Şimdi Ara

beyler benim arkadaşım kasa alcakda şu ikisi arasında kaldı bi bakarsanız sevinirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • coolermaster ın psu daha iyi.yüzde yüz verimle çalışan psu gören varsa bana yazsın.ondan alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 31 Ağustos 2008; 14:58:56 >
  • @cluber00

cm rc690 da bulunan psu için yazılan 460 watt değeri peak değerdir ve o psu sürekli olarak 401.5 watt güç verebilmektedir(psu nun üstünde yazıyor)
    ama sopranoda gelen psuda peak değer değil sürekli değer yazılmış yani o da sürekli 400 watt verebiliyor,buda demek oluyorki psu olarak ikiside aynı

msjını tam olarak anlayamadım,yani kızıpta peki bu ne şimdi mi demek istedin yoksa yazdığımla çeliştiğimi düşündüğün için mi yazdın?yani yanlış bilgilendirme olmasın diye yazdığın mesajı düzeltmiştim haberin olsun
  • cooler master kasa işinde başka
    psu da başka
    400 w yeter diosan o ayrı ama kaliteli peak değer olan değil rms değer veren bi psu seçmelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: iscanthere

coolermaster ın psu daha iyi.yüzde yüz verimle çalışan psu gören varsa bana yazsın.ondan alayım.

ona bakarsan 2 sindeki psu da işe yaramaz
  • enermax al en güzeli en iyisi o
  • sabahın 4 küsüründe ezan beklerken şu başlığı okudumda;beyler birbirimizi ezmek için ne kadar gayret sarfediyoruz ya???az bi sakin olun...herkesinde kendince bir fikri bir itibarı var.lütfen daha nazik ve düşünceli davranın...yanlış gördüğünüz yerde uyarın ama oluru ile abartmadan...şu mübarek ay yazıktır birbirinize çıkışıp durmayın
  • 1 kasa için kıymayın birbirinize
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.