Şimdi Ara

BEYLER Bİ AKIL VERİN YA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400-450 MİLYON CİVARI 4 GB VE ÜSTÜ HAFIZA YA SAHİP Bİ MP3 ÇALAR ARIORUM-BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN SES KALİTESİ, ŞIKLIK VE KULLANIM KOLAYLIĞI.PHİLİPS,SONY,THOMSON DERKEN NE ALACAĞIMI ŞAŞIRDIM!! KÖTÜLENMEYEN Bİ TANE ALET BULAMADIM ŞU FORUMDA,NA ALALYIM,,Bİ SÖLEYİNDE,RAHATLIYAYIM!!!

• bence sandisk sansa e260 al , hem de 50 ytl en cebinde kalir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

bence sandisk sansa e260 al , hem de 50 ytl en cebinde kalir...
    o fiyata sony a3000 alman mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

o fiyata sony a3000 alman mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    imzamdaki ürünlere bak belki bir faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: asan88

imzamdaki ürünlere bak belki bir faydası olur

Alıntıları Göster
    sansa ya baktım hakkaten süper gözüküo--kötü bi yorumda bulamadım daha!!! e260 yada e280 modelini düşünüorum ciddi ciddi!!!saol arkadaşım tavsiyen için!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardy

sansa ya baktım hakkaten süper gözüküo--kötü bi yorumda bulamadım daha!!! e260 yada e280 modelini düşünüorum ciddi ciddi!!!saol arkadaşım tavsiyen için!!!

Alıntıları Göster
    yardimci olabildigime sevindim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

yardimci olabildigime sevindim...

Alıntıları Göster
    sony alan herkes pişman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kujeste

sony alan herkes pişman.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

sony alan herkes pişman.

öyle birşey yok. dediğin programından dolayı ama kullanmayı bilenler hiçte pişman değil.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

sony alan herkes pişman.

öyle birşey yok. dediğin programından dolayı ama kullanmayı bilenler hiçte pişman değil.

Alıntıları Göster
    walla teknosa ya gidicem--sony varsa sony alıcam--sansa var sansa alıcam!!! ikiside varsa napıcam bilemiorum tabii!!! sony a1000 ve sansa e280 den bahsediorum bu arada!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardy -- 21 Eylül 2006; 19:06:53 >

• quote:

walla teknosa ya gidicem--sony varsa sony alıcam--sansa var sansa alıcam!!! ikiside varsa napıcam bilemiorum tabii!!! sony a1000 ve sansa e280 den bahsediorum bu arada!!!

Alıntıları Göster
    bogo bey yazılımı yüzünden değil ses limiti yüzünden pişman.
  • quote:

Alıntıları Göster
    o ses limiti basit bi tuş kombinasyonuyla açılıo biliorum ben--öle değilmi???öleyse bu durumda sony nin ne dezavantajı kalıo???
  • quote:

Alıntıları Göster
    sakın sony alma arkadaslarında dedıgı gıbı ses limiti var ben sony almıstım ıade edıp ipod mını 4 gb aldım gayette memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommik

sakın sony alma arkadaslarında dedıgı gıbı ses limiti var ben sony almıstım ıade edıp ipod mını 4 gb aldım gayette memnunum

Alıntıları Göster
    cretive zen micro al ben aldım memnunum

al tanıtımı ses sorunu yok yanı kısıtlama filan kutusudanda bir cok sey cıkıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_9412593/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

cretive zen micro al ben aldım memnunum

al tanıtımı ses sorunu yok yanı kısıtlama filan kutusudanda bir cok sey cıkıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_9412593/tm.htm

Alıntıları Göster
    yarın gidip sony alıcam galiba a1000
  • quote:

yarın gidip sony alıcam galiba a1000

Alıntıları Göster
    sansa lar çok daha güzel bence 4lüğünden alabilirsin resim video boyutları çok ii nano dan biraz daha kalın ayrıca arttırabiliyosun da micro sd daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başar AKTEN

sansa lar çok daha güzel bence 4lüğünden alabilirsin resim video boyutları çok ii nano dan biraz daha kalın ayrıca arttırabiliyosun da micro sd daha ne olsun

Alıntıları Göster
    belki biraz alakasız olacak ama ben topiğin başlığına taktım. burayı takip eden pekçok bayan arkadaş ta var. içlerinde bana soru soranlar falan da oldu. yani sadece baylar dan ibaret değiliz.

• quote:

o ses limiti basit bi tuş kombinasyonuyla açılıo biliorum ben--öle değilmi???öleyse bu durumda sony nin ne dezavantajı kalıo???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ardy

yalnız ses limiti kırıldığında orjinal kulaklıkla biraz sorun çıkıyor. kulaklığı değiştirirsen bu sorun ortadan kalkar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ardy

yalnız ses limiti kırıldığında orjinal kulaklıkla biraz sorun çıkıyor. kulaklığı değiştirirsen bu sorun ortadan kalkar.

Alıntıları Göster
    Samsung YP-ZQ, Cowon i6 [GG'de bulunabiliyor] İkisi de çok başarılı cihazlar.

• quote:

sony alan herkes pişman.

Alıntıları Göster
    almayan daha pisman yada onceden almadıgına pismanhehehehehehe kujeste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZATHARA -- 23 Eylül 2006; 18:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

almayan daha pisman yada onceden almadıgına pismanhehehehehehe kujeste

Alıntıları Göster
    sony nw a300 aldım--şu an şarz ediorum!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.