Şimdi Ara

BEYLER Bİ GİRİP BAKARMISINIZ LÜTFENNN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce en ii char hangisi okcu ya da glave vs. ? bi de ice or flame vs. ? (kolay da kasılsın )

bi de en son açılan serverları sırayla yazarsanız çok makbule geçersiniz şimdiden tşklr...

• okcu yada glavie bilmiyorum ama bana göre yorumsuz flame
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1n3k Valesi

okcu yada glavie bilmiyorum ama bana göre yorumsuz flame

eyw saolasın bide en son açılan 2 server hangileri ?
  • bence okcu guzel hem hızlı kasılıyo hemde skilleri oldukca guzel fakat 40 dan sonra zevki cıkıyo okcunun en son acılan severda hera
  • Silkroad da en iyi char Bowcu 2 vurusundan 1 Crt ve en son acılan serverlar Hera,Neptune
  • İce Bow bence çünkü eğer ice status tutarsa canavar sana vuramadan ölüyor buda bana göre cok büyük bir avantaj.Hem kolay da kasılıyor.

@esesli

O imza nedir kardeşim ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_esesli

bence okcu guzel hem hızlı kasılıyo hemde skilleri oldukca guzel fakat 40 dan sonra zevki cıkıyo okcunun en son acılan severda hera

bow/fire.... 4Ever

ve imzana bittim kardeşim süper yahu
  • En iyi char die bişi yok yapılandırmasını ii yap itemlerini diz al sana muhtesem bi char her char için geçerli bu
  • Full Str tekme tokat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [CyCloNe]

En iyi char die bişi yok yapılandırmasını ii yap itemlerini diz al sana muhtesem bi char her char için geçerli bu

+1 Bakarsan bağ , bakmassan dağ olurr
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Full Str tekme tokat.

bence en ii build full str karete
  • Okçu 4ever
  • her characterin farklı özellikleri vardır
    yani en iyi character diye birşey yok sana tavsiyem zevk aldığını oyna
  • arkadaşım eğer çabuk kasmak istiyorsan sana xbow aç derim çünkü str olma özelliğiyle crossbow extreme buff ıyla kendi lvl indeki hayvanlara en fazla 2 kere vuruyor. wizard açmanı tavsiye etmem çok fazla ölüyor 60 lvl adam pt giant ong a ölüyor ama tercih yine senin zevk aldığı kas derim ama benim tercihim xbow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHoRT_DaGGeR -- 10 Haziran 2008; 11:40:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.