Şimdi Ara

beyler bi bakabilirmisiniz (diez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lvl 66wrr 61 priest 59rogue 3char ve +8shard +8md +6/25plate dd rogue elf belt pp +7chitin set +10dual dex earring +1dual kek ring var ve ytl ile satmak istiyorum bana yardımcı olabilecek olan varmı satış bölümüne ilan verdim ama herkes msni ekliyo ve çok saçma rakamlar veriyo sadece ne kadar ettiğini öğrenmek istiyorum burda item satılmıyacağını herkes kadar biliyorum genede konu yanlış yerde falan derseniz şikayet edebilirsiniz iyi günler iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagger_man_yagı_06 -- 1 Ağustos 2007; 10:43:26 >

• okuyosunuz bari bi cevap yazın arkadaşlar forumda ne kadar cevap verilmeyen konu varsa elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışdım bi kerede siz cevap yazın server (diez)
  • 11kişi okuyup bi cvp yazamadınızmı beyler lütfen sadece 1 cevap yazın yeter ama mantıklı bi şekilde cevap yazın
  • 8shard +8md +6/25plate dd rogue elf belt pp +7chitin set +10dual dex earring +1dual kek ring var
    +8 shard 150m
    +8 md 50m yada 40m
    dd25 80-90
    elf belt 50m yada 40m
    pp 20m yada 30m
    diğerleri fazla yapmaz
    m yazdıklarım ytl ^^
  • yorumun için çok teşekkürler major24 kafamda birazda olsa fiyat canlandı iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.