Bildirim
BEYLER Bİ AKIL VERİN YA!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence sandisk sansa e260 al , hem de 50 ytl en cebinde kalir... -
o fiyata sony a3000 alman mantıklı olur.quote:
Orijinalden alıntı: switel
bence sandisk sansa e260 al , hem de 50 ytl en cebinde kalir... -
imzamdaki ürünlere bak belki bir faydası olurquote:
Orijinalden alıntı: BoGo
o fiyata sony a3000 alman mantıklı olur.
Alıntıları Göster -
sansa ya baktım hakkaten süper gözüküo--kötü bi yorumda bulamadım daha!!! e260 yada e280 modelini düşünüorum ciddi ciddi!!!saol arkadaşım tavsiyen için!!!quote:
Orijinalden alıntı: asan88
imzamdaki ürünlere bak belki bir faydası olur
Alıntıları Göster -
yardimci olabildigime sevindim...quote:
Orijinalden alıntı: ardy
sansa ya baktım hakkaten süper gözüküo--kötü bi yorumda bulamadım daha!!! e260 yada e280 modelini düşünüorum ciddi ciddi!!!saol arkadaşım tavsiyen için!!!
Alıntıları Göster -
sony alan herkes pişman.quote:
Orijinalden alıntı: switel
yardimci olabildigime sevindim...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kujeste
sony alan herkes pişman.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kujeste
sony alan herkes pişman.
öyle birşey yok. dediğin programından dolayı ama kullanmayı bilenler hiçte pişman değil. -
walla teknosa ya gidicem--sony varsa sony alıcam--sansa var sansa alıcam!!! ikiside varsa napıcam bilemiorum tabii!!! sony a1000 ve sansa e280 den bahsediorum bu arada!!!quote:
Orijinalden alıntı: BoGoquote:
Orjinalden alıntı: kujeste
sony alan herkes pişman.
öyle birşey yok. dediğin programından dolayı ama kullanmayı bilenler hiçte pişman değil.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardy -- 21 Eylül 2006; 19:06:53 >
-
bogo bey yazılımı yüzünden değil ses limiti yüzünden pişman.quote:
walla teknosa ya gidicem--sony varsa sony alıcam--sansa var sansa alıcam!!! ikiside varsa napıcam bilemiorum tabii!!! sony a1000 ve sansa e280 den bahsediorum bu arada!!!
Alıntıları Göster -
o ses limiti basit bi tuş kombinasyonuyla açılıo biliorum ben--öle değilmi???öleyse bu durumda sony nin ne dezavantajı kalıo???quote:
bogo bey yazılımı yüzünden değil ses limiti yüzünden pişman.
Alıntıları Göster -
sakın sony alma arkadaslarında dedıgı gıbı ses limiti var ben sony almıstım ıade edıp ipod mını 4 gb aldım gayette memnunumquote:
bogo bey yazılımı yüzünden değil ses limiti yüzünden pişman.
Alıntıları Göster -
cretive zen micro al ben aldım memnunumquote:
Orijinalden alıntı: tommik
sakın sony alma arkadaslarında dedıgı gıbı ses limiti var ben sony almıstım ıade edıp ipod mını 4 gb aldım gayette memnunum
Alıntıları Göster
al tanıtımı ses sorunu yok yanı kısıtlama filan kutusudanda bir cok sey cıkıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_9412593/tm.htm
-
yarın gidip sony alıcam galiba a1000quote:
Orijinalden alıntı: cgr1903
cretive zen micro al ben aldım memnunum
al tanıtımı ses sorunu yok yanı kısıtlama filan kutusudanda bir cok sey cıkıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_9412593/tm.htm
Alıntıları Göster -
sansa lar çok daha güzel bence 4lüğünden alabilirsin resim video boyutları çok ii nano dan biraz daha kalın ayrıca arttırabiliyosun da micro sd daha ne olsunquote:
yarın gidip sony alıcam galiba a1000
Alıntıları Göster -
belki biraz alakasız olacak ama ben topiğin başlığına taktım. burayı takip eden pekçok bayan arkadaş ta var. içlerinde bana soru soranlar falan da oldu. yani sadece baylar dan ibaret değiliz.quote:
Orijinalden alıntı: Başar AKTEN
sansa lar çok daha güzel bence 4lüğünden alabilirsin resim video boyutları çok ii nano dan biraz daha kalın ayrıca arttırabiliyosun da micro sd daha ne olsun
Alıntıları Göster
-
quote:
o ses limiti basit bi tuş kombinasyonuyla açılıo biliorum ben--öle değilmi???öleyse bu durumda sony nin ne dezavantajı kalıo???
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ardy
o ses limiti basit bi tuş kombinasyonuyla açılıo biliorum ben--öle değilmi???öleyse bu durumda sony nin ne dezavantajı kalıo???
yalnız ses limiti kırıldığında orjinal kulaklıkla biraz sorun çıkıyor. kulaklığı değiştirirsen bu sorun ortadan kalkar.
-
Samsung YP-ZQ, Cowon i6 [GG'de bulunabiliyor] İkisi de çok başarılı cihazlar.quote:
Orijinalden alıntı: BoGoquote:
Orjinalden alıntı: ardy
yalnız ses limiti kırıldığında orjinal kulaklıkla biraz sorun çıkıyor. kulaklığı değiştirirsen bu sorun ortadan kalkar.
Alıntıları Göster
-
almayan daha pisman yada onceden almadıgına pismanhehehehehehe kujestequote:
sony alan herkes pişman.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZATHARA -- 23 Eylül 2006; 18:20:34 > -
sony nw a300 aldım--şu an şarz ediorum!!!quote:
Orijinalden alıntı: ZATHARA
almayan daha pisman yada onceden almadıgına pismanhehehehehehe kujeste
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- rootdir nedir
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- empedans nedir kulaklık
- qcy melobuds pro
- airpods seri no sorgulama
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- bluetooth kulaklık önerisi
- oyuncu kulaklığı önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X