmuyorum sanki tek sen gidiyosun askere biraz kafayı kullan rahat et...neyse benim gibi gidecek olanlara hayırlı teskereler...bayyy.....

Alıntıları Göster
    karavana yiyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

askerde en çok zorluğu çekenler ...büyükşehirlerde yaşamaya alışık olanlar , masabaşı iş yapanlar , uzun süredir spor yapmayanlar , gururlu kişilikler , yaşı büyük olanlar , üniversiteyi yarıda bırakmış olanlar , içine kapanık olanlar , duygusal kişilikliler , evli olanlar (çocuğu varsa daha kötü) , uykusuzluğa dayanamayanlar , ailesine çok bağlı olanlar , yemeğe çok önem verenler , temiz giyinmeyi önemseyenler , maddi durumu kötü olanlar ...vs vs... ve daha birsürü şey..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

askerde en çok zorluğu çekenler ...büyükşehirlerde yaşamaya alışık olanlar , masabaşı iş yapanlar , uzun süredir spor yapmayanlar , gururlu kişilikler , yaşı büyük olanlar , üniversiteyi yarıda bırakmış olanlar , içine kapanık olanlar , duygusal kişilikliler , evli olanlar (çocuğu varsa daha kötü) , uykusuzluğa dayanamayanlar , ailesine çok bağlı olanlar , yemeğe çok önem verenler , temiz giyinmeyi önemseyenler , maddi durumu kötü olanlar ...vs vs... ve daha birsürü şey..

Çok doğru tespit. Kesinlikle katılıyorum. Bir tek ben havacı olarak yaptığım için çok şükür pek pislik çekmedik. Uykusuzluk derseniz 72 saat ayakta kaldığı mı bilirim ki insan beynini havada dolaşıyor sanıyor. Spor zaten koymadı, eğlenceliydi hatta, duygusal kişiliklerden nefret ettim tüm askerlik boyunca. Bir bakıyorsun kız arkadaşı Pınar Altuğ luk yapmış bekleyemem demiş, ayrılalım demiş adam çekilmiş bir köşede hüngür hüngür ağlıyor. Askerliğim böyle kişileri teselli etmekle geçti. Sana tavsiyem kız arkadaşın var ise ve güvenemiyorsan ayrıl! Yok ayrılamam dersen sonra karışmam.
    Ne ise sonuç olarak askerliğin öyle aham şaham zor bir kısmı yok. Zorluğu uzun olmasıdır. Yoksa bir nevi spor kampı ve disiplin kampı gibidir. Gavurlar bunlar için para bile veriyorlar. Ah bir de sıcak yataktan kalkılarak gidilen üj bej nöbetler olmasa idi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

Alıntıları Göster
    askelik iyidir inanın bana bittikten sonra insan o günleri çok özlüyor.Ben askerde iken hep derdim bir daha yeşil giyersem s**ler beni demiştim ama büyük konuşmuşum şimdi çok özlüyorum o günleri şunuda hatırlatmak isterim askerliğin yarısını istanbul yarısını ağrıda yaptım ama inanın ağrıda yaptığım askerliği daha çok özlüyorum çünkü oralarda arkadaşlık daha kuvvetli oluyor bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: GENELKURMAYBAŞKANI

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GENELKURMAYBAŞKANI

quote:

foça Türkiyenin en ağır eğitiminin verildiği yer

• quote:

Orijinalden alıntı: gazioglu

askelik iyidir inanın bana bittikten sonra insan o günleri çok özlüyor.Ben askerde iken hep derdim bir daha yeşil giyersem s**ler beni demiştim ama büyük konuşmuşum şimdi çok özlüyorum o günleri şunuda hatırlatmak isterim askerliğin yarısını istanbul yarısını ağrıda yaptım ama inanın ağrıda yaptığım askerliği daha çok özlüyorum çünkü oralarda arkadaşlık daha kuvvetli oluyor bana göre

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bilgisayarsız kafyı yerim orada internet cafe felan varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

arkadaşlar ben bilgisayarsız kafyı yerim orada internet cafe felan varmıdır

Alıntıları Göster
    bazı yerlerde internet cafe (askeriyenin icinde)var ...yoksada carşıya cıkınca -artık bir haftda mı olur 15 günde mi olur bilemem - 1 günlük idare edersin...dert etme ..öyle kişiler görücenki (bu herkes icin gecerli)bunlar yapıyorsa bende rahat rahat (burası seni avutma) yapabilirim...zamanın ne uzun olduğunu hürrüyetin ne kadar değerli olduğunu kavrıyacaksın sanırım....
    kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

bazı yerlerde internet cafe (askeriyenin icinde)var ...yoksada carşıya cıkınca -artık bir haftda mı olur 15 günde mi olur bilemem - 1 günlük idare edersin...dert etme ..öyle kişiler görücenki (bu herkes icin gecerli)bunlar yapıyorsa bende rahat rahat (burası seni avutma) yapabilirim...zamanın ne uzun olduğunu hürrüyetin ne kadar değerli olduğunu kavrıyacaksın sanırım....
    kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar sizi hapishaneye kapatmıyorlar. Sadece biraz disiplin birazda yorgunluk var. Bu vatan toprağı için bu kadarına katlanalım artık. Dedelerimiz babalarımız bizden daha ağır şartlarda askerlik yaptılar. En fazla dağa çıkar bol bol gezinirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Üstüne üstlük bir de hemen tel örgülerin arkasında çıtır çıtır bikinili hatunlar gezer, dışarı çıkamazsın. Tatil kasabasıdır ama asla tatil yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Turco

quote:

quote:

quote:

Üstüne üstlük bir de hemen tel örgülerin arkasında çıtır çıtır bikinili hatunlar gezer, dışarı çıkamazsın. Tatil kasabasıdır ama asla tatil yapamazsın.

Alıntıları Göster
    Yapmayan bilmez
    yapmayıp da nasıl bişi olduğunu merak eden varsa
    bu gece 3-5 nöbetine gayri ciddi kalksın giyinsin evinin önünde 2 saat elinde süpürge 2 m2 alanı geçmeyecek şekilde o dairesel alanda dursun

şaka yapmıyorum öle yapmayan eser yukardan ağrı içeri girince de anyayı gonyayı görür ki ben askerlik resimlerimi yollasam havuz da bady salonunda askerlikmi yapmışın dersiniz ama öle diğil işte..

zorr... Allah gidecek olanlara sabır versin çünki çok ihtiyaçları olacak çokkk... aynı ağacın yapraklarının dökülmesi karla dolması çiçek açması ve tekrar dökülmesi karla dolması mevsimlerin değiştiğini hissedip hala bitmediğinin farkına varmak zor...

o yüzden askerlik anlatılmazz yaşanır..

• quote:

Orijinalden alıntı: El Turco

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Valla benim peder şu anki benim Avatarın üztünde yer alan Teğmen idi ama askere gidince ne olcem merak ediyom yazın muhaneye gidecem seneye askere bende ayvayı yedim sinan1216 bende

yaw manyakmıyım ya ben ne diyom Vatanım için kanımın son damlasına vermeye razıyım (((VATAN SANA CANIM FEDA)))artık sabredecez ordaki komutanlar için ne yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: alkoc

Yapmayan bilmez
    yapmayıp da nasıl bişi olduğunu merak eden varsa
    bu gece 3-5 nöbetine gayri ciddi kalksın giyinsin evinin önünde 2 saat elinde süpürge 2 m2 alanı geçmeyecek şekilde o dairesel alanda dursun

şaka yapmıyorum öle yapmayan eser yukardan ağrı içeri girince de anyayı gonyayı görür ki ben askerlik resimlerimi yollasam havuz da bady salonunda askerlikmi yapmışın dersiniz ama öle diğil işte..

zorr... Allah gidecek olanlara sabır versin çünki çok ihtiyaçları olacak çokkk... aynı ağacın yapraklarının dökülmesi karla dolması çiçek açması ve tekrar dökülmesi karla dolması mevsimlerin değiştiğini hissedip hala bitmediğinin farkına varmak zor...

o yüzden askerlik anlatılmazz yaşanır..

Alıntıları Göster
    yaw sende amma kafaya taktın NE İNTERNET CAFESİ NEDİYON DALGAMI GEÇİYON , BIRAK BUNLARI GERÇEK HAYATA DÖN - HAYATININ İNTERNET ETRAFINDA DÖNMEDİĞİNİ ANLAMAYA ÇALIŞ BENDE YAPTIM AĞRI/PATNOSATA AMA NE KADAR BİLİNÇLİ GİDERSEN GİT SONUÇTA ORDA KARŞINA SÜREKLİ SÜPRİZLER ÇIKACAKTIR BUNUDA UNUTMA.ORDA GALESİZ(TASASIZ) OLACAKSIN KAFAYA TAKMAYACAKSIN HERŞEYİ , YERİ GELDİĞİ ZAMAN SÜRÜNMEKTEN KARDA YÜRÜMEKTEN YADA ÇAMURDA KOŞMAKTAN ZEVK ALACAKSIN,YERİ GELİDİĞİ ZAMAN ÇOK KÖTÜ YEMEKLER ÇIKACAK YERİ GELDİĞİ ZAMAN SENİN O BİR SAATİNİ YADA BİR GÜNÜNÜ ZEHİR EDECEK İNSANLAR ÇIKACAK AMA SONUÇTA TEK YAPMAM GEREKEN SABIR BAŞKA BİŞEY YOK , RUH SAĞLINI KORU SABIRLI OL YETER.

• quote:

Orijinalden alıntı: de boy

yaw sende amma kafaya taktın NE İNTERNET CAFESİ NEDİYON DALGAMI GEÇİYON , BIRAK BUNLARI GERÇEK HAYATA DÖN - HAYATININ İNTERNET ETRAFINDA DÖNMEDİĞİNİ ANLAMAYA ÇALIŞ BENDE YAPTIM AĞRI/PATNOSATA AMA NE KADAR BİLİNÇLİ GİDERSEN GİT SONUÇTA ORDA KARŞINA SÜREKLİ SÜPRİZLER ÇIKACAKTIR BUNUDA UNUTMA.ORDA GALESİZ(TASASIZ) OLACAKSIN KAFAYA TAKMAYACAKSIN HERŞEYİ , YERİ GELDİĞİ ZAMAN SÜRÜNMEKTEN KARDA YÜRÜMEKTEN YADA ÇAMURDA KOŞMAKTAN ZEVK ALACAKSIN,YERİ GELİDİĞİ ZAMAN ÇOK KÖTÜ YEMEKLER ÇIKACAK YERİ GELDİĞİ ZAMAN SENİN O BİR SAATİNİ YADA BİR GÜNÜNÜ ZEHİR EDECEK İNSANLAR ÇIKACAK AMA SONUÇTA TEK YAPMAM GEREKEN SABIR BAŞKA BİŞEY YOK , RUH SAĞLINI KORU SABIRLI OL YETER.

Alıntıları Göster
    Herşey vatan için bunuda düşünmeliyiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.